Duygularım neden karmaşık.

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum 28 yaşındayım yaklaşık 1.5 yıldır görüştüğüm birisi var mesefeli bir iliski o istanbul ben samsun ailesiyle ayni mahalledeyiz.
Kendisi beni ikna etti istanbulda yaşicaz, efendi birisi ahlaklı beni seviyor değer veriyordu, ben de zamanla sevdim
Ailem de uzak olduğu için biraz üzülse de kabul etti geçen akşam ailesi ile bize geldiler
Ben çok heyecanlıydim biz de onlara gidelim ailem
Ama içimde adını koyamadığım bir duygu var
Acaba nasıl olur insanlar ne der ben uzaktan gelen görücüleri hep red ettim
Acaba vazgeçsemmi diye düşünüyorum
Ailem erkek arkadaşımi beğendi ailesini beğendi
Ama ben neden böyleyim bilmiyorm.

İlk kezmi ayrılacaksın ailenden , eğer öyleyse böyle hissetmen normal . Vallahi şahsen keşke uzağa evlenseydim ailem yedi sülalem hepimiz aynı yerdeyiz .

Gözü kara olamadım hiç bir zaman
Kimseye kendimi tam anlamıyla veremedim
Ama karşımdaki kişinin karekteri oldukça iyi bundan eminim.
Böylesi karakterinin iyi olduğunu düşündüğünüz birini kaçırmayın derim onun da aklını karıştırmayın duygularınızın davranışlarınıza etki edeceğini düşünün ..

Uzak mesafe ilişkisi olduğu için normal kararsız olmanız.
Bence hemen soğutmayın kendinizi

28 yaşındasınız ailenizi atın demiyorum ama kendi başınıza birey olun. Evlenin, evlenmeyin ailenizden uzak tek başınıza yaşayabilir olmanız lazım. Aileye bağlı olmak farklı bağımlı olmak farklı. Sizin sevip sevmediğinizi biz bilemeyiz bunun kararını verecek olan sizsiniz. 1 buçuk yıllık ilişkide bunlar hiç düşünülmedi, konuşulmadı mı? Tek çekinceniz ailenizden uzak olmanızsa buna zamanla alışırsınız

Eğer ailelenizden uzakta yaşayamayacağınızı düşünüyorsanız bu işi uzatmadan bitirin. Bir konu vardı konu sahibi bursaya evlenmişti ve sürekli ailesine gitmek istiyordu ailesi de İstanbulda iki adım yer yani. Sizin bi de samsun istanbul. Yapamayacaksınız ayrılın demem ondan, kimsenin hayatını karartmayın kendinizle birlikte.

Eğer ailelenizden uzakta yaşayamayacağınızı düşünüyorsanız bu işi uzatmadan bitirin. Bir konu vardı konu sahibi bursaya evlenmişti ve sürekli ailesine gitmek istiyordu ailesi de İstanbulda iki adım yer yani. Sizin bi de samsun istanbul. Yapamayacaksınız ayrılın demem ondan, kimsenin hayatını karartmayın kendinizle birlikte.
Aslında yaşayabiliyorum kız kardeşim Ankara'da yaşıyor onun yanında kaldım çok uzun süre olmasada.

28 yaşındasınız ailenizi atın demiyorum ama kendi başınıza birey olun. Evlenin, evlenmeyin ailenizden uzak tek başınıza yaşayabilir olmanız lazım. Aileye bağlı olmak farklı bağımlı olmak farklı. Sizin sevip sevmediğinizi biz bilemeyiz bunun kararını verecek olan sizsiniz. 1 buçuk yıllık ilişkide bunlar hiç düşünülmedi, konuşulmadı mı? Tek çekinceniz ailenizden uzak olmanızsa buna zamanla alışırsınız
Kafamı kurcalayan tek şey bunlar gibi karakterine güveniyorum kendisi oldukça düzgün.

Uzaktan gelen görücüleri reddetmiş olmanızın konuyla alakası ne ve insanların ne düşündüğünü niye umursuyorsunuz? Kim bu insanlar? Anlam veremedim de ondan soruyorum. Her iki tarafın ailesi de olumlu bakmış, sizin aranızda zaten sorun yokmuş, o zaman bahane bulmaya çalışıyor olabilir misiniz? Yani evlilik yoluna girmek için belki hazır hissetmiyorsunuzdur. Olabilir mi?

Uzaktan gelen görücüleri reddetmiş olmanızın konuyla alakası ne ve insanların ne düşündüğünü niye umursuyorsunuz? Kim bu insanlar? Anlam veremedim de ondan soruyorum. Her iki tarafın ailesi de olumlu bakmış, sizin aranızda zaten sorun yokmuş, o zaman bahane bulmaya çalışıyor olabilir misiniz? Yani evlilik yoluna girmek için belki hazır hissetmiyorsunuzdur. Olabilir mi?
Ailem evlenmemi istiyor,daha fazla yaş almadan çevrede niye evlenmiyor diye soruluyor üzüluyorlar görüştüğüm kişiyi hepsi beğendi.
Ben anormalim sanırım😒

Ailem evlenmemi istiyor,daha fazla yaş almadan çevrede niye evlenmiyor diye soruluyor üzüluyorlar görüştüğüm kişiyi hepsi beğendi.
Ben anormalim sanırım😒
Niye anormal olasınız yahu? Şu cümlelerden evlenme konusunda herkesin olumlu düşündüğünü değil, size baskı yaptıklarını anlarım. Belki zorlama gibi değildir ama gizliden bir dayatma var gibi. Bence ne istediğinize, ne hissettiğinize, diğer insanların etkisi olmadan karar vermelisiniz. Sevgilinizi seviyorsunuzdur, onunla yaşlanmak istiyorsunuzdur ama zamanlamaya sizin karar vermeniz gerekir.

Niye anormal olasınız yahu? Şu cümlelerden evlenme konusunda herkesin olumlu düşündüğünü değil, size baskı yaptıklarını anlarım. Belki zorlama gibi değildir ama gizliden bir dayatma var gibi. Bence ne istediğinize, ne hissettiğinize, diğer insanların etkisi olmadan karar vermelisiniz. Sevgilinizi seviyorsunuzdur, onunla yaşlanmak istiyorsunuzdur ama zamanlamaya sizin karar vermeniz gerekir.
Ama erkek arkadaşım da çok istiyor evlenmek
Yalnız yaşıyor istanbul da önümüzde bir engel yok evlenelim diyor.

En son yaşadığınız sorunu atlattınız mı? Sebepsiz yere iletişimi kesmişti erkek arkadaşınız, öyle hatırlıyorum.

Aranızda başka sorun yoksa, 28 yaşında biri olarak biraz yersiz bir endişe yaşıyorsunuz. Bana da daha çok aileniz de istiyor, yaşınızda gelmiş de artık evleneyim diye düşünüyorsunuz gibi geldi. O yüzden de emin olamıyorsunuz.

Ama erkek arkadaşım da çok istiyor evlenmek
Yalnız yaşıyor istanbul da önümüzde bir engel yok evlenelim diyor.
Hep başkalarının ne düşündüğüne, isteklerine odaklanmışsınız gibi hissettim. Ben ne istiyorum diye sorun kendinize. Vazgeçsem mi diye bile düşünüyorsunuz. Neden korkuyorsunuz, onu anlamaya çalışın. Ve bunu sevgilinizle de paylaşın. Belki onunla konuşmak rahatlatacak sizi.

Back
X