- 4 Temmuz 2018
- 837
- 1.535
- 33
- Konu Sahibi NarinCeylan
-
Misafir gibi gidip kisa kalip döneceksin gidersen de.. Kusur arayan ne yaparsan yap bulur; ne derlerse desin zaten fesat tipler.. Eşinle mutlusundur umarım, koy mesafeni fitne cikaran insanlara da, hayatina bak..O kadar sinirliyim ki anlatamam...
Dügünune gitmeyecektik esim ile öyle karar almistik. Babam Annem baski yapmaya basladilar onlarda Dügüne Takiya geldiler. Laf olur gelmezsem.
Canim benim ben sana dugune gitme derim sende bir aile oldun artik esim istemiyo uzulmemi istemiyo diyebilirsin uzgunum ama bu konuda anne baba dinleme gitmek zorunda degilsin takini al annene ver senin adina onlar taksin gidersen onlari gordukce daha cok sinirlenirsin araya mesafe koymak istiyosan burdan basla derim arti gidersen yaptiklarini yanlarina kar birakirsin gitme tamam biraz olsun rahatliycaksin emin ollO kadar sinirliyim ki anlatamam...
Dügünune gitmeyecektik esim ile öyle karar almistik. Babam Annem baski yapmaya basladilar onlarda Dügüne Takiya geldiler. Laf olur gelmezsem.
Söylesen "ay yetim kız, babası yok, düğünü kınası güzel olmasin mi, gariban mi kalsin, yazik degil mi" ayaklarina yatip seni suclu çıkarır bu tipler.. Kiskanc, fesat kisi sen olursun..
Kendi ailen ne diyor simdi bu duruma?
Misafir gibi gidip kisa kalip döneceksin gidersen de.. Kusur arayan ne yaparsan yap bulur; ne derlerse desin zaten fesat tipler.. Eşinle mutlusundur umarım, koy mesafeni fitne cikaran insanlara da, hayatina bak..
Canim benim ben sana dugune gitme derim sende bir aile oldun artik esim istemiyo uzulmemi istemiyo diyebilirsin uzgunum ama bu konuda anne baba dinleme gitmek zorunda degilsin takini al annene ver senin adina onlar taksin gidersen onlari gordukce daha cok sinirlenirsin araya mesafe koymak istiyosan burdan basla derim arti gidersen yaptiklarini yanlarina kar birakirsin gitme tamam biraz olsun rahatliycaksin emin oll
Zaten ertelemistik herseyi. Yeni Tarihide erteletmeye calisdilar. Ertelemeyince olay cikardilar.Bu onların terbiyesizliği.
Her insan kendi yaptıklarından sorumludur. Eğer o şartlarda düğün yapsaydınız içiniz rahat edecek miydi?
Bir işi yaparken içinizin rahat edeceği şekilde yaparsanız, başkaları umurunuzda bile olmaz.
Allah rahmet eylesin ama bu ne yobazlık anlamadım.
Keşke iptal etmeseydiniz.
Şu an arayıp istediğinizi sayabilirsiniz. İçinizde kalıp siz uzuleceginize dışarı çıkarın onlar kötü olsun.
Düsünün Annem neredeyse beni gözden cikaracak duruma geldi artik...Duygylarınızla başa çıkmanıza gerek yok bence ağzlrın payını verin iyi sabretmişssnz..ben olsam dağıtırdım ortalığı valla..resmen kayırmışlar haksızlk etmişler size..sessiz kalmayın..
Bu konu bir önceki konumdan alintidir.
Dügün Arefesinde Akrabanin Ölümü
Merhaba Hanimlar size baska bir Konu hakkinda danismak istiyorum. Basini detayli yazdim ki durumu daha iyi anlatabilmek icin. Benim gecen sene nikahima 2 ay kala Dayim aniden rahatsizlasti. Hastaydi saten ama aslinda durumuna göre hep iyi gibiydi. Nasil oldu bilmiyorum ki hastaneye...www.kadinlarkulubu.com
Özet:
Dügünüme bir kac hafta kala dayim vefaat etti ve ben kirki cikana kadar herseyimi erteledim.
Yeni Tarih de yaklastikca Akrabalarim bana bir daha ertele diye baski kurmaya basladi herseyimi burnumdan getirdiler. Bana hertürlü hakaret edip namusuma kadar laf ettiler. Kimse de birsey demedi onlara, cünkü onlarin acilari vardi. Ben ama yeni aldigimiz tarihi ertelemedim. Simdi daha dayimin senesi dolmadan kizi evlenecek. Benim nikahima yakin Resim cekimime kadar karisip ortaligi ayaga kaldirdilar, artik durum öyle bir vaziyete geldi ki kv ve annem sonra yaptirin diye iptal ettiritler bana.
Gelin görün ki simdi ki durumu:
Sasiracaksiniz ama kiz kuzenim bildigin professionell klip ve resim cektirmis damat adayi ile. Bide güzel güzel heryerde paylasiyorlar. Dünden beri cildirmak üzereyim. Hani bana o kadar laf ettiniz yahu bana ozamanlar o kadar tepki veren akrabalar (akrep soksun hepsini) onlara yine sus pus kaliyor. Soruyorum NEDEN!! "Ayyy resimleriniz cok güzel olmus, allah sizi hep mutlu etsin, yüzünüz hep gülsün" diye yorumlar okuyorum o akbabalardan....benim nikahimda. kinamda,. dügünümde o zamanki aci simdi gectimi ne oldu, hayirdir? Dayim geri ayaklandida benim mi haberim yok? Arayip hepsine tek tek sayasim var, benim özel günlerimi mahvetiniz diye bagirmak cagirmak kirmak dökmek istiyorum. Hepsine suan o kadar kin duyuyorum ki.... canim cok yaniyor, gözlerim doluyor....Akrabalarimin bana yaptiklarini hazmedemiyorum....
Bu Duygularla nasil basa cikabilirim bana lütfen yardimci olurmusunuz :'(
Biraz saçma bir örnek olacak ama amcanız vefat etse baba tarafı bunları size yaptırmak istese anneniz karşı çıkardı.Düsünün Annem neredeyse beni gözden cikaracak duruma geldi artik...
Kaldiramiyorum gercekten artik kendimi boguluyor gibi hissediyorum bu duygularin icinden cikamiyorum gibi geliyor sanki. Bir Anne bunu kizina nasil yapar.
Biraz saçma bir örnek olacak ama amcanız vefat etse baba tarafı bunları size yaptırmak istese anneniz karşı çıkardı.
Peki babanızın eli armut mu topluyordu? Niye müsade etti bunlara?
Annen baban evli değil mi? Ayrılar mı?Babam arkamda destek bana ama annemin ailesine karsi birsey demez cünkü babam burda yurt disinda tek kimseyi yok onlardan baska tavir alir ama onlara bagirip cagirmaz
Annen baban evli değil mi? Ayrılar mı?
Konuyla alakasız oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?