Duygularımdan emin olamıyorum

Buzgibim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
85
17
298
Merhaba arkadaşlar benim 3 ay birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var biri vasıtasıyla tanıştık ona karşı hislerimden bir türlü emin olamıyorum sevmediğime eminim ama bazen hoşlanıyor gibi olup ertesi gün ona karşı buz gibi soğuk olabiliyorum daha çok yeniyiz belki ilerleyen süreçte bir şeyler hissederim diye düşünüyorum ama kusurları hep gözüme batıyor soğur gibi oluyorum . örneğin ses tonu bazen kulağımı tırmalar gibi giyimi kendine bakmayışı kişisel görünümüne dikkat etmeyişi benim görüşmelere özenle gitmem onun gereken özeni göstermeyişi kafamda bunlar dönüyor bu kadar düşünmeyeyim anı yaşayayım diyorum ama Buda pek mümkün olmuyor ilerleyen süreçte bu hoşlantının sevgiye dönüşme ihtimali var mıdır bilemedim özünde gayet insan olarak iyi biri ama kusurlarını sevgim olmadığı için şu an görmezden gelemiyorum zamana mı bırakmalıyım ?

Zamana değilde bence siz direk arkadaşı bırakın gitsin böyle düşünmekle sürekli birşeylerin üstünü örtmekle hayat mı geçer bosverin gitsin

İnsan, gerçekten birşeyler hissederse. .
Kusurlarını görünce soğumaz.
O yüzden sanmıyorum birşeyler hissedeceğinizi.
Hakkınizda hayırlısı olsun..

3 ay o duygu oluşmadıysa daha oluşmaz boşuna kendi vaktinizi de karşınızdakinin vaktini ve duygusunu harcamayın

Böyle birini sevmek için neden ısrar edeceksiniz ya da bekleyeceksiniz ki
Daha sevgiliyken bunları yapan evlenseniz neler yapmaz
Kendinize layık gördüğünüz bu olmamalı

Erkekte giyime çok önem veririm ben, buna rağmen cok özensiz giyinen eski sevgilimin giyimi hiç gözüme batmazdı.1 yıl boyunca her buluşmada aynı siyah kot pantolon ve tüylenmiş bir swett giyerdi rahmetliYoğun bir hoşlantı oluşabilmesi için 3 ay yeterli bir süre ve bu hoşlantı oluşsaydı bütün bunlardan soğumazdınız.Kendinizi zorlamayın bence olmuyorsa olmuyordur.Karşı tarafa da yazık zaman geçtikce onda daha yoğun duygular oluşuyodur zamanını almayın bari.

Sevmediğiniz insanın nefes alışı dahi gözünüze batıyor. Ben sevme ihtimaliniz eksilerde görüyorum. En azından benim için hiçbir zaman sonradan sevmek gibi bir durum olmadı en başta ne hissettiysem öyle devam etti çünkü ilk izlenim çok önemlidir. Arkadaşlıkta farklı tabi duygusal ilişkilerden bahsediyorum :)

İlerde de sevemezsiniz zaman harcamayın

Maalesef ortada cozulecek bir mesele yok. Arkadasi sevmiyorsunuz ve sevmiceksiniz hicbir zaman. Sevmenize de gerek yok. Bu iliskiyi bitirin ve onunuze bakin derim

İlerleyen süreçte bu zorlama hoşlantının sevgiye değil de nefrete dönüşme ihtimali daha yakın geldi bana ama yine de siz bilirsiniz. Bu kadar yeni bir ilişkide kusurların gözünüze batmasını bırakın, ayaklarınızın yere değmemesi lazım şu an.

İlgiye karşı ilgi bazen hoşunuza gitmiş ama o hissi yeri gelir, sizinle çok ilgilenen bir stand hostesi de hissettirebilir. Sevmek ya da aşık olmak çok özel duygular.
Kendinizi de, o insanı da boşa oyalamayın.
Hiçbir yere varmaz.

3 ayda olmayanı ne kadar zaman geçerse geçsin olduramazsınız. Ya duygular vardır ya da yoktur. Kaldı ki ufakta olsa bir şey hissetseniz adamın her şeyi gözünüze batmazdı.
Karşı tarafa da yazık etmeyin kendinize de daha fazla eziyet etmeyin.

Iliskinin ilk aylari en guzel zamanlari olmaliyken kendinizi neden bu adama mecbur birakmaya calisiyosunuz anlamadim. Sevmiyorsunuz daha fazla umit vermeden ayrilmalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…