• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularım kayboldu

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar,

Geçen cuma akşam üstü canımı sıkan bir şey olmuştu sonra 1-2 saat uyudum uyandım. Uyandıktan sonra hiç bir şey hissetmemeye başladım. Ne mutluluk ne mutsuzluk. Ne heyecan. Ne sevgi. Ne keyif ne keyifsizlik. Hiç bir şeye karşı hiç bir şey hissetmiyorum hala da düzelmedi. Bomboş hissediyorum. Sizce sebebi nedir nasıl düzelir? :(

Merhaba kızlar,

Geçen cuma akşam üstü canımı sıkan bir şey olmuştu sonra 1-2 saat uyudum uyandım. Uyandıktan sonra hiç bir şey hissetmemeye başladım. Ne mutluluk ne mutsuzluk. Ne heyecan. Ne sevgi. Ne keyif ne keyifsizlik. Hiç bir şeye karşı hiç bir şey hissetmiyorum hala da düzelmedi. Bomboş hissediyorum. Sizce sebebi nedir nasıl düzelir? :KK43:
Canım benim en güzel ilaç Rabbine sığınman başka hiç bir şey iyi gelmez sana ne ruhuna ne kalbine.. Allaha emanet ol

Dönem dönem oluyor öyle şeyler,daha öncesinde bu tarz bir şey yaşadıysanız belki de bilinçaltı geçeceğini biliyordur.Olgunlaşmak,güçlenmektir.

Şok gibi birseyse olabilir kuzum banada oldu birkac sefer sarsilmistim uyusma gihi dusun ama zamanla geciyor yani benimki oyle oldu

Karantina sonrasi ben de cok duygusuzum.

Onceden seyahat etmek falan cok heyecanlandirirdi beni. Suan gitsek de olur gitmesek de diyorum. Iste bi hata yapiyorum amaaaan herkes yapiyor hata, salla diyorum 😅 umarim atlatirim

Back
X