- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
- Konu Sahibi NarinCeylan
-
babası ölmüş evlenen kıza laf yapmıyolar da size ne diye karışıyolar yapın düğününüzü
başınız sağolsun bide Allah rahmet eylesin
Dügünüm gecen sene yapildi dayimin kirki ciktiktan bir kac gün sonra.Hata sizin kabahati baskasinda aramayın. İşlerinizi kimseyi karistirmamayi öğreneceksiniz.
Hata sizin kabahati baskasinda aramayın. İşlerinizi kimseyi karistirmamayi öğreneceksiniz.
Bu konu bir önceki konumdan alintidir.
Dügün Arefesinde Akrabanin Ölümü
Merhaba Hanimlar size baska bir Konu hakkinda danismak istiyorum. Basini detayli yazdim ki durumu daha iyi anlatabilmek icin. Benim gecen sene nikahima 2 ay kala Dayim aniden rahatsizlasti. Hastaydi saten ama aslinda durumuna göre hep iyi gibiydi. Nasil oldu bilmiyorum ki hastaneye...www.kadinlarkulubu.com
Özet:
Dügünüme bir kac hafta kala dayim vefaat etti ve ben kirki cikana kadar herseyimi erteledim.
Yeni Tarih de yaklastikca Akrabalarim bana bir daha ertele diye baski kurmaya basladi herseyimi burnumdan getirdiler. Bana hertürlü hakaret edip namusuma kadar laf ettiler. Kimse de birsey demedi onlara, cünkü onlarin acilari vardi. Ben ama yeni aldigimiz tarihi ertelemedim. Simdi daha dayimin senesi dolmadan kizi evlenecek. Benim nikahima yakin Resim cekimime kadar karisip ortaligi ayaga kaldirdilar, artik durum öyle bir vaziyete geldi ki kv ve annem sonra yaptirin diye iptal ettiritler bana.
Gelin görün ki simdi ki durumu:
Sasiracaksiniz ama kiz kuzenim bildigin professionell klip ve resim cektirmis damat adayi ile. Bide güzel güzel heryerde paylasiyorlar. Dünden beri cildirmak üzereyim. Hani bana o kadar laf ettiniz yahu bana ozamanlar o kadar tepki veren akrabalar (akrep soksun hepsini) onlara yine sus pus kaliyor. Soruyorum NEDEN!! "Ayyy resimleriniz cok güzel olmus, allah sizi hep mutlu etsin, yüzünüz hep gülsün" diye yorumlar okuyorum o akbabalardan....benim nikahimda. kinamda,. dügünümde o zamanki aci simdi gectimi ne oldu, hayirdir? Dayim geri ayaklandida benim mi haberim yok? Arayip hepsine tek tek sayasim var, benim özel günlerimi mahvetiniz diye bagirmak cagirmak kirmak dökmek istiyorum. Hepsine suan o kadar kin duyuyorum ki.... canim cok yaniyor, gözlerim doluyor....Akrabalarimin bana yaptiklarini hazmedemiyorum....
Bu Duygularla nasil basa cikabilirim bana lütfen yardimci olurmusunuz :'(
Düğünümden 15 gün önce kuzenim şehit düştü. Herşeyi iptal ettim kimseden bi laf beklemeden. Ama şehitin annesi, yengem, geldi öptü alnımdan, hiçbir şeyi iptal etmeyeceksin hakkımı helal etmem, acı da bizim düğün de dedi.. Ben yine de saygımdan köydeki kınayı iptal ettim, gelin almaya gelirken asla korna çaldırmadım vs. Akrabalarınız çok düşüncesiz cidden. Ama sizin yerinizde olsam içime atmaz size en güzel anlarınızı zehir eden akrabalara bu ikiyüzlülüklerini söylerdim. Küserlerse de küserler, böylelerinin uzak olduğu daha iyi
Bundan sonra size ders olur ve her kim olursa olsun işinize karistirmazsinizOnlar karisti ben karistirmadim malesef yada artik annem sayesinde ögrendiler hep. Bana Terrör estirdiler
Canim hayirli olsun mutlulugunuz daim olsun insaallah soyle diyeyim onlarin yapmis oldugu haksizligi dusundukce piskolajin bozuluyo kendini yipratiyosun esine evine yansiticaksin diger taraf mutlu olurken sen mutsuzlugu seciyosun (Susmak huylarin efendisidir)simdi konusursan suclu yine sen olursun duyduklarin seni daha cok uzer yaralar.birak ne halleri varsa gorsunler sen mutlu olmaya bak keser doner sap doner gun gelir hesap doner sende izlersin tamam cok cok mutlu ollBu konu bir önceki konumdan alintidir.
Dügün Arefesinde Akrabanin Ölümü
Merhaba Hanimlar size baska bir Konu hakkinda danismak istiyorum. Basini detayli yazdim ki durumu daha iyi anlatabilmek icin. Benim gecen sene nikahima 2 ay kala Dayim aniden rahatsizlasti. Hastaydi saten ama aslinda durumuna göre hep iyi gibiydi. Nasil oldu bilmiyorum ki hastaneye...www.kadinlarkulubu.com
Özet:
Dügünüme bir kac hafta kala dayim vefaat etti ve ben kirki cikana kadar herseyimi erteledim.
Yeni Tarih de yaklastikca Akrabalarim bana bir daha ertele diye baski kurmaya basladi herseyimi burnumdan getirdiler. Bana hertürlü hakaret edip namusuma kadar laf ettiler. Kimse de birsey demedi onlara, cünkü onlarin acilari vardi. Ben ama yeni aldigimiz tarihi ertelemedim. Simdi daha dayimin senesi dolmadan kizi evlenecek. Benim nikahima yakin Resim cekimime kadar karisip ortaligi ayaga kaldirdilar, artik durum öyle bir vaziyete geldi ki kv ve annem sonra yaptirin diye iptal ettiritler bana.
Gelin görün ki simdi ki durumu:
Sasiracaksiniz ama kiz kuzenim bildigin professionell klip ve resim cektirmis damat adayi ile. Bide güzel güzel heryerde paylasiyorlar. Dünden beri cildirmak üzereyim. Hani bana o kadar laf ettiniz yahu bana ozamanlar o kadar tepki veren akrabalar (akrep soksun hepsini) onlara yine sus pus kaliyor. Soruyorum NEDEN!! "Ayyy resimleriniz cok güzel olmus, allah sizi hep mutlu etsin, yüzünüz hep gülsün" diye yorumlar okuyorum o akbabalardan....benim nikahimda. kinamda,. dügünümde o zamanki aci simdi gectimi ne oldu, hayirdir? Dayim geri ayaklandida benim mi haberim yok? Arayip hepsine tek tek sayasim var, benim özel günlerimi mahvetiniz diye bagirmak cagirmak kirmak dökmek istiyorum. Hepsine suan o kadar kin duyuyorum ki.... canim cok yaniyor, gözlerim doluyor....Akrabalarimin bana yaptiklarini hazmedemiyorum....
Bu Duygularla nasil basa cikabilirim bana lütfen yardimci olurmusunuz :'(
Ne kadar arayla yaptınız sız ve kızı?
Canim hayirli olsun mutlulugunuz daim olsun insaallah soyle diyeyim onlarin yapmis oldugu haksizligi dusundukce piskolajin bozuluyo kendini yipratiyosun esine evine yansiticaksin diger taraf mutlu olurken sen mutsuzlugu seciyosun (Susmak huylarin efendisidir)simdi konusursan suclu yine sen olursun duyduklarin seni daha cok uzer yaralar.birak ne halleri varsa gorsunler sen mutlu olmaya bak keser doner sap doner gun gelir hesap doner sende izlersin tamam cok cok mutlu oll
Sabirli olun bekleyin gorun
Şehit annesi gururu işde. Helal olsun o kadına. Allah dayanma gücü versin. Şehit lafı geçtiği zaman, vücudumdaki her tüy istemsiz hareket ediyor. Yemin ederim şu yazdığınızda bişey yok ama burnumun direği sızladı. Siz de gerçekten doğru olanı yapmışsınız. Helal olsun size de. Umarım bizlere de şefaatci olur.Düğünümden 15 gün önce kuzenim şehit düştü. Herşeyi iptal ettim kimseden bi laf beklemeden. Ama şehitin annesi, yengem, geldi öptü alnımdan, hiçbir şeyi iptal etmeyeceksin hakkımı helal etmem, acı da bizim düğün de dedi.. Ben yine de saygımdan köydeki kınayı iptal ettim, gelin almaya gelirken asla korna çaldırmadım vs. Akrabalarınız çok düşüncesiz cidden. Ama sizin yerinizde olsam içime atmaz size en güzel anlarınızı zehir eden akrabalara bu ikiyüzlülüklerini söylerdim. Küserlerse de küserler, böylelerinin uzak olduğu daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?