Duygularım karışık

Maddi anlamda daha rahat ederiz ve bu kadar hareketli bir hayatımız olmaz diye düşündük
1 yıl sonra daha rahat edip maddi anlamda daha üst seviyede olacağınızın garantisi var mı.sırf bu yüzden bebeği aldırmak haksızlık değil mi .lütfen bir daha düşünün

Merhabalar,
Bu aralar oldukça yoğun bir hayatım var(önceki konumda detaylar mevcut )Eşimle kendi şirketimizi kurduk. Ayda 2 defa şehir değişikliği yapmamız gerekebiliyor. Normalde işlerimiz yolunda giderse 1 yıl sonra çocuk yapmayı düşünmüştük. Ama bugün hamile olduğumu öğrendim…Dr en geç yarına kadar karar vermemiz gerektiğini söyledi?

Şu an koşullarım hamilelik için hiç uygun değil.. çok duygusalım.. kürtaj İçin karar vermem gerekiyor..

Bana benzer durumda olanlar bu süreci nasıl atlattı acaba? Kürtaj sonrası duygusal olarak toparlanmak çok zor mu olur?
Bence hiçbir içinde bulunduğunuz iş durumu,bebeği aldırdıktan sonraki psikolojiniz kadar kötü olamaz. Zaten istiyormuşsunuz ki. Asla karşıt değilsiniz anladığım kadarıyla. Emin olun o zamanını bilir ve gelir. Öyle de olmuş. Yine de sizin kararınız 🙏🏼

1 yıl sonra daha rahat edip maddi anlamda daha üst seviyede olacağınızın garantisi var mı.sırf bu yüzden bebeği aldırmak haksızlık değil mi .lütfen bir daha düşünün
Bence hiçbir içinde bulunduğunuz iş durumu,bebeği aldırdıktan sonraki psikolojiniz kadar kötü olamaz. Zaten istiyormuşsunuz ki. Asla karşıt değilsiniz anladığım kadarıyla. Emin olun o zamanını bilir ve gelir. Öyle de olmuş. Yine de sizin kararınız 🙏🏼
Kararını verdi aldırmayacak 🥳🌸

Yahu kaç gündür kaçıncı kürtaj konusu bu?
Acaba korunmayı mı bilmiyorsunuz?
Biraz bilgilenin bilinçlenin.
Söylemiştim yine söylüyorum kürtaj benim gözümde cinayettir.
Madem fikir istiyorsunuz alın size fikir.
Milyonlarca anne olmak için gece gündüz dua eden insanların içinde sizleri görmek ne kadar üzücü.

Kararını verdi aldırmayacak 🥳🌸
Ayyyyy çok sevindim 😍😍😍
Valla üzülüyorum kürtaj olayına ama insanların da hayatlarına saygı duymaya çalışıyorum. Evlilik dışı ilişkiler hariç. Sanırım bu da çocuk sahibi olmaya çalışmamın verdiği duygusallık.
Konu sahibi seni tebrik ederim♥️ Eminim kokusunu içine çekince iyi ki aldırmamışım diyeceksindir güzel günler çok yakın🌺

Yahu kaç gündür kaçıncı kürtaj konusu bu?
Acaba korunmayı mı bilmiyorsunuz?
Biraz bilgilenin bilinçlenin.
Söylemiştim yine söylüyorum kürtaj benim gözümde cinayettir.
Madem fikir istiyorsunuz alın size fikir.
Milyonlarca anne olmak için gece gündüz dua eden insanların içinde sizleri görmek ne kadar üzücü.
Lutfen sakin olun konu sahibi aldırmayacagini soyledi zaten. Ancak suna cevap vermek istiyorum evet kurtaj cinayet ama herkes anne olmak istemeyebilir onlarada saygı duymak zorundayız herkesin kendine özgü bir hayatı var. Bende anne olmak icin yillarca cabaladim ve yeni kaybettim suan korkularim yuzunden istemiyorum ve korunmayi bilmiyoruz cunku hic korunmadik. o prezervatifi hic almadik mesela. Ben yeni ilac kullanmaya basladim ne kadar korur bilemem. Korunma meseleside hem ilacla hem prezervatifle ikisiyle korunup hamile kalan tanidiklarım var . Konu sahibini tanimam etmem avukatliginida yapmiorum ama o icim rahatladi aldirmayacagim dedi ve sanirim uyudu suan hamile uzmeyelim lutfen 🌸

Lutfen sakin olun konu sahibi aldırmayacagini soyledi zaten. Ancak suna cevap vermek istiyorum evet kurtaj cinayet ama herkes anne olmak istemeyebilir onlarada saygı duymak zorundayız herkesin kendine özgü bir hayatı var. Bende anne olmak icin yillarca cabaladim ve yeni kaybettim suan korkularim yuzunden istemiyorum ve korunmayi bilmiyoruz cunku hic korunmadik. o prezervatifi hic almadik mesela. Ben yeni ilac kullanmaya basladim ne kadar korur bilemem. Korunma meseleside hem ilacla hem prezervatifle ikisiyle korunup hamile kalan tanidiklarım var . Konu sahibini tanimam etmem avukatliginida yapmiorum ama o icim rahatladi aldirmayacagim dedi ve sanirim uyudu suan hamile uzmeyelim lutfen 🌸
Çok çok sevindim arkadaşım bu kararı vermelerine ama 1 sene sonra düşünüyorduk şimdi değil yazmış. Yazık günah değil mi k canların ne günahı var.
Anne olmak istemiyorum diyen olmasın zaten ama bu şekilde çok çok üzücü.
Sizin hakkınınızdada hayırlısı olsun insaAllah Allah gönlünüze göre versin 💝

Çok çok sevindim arkadaşım bu kararı vermelerine ama 1 sene sonra düşünüyorduk şimdi değil yazmış. Yazık günah değil mi k canların ne günahı var.
Anne olmak istemiyorum diyen olmasın zaten ama bu şekilde çok çok üzücü.
Sizin hakkınınızdada hayırlısı olsun insaAllah Allah gönlünüze göre versin 💝
Tesekkur ederim☺️ ya anladigim kadariyla esi stres yaptigi icin maddi manevi yetemeyecklerini dusunmus konu sahibi zaten bebege istekli esinin dusuncesinin arasinda kalmis ve bunu yapamycagni anladi bende cok mutlu oldum onun adına. Esinin stresjnide alacaktır eminim🌸

Bazen istediğimiz şeye istediğimiz zaman sahip olamıyoruz. Siz şu an istemiyorsunuz ama ilerde isteyip olmaması ve çok pişman olma ihtimalini göz ardı etmeyin.

Merhabalar,
Bu aralar oldukça yoğun bir hayatım var(önceki konumda detaylar mevcut )Eşimle kendi şirketimizi kurduk. Ayda 2 defa şehir değişikliği yapmamız gerekebiliyor. Normalde işlerimiz yolunda giderse 1 yıl sonra çocuk yapmayı düşünmüştük. Ama bugün hamile olduğumu öğrendim…Dr en geç yarına kadar karar vermemiz gerektiğini söyledi?

Şu an koşullarım hamilelik için hiç uygun değil.. çok duygusalım.. kürtaj İçin karar vermem gerekiyor..

Bana benzer durumda olanlar bu süreci nasıl atlattı acaba? Kürtaj sonrası duygusal olarak toparlanmak çok zor mu olur?
Belki bebek geldikten sonra herşey daha güzel olacak rabbim hayırlı güzel zamanda verir sahip çık kalbini dinle bebeğinin burda o kadar anne olmak isteyen insanlar varki böyle konular görünce burkuluyorlar bende dahil herşey güzel olur olucakta inan buna ama yinede siz bilirsiniz yinede tebrik ederim ❤️

Güzel temennileriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhabalar,

Ben kiyamazdım. Korunmayarak hatabetmissiniz. Ama vebal sonucta

En mantıklı kararı vermişsiniz Allahım kucağınıza almayı nasip etsin🙏🙂 isteyen herkesede nasip etsin inşallah bende bebegim olması için tedaviye başladım bana da dua edin lütfen 🙏
Amiin inşallah.. Tabiki, Allah size tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin 😇

Size sonlandırın ya da sonlandırmayın diyemem fakat bu şartlar altında keşke korunsaydınız veya daha etkili korunsaydınız. Kendi isteğiyle kürtaj olup da sonradan pişamn olan çok kadın gördüm. Ben de isteğim dışında olmak zorunda kaldım ve psikolojisi çok ağır geldi. Son karar sizin. Eşiniz ne düşünüyor bu arada?
Merhabalar hala buralarda mısınız bilmiyorum ama o süreci nasıl atlattınız ben kürtaj oldum ama psikolojim aşırı bozuk ne yapsam toparlanamıyorum

Back
X