- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
- Konu Sahibi cilekreceli_
Haha hiç güleceğim yoktuBoşanmak kolay değil, zor bir süreç. Sizde o kararlılığı göremedim. Kocanız sizi aldatmamış da sifonu çekmeyi unutmuş gibi yazmışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha hiç güleceğim yoktuBoşanmak kolay değil, zor bir süreç. Sizde o kararlılığı göremedim. Kocanız sizi aldatmamış da sifonu çekmeyi unutmuş gibi yazmışsınız.
Merhaba. 3 senelik evliyim. 15 aylık bir bebeğim var. Eşimle severek evlendik. Evliliğimizde annesi yönünden baya sıkıntılarımız oldu. Çok kavga ettik onun yüzünden. Günlerce konuşmadığımız oldu. Hamileliğimin son zamanlarında eşimin telefonunda görüntülü sohbet programlarının yüklenip silinmiş olduğunu yakaladım. Çok ağladı beni aldatmadığını, oradaki adamlarla dalga geçmek makara yapmak için kullandığını kafa dağıttığını söyledi. Yeminler etti. Karnım burnumdaydı. Boşanamadım. Sonra bizim sorunlar yine devam etti annesine yakın davranamıyordum. Bebeğim 3 aylık falan boşanma noktasına geldik. Neyse toparlandık yine. Sonra Google etkinliğimden girip geçmişine baktım. O süreçte eskort araştırmış 1 defa. Yine sadece araştırdığını şeytana uyduğunu ama ben bu değişim deyip yapmadığını hiçbir şekilde beni aldatmadığını söyledi. Kızımızın üzerine yemin etti. Çocuğum için babasız büyümesin diye son şans verdim. O gün bugündür hiç yanlışı olmadı. Pandemiden dolayı 24 saat beraberiz zaten bir şey yapamaz gizli. Affettim şans verdim ama hep aklıma geliyor. O programlarda kızlarla cinsel olarak beni aldatmış mıdır diye düşüyorum. Ki illaki yapmıştır biliyorum. Nasıl bir pislik bir sapık zihniyette biriyle evli olduğuma üzülüyorum ki erkeklerin çoğu bu tarz programlar kullanıyor bildiğim kadarıyla ama benim midem kaldırmıyor. Sindiremiyorum yaptığını ama sırf kızım benim gibi babasından ayrı büyümesin aile ortamında büyüsün diye sineye çekmeye çalışıyorum. Dalıp gidiyorum eşim noldu diye soruyo. Yok bişey diyorum. Aklıma geliyo modum düşüyo içime kapanıyorum soğuk davranıyorum. Boşansam ayrı boşanmasam evimin huzuru kaçıyor atlatamadığım için. Gerçekten akıla ihtiyacım var. Siz olsanız ne yapardınız?
Benzer şeyler yaşamışız. Üzerinden 2 yıl geçti hala unutamıyorum... Eş diye seçtiğim kişinin eşek çıkmasına mı üzüleyim.... Aldatılma meselesini çocuktan sonra öğrendiğime mi üzüleyim bilemiyorum ama şuan o affet diyen adam gitti yerine sürekli beni suçlayan sürekli kötü olan biri geldi. Zaman hiçbir şey çözmüyor ve insanı affettiğine pişman ediyormuş onu anladım. Şimdiki aklım olsa aman çocuğum babasız kalmasın demezdim çünkü sürekii oğluma bağıran biri var evde... Yetmiyor hakaretler ediyor çocuğa. Kendi sapık ve pis kişiliğini göstermekten hç çekinmeyen birine dönüştü çünkü artık herkes her şeyi biliypr kendini saklamaya Gerek görmüyor.
Güya o zmanlar psikolog psikolog gezmişti. Aman Allahım ne yeminler etmişti. He ben affetmemiştm ama çocuk küçüktü tek bakılacak gibi kolay bi bebek değildi. Neyse iyi düşün iyi karar ver derim
Bu kulüpte klasik oldu bok gibi giden evliliklerin ve mutsuz annelerin bahanesi: evladım babasız büyümesin. Babalar da baba olsa. Anne mutsuz, baba bostan korkuluğu ama evladımız babasız büyümesin... tamam büyümez.Merhaba. 3 senelik evliyim. 15 aylık bir bebeğim var. Eşimle severek evlendik. Evliliğimizde annesi yönünden baya sıkıntılarımız oldu. Çok kavga ettik onun yüzünden. Günlerce konuşmadığımız oldu. Hamileliğimin son zamanlarında eşimin telefonunda görüntülü sohbet programlarının yüklenip silinmiş olduğunu yakaladım. Çok ağladı beni aldatmadığını, oradaki adamlarla dalga geçmek makara yapmak için kullandığını kafa dağıttığını söyledi. Yeminler etti. Karnım burnumdaydı. Boşanamadım. Sonra bizim sorunlar yine devam etti annesine yakın davranamıyordum. Bebeğim 3 aylık falan boşanma noktasına geldik. Neyse toparlandık yine. Sonra Google etkinliğimden girip geçmişine baktım. O süreçte eskort araştırmış 1 defa. Yine sadece araştırdığını şeytana uyduğunu ama ben bu değişim deyip yapmadığını hiçbir şekilde beni aldatmadığını söyledi. Kızımızın üzerine yemin etti. Çocuğum için babasız büyümesin diye son şans verdim. O gün bugündür hiç yanlışı olmadı. Pandemiden dolayı 24 saat beraberiz zaten bir şey yapamaz gizli. Affettim şans verdim ama hep aklıma geliyor. O programlarda kızlarla cinsel olarak beni aldatmış mıdır diye düşüyorum. Ki illaki yapmıştır biliyorum. Nasıl bir pislik bir sapık zihniyette biriyle evli olduğuma üzülüyorum ki erkeklerin çoğu bu tarz programlar kullanıyor bildiğim kadarıyla ama benim midem kaldırmıyor. Sindiremiyorum yaptığını ama sırf kızım benim gibi babasından ayrı büyümesin aile ortamında büyüsün diye sineye çekmeye çalışıyorum. Dalıp gidiyorum eşim noldu diye soruyo. Yok bişey diyorum. Aklıma geliyo modum düşüyo içime kapanıyorum soğuk davranıyorum. Boşansam ayrı boşanmasam evimin huzuru kaçıyor atlatamadığım için. Gerçekten akıla ihtiyacım var. Siz olsanız ne yapardınız?
Şu an boşanıyormusunuz?
Çok üzüldüm sapık derken nasıl ?
Evlenemden önce sakladı o zaman
Görünürde tam evlenilecek bir adamdı ama öyle değilmiş. Ev sahibinin bizden en az 10 yaş büyük eşinin sosyal medya hesabını bularak fotoğraflarına bakıp kendini tatmin eden biri diyeyim :) sapık işte...
Hayır boşanmıyorum. Oğlumla tamamen ben ilgileniyorum artık. Mümkün olduğunca bir araya getirmiyorum onları. Uyandım artık hiçbir şeyi alttan almıyorum. Çalıştırıyorum, yiyorum, içiyorum geziyorum. Eskiden hep paramız olsun evimiz arabamız olsun derdim şimdi hiç öyle düşünmüyorum. Hayallerimi yıktığı için kendi kişisel hayallerimi gerçekleştiriyorum. Asla acımıyorum ve hakkımı da helal etmiyorum kendisine. Ve bunu her seferinde yüzüne böğürüyorum.
Aynı evde olduğumuz pek söylenemez... Zaten iş saatleri dolayısı ile 1 2 saat yüz yüze geliyorz. Benim için sorun olmuyor.Of of
Erkekler maalesef bazen çok iyi saklarlar kendilerini.
Keşke böyle iğrenç bir sapıkla aynı evde kalana kadar boşansanız daha iyi değilmi
Bu kadar farkında olup hala daha nasıl aynı evde kalıyorsunuz.
Üstelik çocuğu da uzak tutmak için çaba harcıyorsunuz.
Aynı evde olduğumuz pek söylenemez... Zaten iş saatleri dolayısı ile 1 2 saat yüz yüze geliyorz. Benim için sorun olmuyor.
Anne babamı hiçbir insan evladı için üzemem. Çocuğumu izole ettim ama memlekete birlikte gidilecek mutlu evlilik pozu verilecek! Bu benim düşüncem
Bence düzgün biri yok bu dünyada.Anne babanız asıl bunları bilse sizin o adamın yanında kalmanıza daha çok üzülür.
Bana mantıklı gelmedi seçiminiz.
Tek başınıza daha mutlu olursunuz ve belk de düzgün biri çıkar karşınıza neden bu adama mahkum ediyorsunuz kendinizi?
Ama saygı duyarım tabi düşüncenize her ne kadar asla katılmasamda.
Bence düzgün biri yok bu dünyada.
Olur mu öyle şey gayette var siz kendinizi o şekilde inandırıp bu adama mahkum etmişsiniz. Bence kararlarınızı gözden geçirmelisiniz.
Bi ilişki uzmanından destek alırdım yerinizde olsaydım.
Asla mahkum etmedim. Ben şuan dünyanın en mutlu insanıyım. Çünkü ihanet etmedim.... Çünkü yanlış yapmadım. Ve oğlumla ülkemi ve dünyayı geziyorum. Daha önce tatmadığım yemekleri tadıyorum. Aileme daha çok gidiyorum. Daha mutluyum ve ailem bunu görüp daha mutlu oluyor. Ama o adamın hayatı cehennem hayatı gibiOlur mu öyle şey gayette var siz kendinizi o şekilde inandırıp bu adama mahkum etmişsiniz. Bence kararlarınızı gözden geçirmelisiniz.
Bi ilişki uzmanından destek alırdım yerinizde olsaydım.
Asla mahkum etmedim. Ben şuan dünyanın en mutlu insanıyım. Çünkü ihanet etmedim.... Çünkü yanlış yapmadım. Ve oğlumla ülkemi ve dünyayı geziyorum. Daha önce tatmadığım yemekleri tadıyorum. Aileme daha çok gidiyorum. Daha mutluyum ve ailem bunu görüp daha mutlu oluyor. Ama o adamın hayatı cehennem hayatı gibi
Sevgili olmakla insan olmanın duygu olmasının alakası yok. Annenize annesi bir yere gidip nefes alma süresi tanıya bilirsiniz...Demekki sineye çekip kapatamamışım. Sevgililik mi bu ara verelim