Bu kulüpte klasik oldu bok gibi giden evliliklerin ve mutsuz annelerin bahanesi: evladım babasız büyümesin. Babalar da baba olsa. Anne mutsuz, baba bostan korkuluğu ama evladımız babasız büyümesin... tamam büyümez.
ben de sanal olarak aldatıldımve boşadım adamı. Sonunda ölüm yok merak etmeyin. Daha iyi bir hayat var.
Kizlar; insan psikolojisi ve hikayeleri cok ilgimi cekiyor.Hani en ahlaksiz insani ifsa etmeden once su soruyu sorarim ?Neden bunu yaptin?
Aldatan kadin hikayesi de erkek hikayesi de vardi etrafimda(evlilik icindeyken).Ikisi de bosanma ile sonuclanmadi.Neden sonuclanmadi?Cunku eslerinin ruhu bile duymamisti.Aslinda pismandilar ve bir sure aldattiktan sonra biri birakmisti bir digeri de uzuuun yillar aldatmaya devam etmisti.Daha da ediyordur. Bahsettigim insanlar da kariyerlerinde en yuksek basamaga gelmis insanlar.Hani boyle telefon uygulamasi ile degil canli kanli aldatma hem duygusal hem cinsel anlamda.
Hikayelerini sordum ; ikisi de hem pismanlik duydugunu hem de eslerini cok sevdigini soyleyip arkasindan sebeplerini su sekilde siralamislardi.
KATI SURETLE TASNIF EDILECEK DURUM DEGIL YANLIS ANLASILMASIN AMA BOYLE HIKAYELER HER DAKIKA PSIKOLOG,PSIKIYATRIST KAPILARINI ASINDIRIYORLAR.HATTA KITAPLAR YAZILIYOR BU KONULARDA.BUNU BENCE COK INSAN BILIYOR.BU GERCEKLIGIN FARKINDA OLALIM LUTFEN.HER AN BIZE DE YASATILABILIR BU DURUM.
1-Kadin olan demisti ki esim duygusal ihtiyaclarimi karsilayamiyor,dogumdan sonra dertlesemez olduk Esim cok iyi bir insan yaptigimin ahlaksizca oldugunu kabul ediyorum ama birakamiyorum bu durumu demisti.Kocasi durumu asla ogrenmedi.Psikologla uzun terapiler sonucu durumdan vazgecip evliligine devam etmisler ediyorlardi.Daha coook detaya sahip bu hikaye.
2-Erkek olan demisti ki;esim ailesiyle olan bagini koparamadi hep onlara yardim ediyor onlara kul kole oluyor ,bu durumu onunla defalarca konustum degismedi dedi.Biliyorum ahlaksizca ,karaktersizce,haysiyetsizce yaptigim ama nefes aliyorum bu yaptigim heyecanlarla dedi.Aldatmaya devam ediyordu.Ama disarida ornek ciftlerdi.Yine bu da cok uzun detaylara sahip bu konu.
SADECE ERKEKLERE indirgenemeyecek kadar fazla yasanan bir durum(oran olarak erkeklerde daha fazla) ki bu sadece bizim topluma da has degil.Bir nevi bagimlilik.Tedavi edilmesi gereken bir bagimlilik.Nasil aldatma girisimi yakalanip basarisiz olanlar varsa ,aldatip yakalanmayip buyuk bir ikiyuzlulukle,samimiyetsizlikle devam eden evliliklerde var.Ve samimiyetsiz olan taraf aldatilan taraf degil ALDATAN taraf.Ustelik bu hikayeler insanligin ilk olusumundan itibaren yasanan durumlar.Hani muhafazakar dedigimiz toplumun en kucuk birimleri olan koylerde bile yasanan durumlar.
Aski Memnu diye romanimiz var kizlar.
Aslinda aldatan tarafin KENDINI BOCEK GIBI HISSETMESI lazim.Ama bunu hissetse yapmaz zaten.Allah boyle insanlarla sinamasin bizi.