- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
sanırım en büyük neden bu olsa gerek kimselere güven kalmıyor seçerken önceliklerin tamamen değişiyor di mi..Böyle düşündüğüne göre tabi ki seveceksin. Henüz sevebileceğin kendine yakışan birini görmemişsindir. Bir evlat olunca ona da uygun olsun istiyor insan. Ben evlatlarıma da layık göremiyorum kimseyi. Onlarla aynı evde yaşayacak kişi buna layık olmalı
ah kıyamam onlara yaTavsiyem, kızınız için acele etmeyin. Hem kendinize zaman tanıyın hem de evladınız biraz toparlasın kendisini kurtarsın.
Çocuklar, babayı kaybetmeye biraz alışabiliyorlar ama annenin başkası ile ilişkisi veya evliliğini kaldıramıyorlar.. Öğretmenim, çok fazla bu tarz durumlarla karşılaştım.O öğrencilerim hep içimi sızlatmıştır.
umarımYaşadıklarınız sizi kötü etkilemiş, yeniden birine güvenebilmek, yeniden bir şeyleri inşa etmek zor geliyor çünkü şuan rahatsınız, konfor alanındasınız, oradan çıkmak zor geliyor olabilir. Belki de bir nebze korku da var içinizde.
Demek ki şuan hala bir ilişkiye hazır değilsiniz. Zaten gerçekten isteseniz duygularınız yumuşardı. Zamana ve doğru insanın karşınıza çıkmasına ihtiyacınız var sadece. O kişi karşınıza çıktığında zaten o duygulardan taşlaşmış kalbiniz yumuşayqcaktır.
Yaşadiklariniz için çok uzgunum. Allah sabir versin. Ama belki soyleyeceklerim bazilarina yanliş gelebilir. Kiz çocuğu olan bir anne bence yeniden sevecegi, yeniden yuva kuracagi insani o kadar ozenle ve hassaslikla seçmeli ki.. genelde duygusak boşlukta insan kendini yanliş ya dogru olduğunu bilmedigi bir ilişkinin içinde bulur. Onemli olan o boşluğu doldurmak diye duşunur. Ama o kadar kötu bir devirdeyiz ki. Kiz çocuklarimiz o kadar tehlikeyle yuz yuze ki. Onu taniştiracaginiz, evinize davet edeceginiz adami çok buyuk hassasiyetle seçmelisiniz. Belki bunun içtenlikle farkinda olursaniz bu duygusal boşlukta ilişki konularini kapatirsiniz. Kendinizi guçlu ve her insana inanmayacak kadar iradeli olana kadar kimseyi sevmeye, yalnizliginizi bastirmaya çalişmayin. En kotu kararlari verme donemindesiniz şu an.Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz ve hassas yaklaşımınız için...Yaşadiklariniz için çok uzgunum. Allah sabir versin. Ama belki soyleyeceklerim bazilarina yanliş gelebilir. Kiz çocuğu olan bir anne bence yeniden sevecegi, yeniden yuva kuracagi insani o kadar ozenle ve hassaslikla seçmeli ki.. genelde duygusak boşlukta insan kendini yanliş ya dogru olduğunu bilmedigi bir ilişkinin içinde bulur. Onemli olan o boşluğu doldurmak diye duşunur. Ama o kadar kötu bir devirdeyiz ki. Kiz çocuklarimiz o kadar tehlikeyle yuz yuze ki. Onu taniştiracaginiz, evinize davet edeceginiz adami çok buyuk hassasiyetle seçmelisiniz. Belki bunun içtenlikle farkinda olursaniz bu duygusal boşlukta ilişki konularini kapatirsiniz. Kendinizi guçlu ve her insana inanmayacak kadar iradeli olana kadar kimseyi sevmeye, yalnizliginizi bastirmaya çalişmayin. En kotu kararlari verme donemindesiniz şu an.
Herşeyden onemlisi çocuğunuzun psikolojik durumu hazir olmaz yeni bir baba adayina. Biraz zaman taniyin her ikinize. Acele etmeyin
Aynı sorun bende de var. 30 yaşına girmeme az kaldı.neredeyse duygusuzum her konuda.ne seviniyorum, ne üzülüyorum, ne heyecanlanıyorum, ne seviyorum. Bak arada kızıyorum amaUzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
ayy yaştan mıAynı sorun bende de var. 30 yaşına girmeme az kaldı.neredeyse duygusuzum her konuda.ne seviniyorum, ne üzülüyorum, ne heyecanlanıyorum, ne seviyorum. Bak arada kızıyorum ama. Şaka bir yana bence yaşananlardan bağımsız bir durum.belli bir yaştan sonra insanda pek duygu kalmadığını düşünüyorum ne olumlu ne olumsuz. Herkes birşeyler yaşıyor nihayetinde.bu yüzden birşeyleri ballandıra ballandıra abartılı abartılı anlatanlara da gıcık oluyorum.o yüzden daha genceciksiniz, elbet karşınıza sevdiğiniz birisi çıkacak, neden olmasın, zamanı vardır, allah gönlünüze göre versin tarzı gazlayıcı, klişe laflar etmeyeceğim.onu herkes yapacak zaten her zamanki gibi.
Canım eskisi gibi ilişkide aldığı keyifi alamıyormuş.o keyifi özlüyor demek ki.ee neden şimdi o duyguları yaşayamıyorum diyor.zaten istiyor yaşamak ama neden olmuyor diyor.bulamıyorum demiyor.bunca kişiden biye keyif almıyorum artık diyor.gayet de mantıklı ve tutarlı kusura bakma.Sen kendini o kelimeyle tanımladın ben ne yapayım.
İstiyorsun dedim diye ölmiş olsa zaten bunları kafaya takmazsun dedim diye bunu söyledin.
Lugatımda yok evet sen kendine yakıştırıyorsun .
Birini hayatında istemek çok normal yani ama bunu kafaya takıp ayy kalbim taşlaşmış demek iki yüzlü bir yaklaşım şekli onu belirttim.
Ayrıca ben birşeyi değiştirmedim ki ekleme yaptım o kadar.
Sen o kadar bu konuya takıksın ki dediğim şeyi tamamen farklı algılayıp kendine yanık dedin sinirlenip.
Hadi canım önce kendinize dürüst olun bulamıyorum bunu da kafama takıyorum mutlu değilim desen anlarız burda her gün bu tip konu açılıyot zaten
Doğru zaman doğru insan henüz gelmemiş.Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
Eki Görüntüle jvsebej2qmbo157t-t.webpDoğru zaman doğru insan henüz gelmemiş.
Ay lütfen bu konuda yazdığım yorumlara cevap yazmayın ya ikide bir bildirim alıyorum.Canım eskisi gibi ilişkide aldığı keyifi alamıyormuş.o keyifi özlüyor demek ki.ee neden şimdi o duyguları yaşayamıyorum diyor.zaten istiyor yaşamak ama neden olmuyor diyor.bulamıyorum demiyor.bunca kişiden biye keyif almıyorum artık diyor.gayet de mantıklı ve tutarlı kusura bakma.
sana ne ? istediğim gibi konu açarım derdi seni mi gerdi?Ay lütfen bu konuda yazdığım yorumlara cevap yazmayın ya ikide bir bildirim alıyorum.
Benim ne demek istediğim ortada yanlış anlayıp yorum yapıyorsunuz yeter ama.
Kimseye teker teker anlatmak zorunda değilim.
Keyif almayan ilişkilerden bunu dert edip konu açmaz istediği gibi birini bulunca o keyfi alır zaten.
Duyguları ölmüş kişi de bunu kafaya takmaz.
Evet artık ben de hiç yoğun duygular hissedemiyorum kimseye.eskiden ne güzel aşk acısı çekerdik, günlerce hırslanırdık, nefret ederdik...ayy yaştan mıdoğru 18 likler gibi romantizm uçuk kaçık hayaller falan çocukça geliyor galiba
Ya sen iyi misin .sana ne ? istediğim gibi konu açarım derdi seni mi gerdi?
ay di mi ya o kalp çarpıntısı içinden ılık suların akması falan galiba onları özledimEvet artık ben de hiç yoğun duygular hissedemiyorum kimseye.eskiden ne güzel aşk acısı çekerdik, günlerce hırslanırdık, nefret ederdik...
sen iyi misin? benim konumda bana yorum yapma diyorsun ? bence sen psikoloğa falan git yazık sana üzüldüm benYa sen iyi misin .
Benim cevaplarına yorum yapmayın diyorum .
Ben konu açma mı diyorum.
Sen sinirini git başka yerde at.
Erkek bulamayan gelmiş bana çatıyor şaka gibi ya
Isabella bu ne sinir bugün ya.seni bilirim normalde böyle değilsindir.benim sinirim sana geçti heralde bugün.genelde ben bu şekilde olurdumYa sen iyi misin .
Benim cevaplarına yorum yapmayın diyorum .
Ben konu açma mı diyorum.
Sen sinirini git başka yerde at.
Erkek bulamayan gelmiş bana çatıyor şaka gibi ya
Bu yaştan sonra olmuyor bence ya.25 ten sonra pek olmuyor.çok çok kuvvetli bir aday gerek ya da.o da bizim ülkede zor.ay di mi ya o kalp çarpıntısı içinden ılık suların akması falan galiba onları özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?