Duygularım neden karmaşık.

Evet atlattık onlarda yine evliliği niye erteliyorsun yüzünden oluşan kavgaydi
Sevmiyormuyum acaba diye düşünmeye başladım artık.

Çok yobaz bir çevrem var açıkçası erkek arkadaşım varken bana görücü bulan dedem
Erkek arkadaşımi küçümseyen bir dedem
Ben de çok kapılıyorum bu sözlere
Çevrenin lafını çok önemsiyorum.
Kafama takıyorum yani.

Ömür boyu ailenle birlikte yaşamayı düşünmüyorsan bu duyguyu aşmaya çalış ve kendini ilişkine ver

Samsun ile Istanbul çook uzak bir mesafe ise siz bu çocukla yan yana toplam ne kadar zaman geçirdiniz? 2 hafta da 1, ayda 1 gün?

1 yıl zaten uzun bir süre değil, bir de toplamda az vakit geçirdiyseniz, emin olamamanız doğal. Uzaktan ilişki ile kimse tanınmaz bence.

Dedeler böyle işlere karışıyor muydu yav? Sizin dedenin dedelik ayarları bozuk. Yobaz çevreyle uğraşmak zordur, bilirim. Ben de öyle bir çevreden geliyordum, huzuru hepsinden uzaklarda yaşamakta buldum. Üniversite muhabbetine bir koptum doğduğum şehirden, kopuş o kopuş... Sizin asıl sorununuz da baskılar bence. Bu baskılar olmadan, tamamen kendi özgür iradenizle karar veriyor olsanız, belki evlilikle ilgili o tuhaf hisler de uçup gidecek. Belki bir psikologa gitmelisiniz. Bunu hiç düşündünüz mü?

Psikologa gitsem deli bu kız dicek bir çevreye sahibim erkek arkadaşım ve ailesi gelirken gören komşular öğrenmek için karşı komşuyu aramışlar mesela.

Sık görüştük telefonla her gece konuşuruz görüntülü konuşurz mutlaka faydası ne kadar olmuştur bilmiyorum.

Psikologa gitsem deli bu kız dicek bir çevreye sahibim erkek arkadaşım ve ailesi gelirken gören komşular öğrenmek için karşı komşuyu aramışlar mesela.
Tamam, deliyim uleyn deyin, fazla üstüme gelmeyin, cümle aleme kepaze ederim sizi, deyin. =)) Acil tedavi olmam lazım, yoksa ben bu kafayla evlenemem, evde kalır, başınıza bela olurum, deyin.

Mesafe yüzünden ayrılmak manasız geliyor sevdiği adam için hakkari şırnak a giden kadınlar var. Bence yeterince sevmiyorsunuz.

böyle karakterinden emin olduğum biri olursa başka hiç bir şeyi düşünmem
yemişim uzaklığı

Sevmiyormuyum acaba diyorsanız cok da sevmiyorsunuz demektir. Bence iyi düşünüp taşının klişe olucak ama evlilik çok ciddi bir müessese... Ilerde aaa sevmiyormusum deyip boşanırsanız ikiniz icin de kötü olur bence siz bekarlığa alışmışsınız ailenizle yaşamaya alışmışsınız korkuyorsunuz evlilikten. Siz iyice emin olmadan istemeye falan gelmesinler ailelere yazık

Babam da öyle diyor alışmışsin rahatlığa diyor
Erkek arkadaşıma çok belli etmiyorum çok üzülür çünkü evliliği çok istiyor benimle
Ailemle tanışmak için kırk takla attı

Babam da öyle diyor alışmışsin rahatlığa diyor
Erkek arkadaşıma çok belli etmiyorum çok üzülür çünkü evliliği çok istiyor benimle
Ailemle tanışmak için kırk takla attı
erkek arkadaşınıza niye belli etmiyorsunuz ki ?
Size ailenizin düşüncelerine ne kadar sabır gösterecek deneyebilirsiniz hep güllük gülistanlık olmayacak evlilik süreci ne de olsa
Sevgilinize kendinizi hiçbir sorunu olmayan biri gibi aktarırsanız o da kendi gerçek kişiliğini saklayabilir.
Tabi ki tartışmayın ama korkularınızdan da arada bahsedin bence sabrını, desteğini, sevgisini görmüş olursunuz

Kendime benzettim durumu bende 25 yaşındayım erkek arkadaşım İstanbul da bende karekterine çok güveniyorum ama bi eksiklik bi çekimserlik var aynı sizin gibi sevgim mi yetersiz kalıyor bilmiyorum bakalım bizim sonumuz ne olacak..

Acaba niye böyleyiz bizbende anlamıyorum

Bende de böyle bir durum vardı, şimdi ayrıldım gerçi.ama iş ciddiye bindikten sonra içimde Bi sıkıntı vardı sürekli. Uzak mesafeyi ve kültürler farklıydı. Gece uyurken vs sürekli aklıma kötü şeyler geliyordu? Sizde gece uyurken acaba evlenirsem şöyle şöyle olur mu diye kötü senaryolar kuruyor musunuz? O şekilde düşüne düşüne içimi büyük sıkıntılar kapladı ve korkmaya başladım. Ben de mesafeye bağladım. Tamam telefondan görüntülü vs sürekli konuşuruz ama yüzyüze ancak 2 ay da 3 ay da bir görüşürdük ve ancak 2 gün 3 gün. Haliyle ne kadar zaman geçmiş olursa olsun birlikte vakit geçirmeyince Bi boşluk oluyor insanda. Ben de acaba sadece ben mi böyleyim diyordum, acaba sadece ben mi insanlardan bu kadar korkuyorum diyırdum. Hatta ben bu şekilde kimseyle evlenemem diye düşünüyorum.

Benim korkularim uzaklık yüzünden başka bir korkum yok açıkçası ailesi iyi
Biz burda yaşasak zaten çoktan evlenirdik
Aslında iyi anlasiyoz beni seviyor
Herşeyden önemlisi çok efendi evlenilcek bir adam
Allah yardım etsin inşallah

Duygulaaarımm darmadaaaağın anlayaamazsın...
Acaba sevmiyor muyum diyorsanız seviyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…