Jolyss Guru Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2011 3.726 2.366 333 23 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykumm786 #21 Bende ayniyim.. ruhsuz, herseyden sogumusum.. erkeklere zerre guvenim yok.. istemiyorum kimseyi hayatimda..
Bende ayniyim.. ruhsuz, herseyden sogumusum.. erkeklere zerre guvenim yok.. istemiyorum kimseyi hayatimda..
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 498 23 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykumm786 #22 AlmightyMermaid .!.: Erkek kankan bu aralar fazla ilgilenmiyordur. Ayrıca yaşım fazla değil demişsin de başka konuda 33 yazmışsın ufal da cebime gir oldu olacak. Genişletmek için tıkla... Kız doğru soyluyor yaşı fazla değil bi kerem.. 33 olmak onun seçimi değil...(benimde) Ayrıca kendisi seks kokuyor olabilir..bu onun duygusuz olmasına mani değil.. Seks kokusu var ama his yok..yanı duyu organımızın biri korelınce dıgeri guclenır hesabı..dokunma,his korelince..buruna hitap etmeye baslamış.. Ne dedim ben acaba şimdi..
AlmightyMermaid .!.: Erkek kankan bu aralar fazla ilgilenmiyordur. Ayrıca yaşım fazla değil demişsin de başka konuda 33 yazmışsın ufal da cebime gir oldu olacak. Genişletmek için tıkla... Kız doğru soyluyor yaşı fazla değil bi kerem.. 33 olmak onun seçimi değil...(benimde) Ayrıca kendisi seks kokuyor olabilir..bu onun duygusuz olmasına mani değil.. Seks kokusu var ama his yok..yanı duyu organımızın biri korelınce dıgeri guclenır hesabı..dokunma,his korelince..buruna hitap etmeye baslamış.. Ne dedim ben acaba şimdi..
AdAm_OLaCaK_KIZ ...Kararlı itaatsizlik... Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2013 26.656 55.302 598 23 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykumm786 #23 Millet seks kokar ben de kızartma kokuyorum duş alam da yatak bayli
MightyPineapple La Chica Bonita Kayıtlı Üye 15 Eylül 2015 3.242 5.175 73 23 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykumm786 #24 millan .!.: Kız doğru soyluyor yaşı fazla değil bi kerem.. 33 olmak onun seçimi değil...(benimde) Ayrıca kendisi seks kokuyor olabilir..bu onun duygusuz olmasına mani değil.. Seks kokusu var ama his yok..yanı duyu organımızın biri korelınce dıgeri guclenır hesabı..dokunma,his korelince..buruna hitap etmeye baslamış.. Ne dedim ben acaba şimdi.. Genişletmek için tıkla... Bence insanın 33 olmasında bir şey yok ki, hatta daha fazla yaşamış oluyorsun. Ama neden ergen gibi yaşım fazla yok diyor ki... Yani ben yirmilerine yeni girmiş birini anladığım için öyle yazdım. Bilemiyorum ama kuantum fiziğine kadar yolu vardı....
millan .!.: Kız doğru soyluyor yaşı fazla değil bi kerem.. 33 olmak onun seçimi değil...(benimde) Ayrıca kendisi seks kokuyor olabilir..bu onun duygusuz olmasına mani değil.. Seks kokusu var ama his yok..yanı duyu organımızın biri korelınce dıgeri guclenır hesabı..dokunma,his korelince..buruna hitap etmeye baslamış.. Ne dedim ben acaba şimdi.. Genişletmek için tıkla... Bence insanın 33 olmasında bir şey yok ki, hatta daha fazla yaşamış oluyorsun. Ama neden ergen gibi yaşım fazla yok diyor ki... Yani ben yirmilerine yeni girmiş birini anladığım için öyle yazdım. Bilemiyorum ama kuantum fiziğine kadar yolu vardı....
A aristocan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Mart 2015 418 415 18 39 24 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Oykumm786 #25 Perasude .!.: Benimde umrumda degil bende ruhsuzlastim, cunku erkeklerin samimiyetine inanmıyorum en cok seveni bile Değişiyor. Uzak dursunlar Genişletmek için tıkla... aynen öyle bana da artık hiç inandırıcı gelmiyor erkekler.
Perasude .!.: Benimde umrumda degil bende ruhsuzlastim, cunku erkeklerin samimiyetine inanmıyorum en cok seveni bile Değişiyor. Uzak dursunlar Genişletmek için tıkla... aynen öyle bana da artık hiç inandırıcı gelmiyor erkekler.