- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dersanede ilk baslarda zorluk yasamazsiniz hamileyken bende asansör kullanmiyordum karin büyüyünce zor oluyor o zaman ayrılırsınızEvet 2020 kpss icin bu sene giremiyorum zaten bolumumden dolayi 2 yilda bir oluyor
Kız ben her gün 5 kat inip çıkıyorum, hatta eltime falan gidersem 6katKizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
Simdi test yaptim pozitif. Ben simdi ne yapicam dersane nolacak. Ocakta dogum olursa tam donem ortası. Dersane 4.katta asansör yok nasil cikacam son zamana kadar. Aglamak istiyorum bana akil verin biseyler soyleyin
Geldi de istemedigim zamana denk geldi :) inşallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin canimCanımmm çokkk sevindim❤Sen niye kafana bu kadar takıyorsun ki? Her şey olacağına varır bak çok istediğin bebişin geldi tadını çıkar
Bana da bu mübarek ayda dua et, bir ben kaldım geriye
![]()
Dogumuydu falan derken derslerden geri kalacam diye dusundumBebek neden engel ki KPSS çalışıp kursa gitmenize .bence vazgecmeyn
Doğduktan sonra da kimbilir şansına atanırsınız .
canım ocak ayına kadar bitir konularını sonrasında da soru çözersin. merdiveni olumlu gör hamilelik sporu gibi bak onada :) belki Rabbim sana hem bebek vericek hem istediğin işi vericek olumlu tarafından bak :)Kizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
Simdi test yaptim pozitif. Ben simdi ne yapicam dersane nolacak. Ocakta dogum olursa tam donem ortası. Dersane 4.katta asansör yok nasil cikacam son zamana kadar. Aglamak istiyorum bana akil verin biseyler soyleyin
Sagol canim simdiden basladim zaten calismaya dersane eylul 30da başlayacakcanım ocak ayına kadar bitir konularını sonrasında da soru çözersin. merdiveni olumlu gör hamilelik sporu gibi bak onada :) belki Rabbim sana hem bebek vericek hem istediğin işi vericek olumlu tarafından bak :)
halledersin sen :) biliyorsun anneler dünyanın süper kahramanlarıdır :)Sagol canim simdiden basladim zaten calismaya dersane eylul 30da başlayacak
halledersin sen :) biliyorsun anneler dünyanın süper kahramanlarıdır :)
Olsun canım vardır bir hayırGeldi de istemedigim zamana denk geldi :) inşallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin canim
Benim icin asil sorun dogum dan sonra bir sure gidemeyip derslerden geri kalmakDaha gençsiniz ,biraz fazla abartmışsınız durumu ,kardeşimin eşi 35 yaşında hamile kaldı evleri 6 .kat hergün indi çıktı işe gitti doğuma kadar çalıştı ,üstelik iş yeride 3 kat merdiven indi çıktı ,hiç zorlanmadı güzel bi hamileliği oldu ,sağlıkla alın kucağınıza