Duygularima sahip cikamiyorum artik

Boşverin siz doğru olanı yapmışsınız. Siz düğüne gidin ve uzaktan izleyin onların aykırı hareketlerini.
Eşinizle mutlu olun da, içiniz de kalanları Allah bi şekilde karşınıza çıkarır. Adalet öyle bir işliyorki, sizin haberiniz bile olmadan, hakkınız çıkar merak etmeyin

Söylesen "ay yetim kız, babası yok, düğünü kınası güzel olmasin mi, gariban mi kalsin, yazik degil mi" ayaklarina yatip seni suclu çıkarır bu tipler.. Kiskanc, fesat kisi sen olursun..
Kendi ailen ne diyor simdi bu duruma?

O kadar sinirliyim ki anlatamam...

Dügünune gitmeyecektik esim ile öyle karar almistik. Babam Annem baski yapmaya basladilar onlarda Dügüne Takiya geldiler. Laf olur gelmezsem.
Misafir gibi gidip kisa kalip döneceksin gidersen de.. Kusur arayan ne yaparsan yap bulur; ne derlerse desin zaten fesat tipler.. Eşinle mutlusundur umarım, koy mesafeni fitne cikaran insanlara da, hayatina bak..

O kadar sinirliyim ki anlatamam...

Dügünune gitmeyecektik esim ile öyle karar almistik. Babam Annem baski yapmaya basladilar onlarda Dügüne Takiya geldiler. Laf olur gelmezsem.
Canim benim ben sana dugune gitme derim sende bir aile oldun artik esim istemiyo uzulmemi istemiyo diyebilirsin uzgunum ama bu konuda anne baba dinleme gitmek zorunda degilsin takini al annene ver senin adina onlar taksin gidersen onlari gordukce daha cok sinirlenirsin araya mesafe koymak istiyosan burdan basla derim arti gidersen yaptiklarini yanlarina kar birakirsin gitme tamam biraz olsun rahatliycaksin emin oll

Annem gelin dayinin hatirna ne olacakmis yani diyor. Babam ise gel yoksa bu sefer sana laf edecekler Akrabalar, üzecekleri seni laflari kulagina geldiginde takacaksin diyor. Takiya dogru gelip takip, bir yarim Saat bir Saat kadar otur kalkin gidin dedi. Böylece kimse konusamazmis.

Misafir gibi gidip kisa kalip döneceksin gidersen de.. Kusur arayan ne yaparsan yap bulur; ne derlerse desin zaten fesat tipler.. Eşinle mutlusundur umarım, koy mesafeni fitne cikaran insanlara da, hayatina bak..

Esim ile her evde olan ufak tefek seyler haricinde gercekten cok mutluyum ve kuzenim bunu kendine yediremedi diye tahmin ediyorum. Cünkü öyle bir zamanda bozduki baglarimizi ben hep onun yanindayken artik 7 kat yabanci gibi davranmaya basladim. Dayimin yoklugunda onun yaninda olmak, destek cikmak aramak sormak varken herseyi kestim. Benim namusuma kadar laf edenin yanimda yeri yoktur cünkü. Olan Damat Beye oldu. Ozamanlar cok planlar yapardik siz bana geleceksiniz oturmaya biz size. Disariya beraber cikacagiz. Damat Bey ithal Damat kimsesi yok burda. Esim ile iyi Arkadas olurlar diye düsünmüstük. Artik onlarla hic bir sekilde görüsmek istemiyoruz Esim ile ben.

Esimde zaten bu nedenden dolayi istemiyor. Ben orda cünkü benim Dügünümde en arka masada bana sirtlarini dönmüs olan akbabalarimin onlarin dügününde Pistten inmeyeceklerini izleyecegim. Ne Yengelerim ne kuzenlerim ne öteki dayilarim, enistelerim hic biri yanimiza gelmedi (Dans falan zaten beklemem, kendi dügünüm oldugu icin oynadim yoksa bende kalkmazdim, ama bir kere de olsa Gelin ve Damadin yanina gidip sarilirdim veya tebrik ederdim). Bana yapmadiklarinin hepsini orda onlara yapacaklar ve ben bunlari izlemek zorunda kalacagim...

Bu onların terbiyesizliği.
Her insan kendi yaptıklarından sorumludur. Eğer o şartlarda düğün yapsaydınız içiniz rahat edecek miydi?
Bir işi yaparken içinizin rahat edeceği şekilde yaparsanız, başkaları umurunuzda bile olmaz.

Zaten ertelemistik herseyi. Yeni Tarihide erteletmeye calisdilar. Ertelemeyince olay cikardilar.

Hepsini sil hiç biriyle görüşme rezilliklerini de yüzlerine vur kız bana olunca her tür pisliği yaptiniz daha babanın senesi dolmadan noluyo tutuşuk yoksa hamile misin derdim ben olsaydim... Çünkü sen artık bir ömür düğününü en güzel gününü böyle hatırlayacaksın bak senin hayatından ne aldıklarına yani bu insanlar neden bu kadar kötü kii

Akraba böyledir.
Bi akrabam benim düğünümde o öyle olmaz, böyle mi yapacaksın dediği ne varsa hepsini kendi kızının düğünde birebir yaptı.
Ama yukarıdaki arkadaş demiş "Babası rahmetli oldu bırak böyle yapsın mutlu olur, karışma üzülür" derler laf etsen şimdi.
Sen de boşver düşünme düğününü artık oldu geçti de kötü hatırlama

Kinasi vardi gitmedim....
Bizim Tarafin hanimlari hepsi ordaydi + kuzenlerim dahil + ve Annem.
Benim Kinamda Pacoz gibi giyinen Hanimlar Abiye giymis, sac bas makyaj yaptirmis. Egleniyorlardi, ve Annem ön sirada Kameramanlik yapiyordu telefonu ile. Kina Girisinde Damat ne güzelde davul calarak girdi. Ne güzel bide Facebook instagram Whatsappte paylasiyorlar hepsi. Cok kirildim hemde cok. Canim o kadar cok yandi ki. Ben o ailenin her isine kostum, en kötü günlerinde destek ciktim. Yeri geldi ben onlara emek harcayarak kendim ders calismak zorundayken onlari calistirdim. Kiz Kuzenim suan kendi ayaklarinin üstünde durabiliyorsa, bir isi varsa hepsini ben sagladim. Öteki Teyzemlerin cocuklarina ben baktim onlar esleri ile bas basa kalabilsinler diye. Yatili aldigim da oluyordu.

Bunlari düsündükce icim gidiyor bagira bagira aglamak geliyor icimden. En cokta annemin bana yaptiklari canimi cok yakiyor. Onlara babalarinin yoklugunu hissetirmemek icin elinden geleni yapiyor. Ne cabuk unuttu onlarin kendi öz kizina yaptiklarini. Benim ondan tek istegim onlara karsi daha agir davranmasi. Görüsme, Sil onlari cikar Hayatindan demiyorum. Benim o sira yasadiklarimi olmamis saymasin istiyorum. Ama yok. Yine ben kötüyüm ben kindarim. Ben duygusuzum, gaddarim.

Ertesi gün Annem beni aradi, cok kirgin oldugum icin kisa cevaplar verdim. Beni soranlara Narin hasta ondan gelemedi demis. Benim orda artik Antenlerim yandi kizdim ona niye yalan söylüyorsun, gercekleri Ailene karsi demek zor geliyor dimi diye kizdim. Ben o gece esim ile disarda en lüks bir restoranda yemek yedim. Daha fazla kirmamak icin de konusmayi bitirdim. Konusmadan sonra evde aglayip durmus. Ben ne kadar kindarmisim, hic allahtan korkum yokmus, onlar kardesinin ona emanetiymis, onlara hem ana hem baba olmaya calisiyormus. Bu son lafini duyunca ben artik koptum evimde. Sen onlar icin kendi kizini eziyorsun diye bütün gün evde aglayip durdum. Esimde cok sinirlendi bu duruma ama bana destek cikti. Babamda benden yana. Kardesim üzmeyin birbirinizi diye sürekli söylenip duruyor.

Is yerinde aglamamak icin kendimi zor tutuyorum. Yatsam uyurum rahat ertesi güne kadar da kalkmam. Canim hic birsey yapmak istemiyor. Evde oyalanmaya calisiyorum ama aklimdan atamiyorum bu durumu.

Dayimin Hatrina Annemin Hatrina o akbabalarin haddini bildirmedim. Ben yine bana yakisani yaptim. Eskisi gibi olmasada özel günlerde bayramda evine de gittim evime de cagirdim. Kirgin olmama ragmen yine ben bana yakisani yaptim. Ama artik gücüm tükendi Annemin benim arkamda durmamasi bana ben neden geldim ki hayata dedirtti. Madem beni kimse sevmiyor, annem bile beni sevmiyor ben ne icin varim.

Insanin Ailesinden ve öz annesinden böyle muamele görmesi meger ki ne kadar cok koyuyormus insana. Kendini tek hissetmek yalniz ortada kalmis hissetmek bu olsa demek......

Allah rahmet eylesin ama bu ne yobazlık anlamadım.
Keşke iptal etmeseydiniz.
Şu an arayıp istediğinizi sayabilirsiniz. İçinizde kalıp siz uzuleceginize dışarı çıkarın onlar kötü olsun.

Duygylarınızla başa çıkmanıza gerek yok bence ağzlrın payını verin iyi sabretmişssnz..ben olsam dağıtırdım ortalığı valla..resmen kayırmışlar haksızlk etmişler size..sessiz kalmayın..

Allah rahmet eylesin ama bu ne yobazlık anlamadım.
Keşke iptal etmeseydiniz.
Şu an arayıp istediğinizi sayabilirsiniz. İçinizde kalıp siz uzuleceginize dışarı çıkarın onlar kötü olsun.
Düsünün Annem neredeyse beni gözden cikaracak duruma geldi artik...

Kaldiramiyorum gercekten artik kendimi boguluyor gibi hissediyorum bu duygularin icinden cikamiyorum gibi geliyor sanki. Bir Anne bunu kizina nasil yapar.

Öncelikle başınız sağolsun
Ne geliyorsa akrabalardan geliyor herseye karişırlar sanki herseyi onlar biliyormuş gibi bizde neler oldu neler hiç muhatap olma çünkü istedikleri hakliyken haksız duruma duşme görüşme yada mesafeli ol en yakınından geliyor zaten en kotü şeyler .annemede soylerim hep tek sen olsaymışın iyi olcakmiş diğerleri bombok demiştim..

Düsünün Annem neredeyse beni gözden cikaracak duruma geldi artik...

Kaldiramiyorum gercekten artik kendimi boguluyor gibi hissediyorum bu duygularin icinden cikamiyorum gibi geliyor sanki. Bir Anne bunu kizina nasil yapar.
Biraz saçma bir örnek olacak ama amcanız vefat etse baba tarafı bunları size yaptırmak istese anneniz karşı çıkardı.
Peki babanızın eli armut mu topluyordu? Niye müsade etti bunlara?

Biraz saçma bir örnek olacak ama amcanız vefat etse baba tarafı bunları size yaptırmak istese anneniz karşı çıkardı.
Peki babanızın eli armut mu topluyordu? Niye müsade etti bunlara?

Babam arkamda destek bana ama annemin ailesine karsi birsey demez cünkü babam burda yurt disinda tek kimseyi yok onlardan baska tavir alir ama onlara bagirip cagirmaz

Bir akrabamızın düğününden bir gece önce başka bir akrabamız(yaşlı ve hastaydı) vefat etti. Öğlen cenaze akşam düğün yapıldı. Vefat eden akrabamızın oğlu düğüne uğrayıp insanların içini rahatlattı. Ölümde düğünde insanlar için. Size yapılan çok büyük haksızlık. Kesinlikle yüzlerine vurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…