10 yıl kadar önceydi ,o kadar değer verdim o kadar sevdim ki ,bizdeki fark biz sevgiliydik el ele gezer tozardık ,askere gitti ,ona neler yollamadım ki orda ,resmen ben baktım para ,kontür ,kıyafet ,hediyeler ,askerden döndü aradan 2-3 ay geçti yine haftada 1 buluşuyoruz ,o gün arkadaşlarımla çıktım ,aradı beni ,nerdesin dedi ,işte söyledim ,aşk olsun eğlenmeye gidiyorsun insan bi haber verir bende gelirdim dedi ,kız kızayız dedim ,haftaya tekrar çıkacaktım arkadaşlarla sevgilileri de vardı ,bende arıyım sevgili de gelsin dedim ,aradım bi kız çıktı ,hiç unutmuyorum o sesi ,
-efendim
-aa alo ben ben şey kaanla görüşcektim
-sen kimsin
-ben eylül
-bak eylül ben kaanin nişanlısıyım adım behiye ,bizi rahat bırak artık ,biz haziranda evleniyoruz ,yeter bak bugüne kadar bu saplantılı aşkına sesimi çıkarmadım ama yeter ,düş yakamızdan artık ,kaan için ona saygımdan seni arayıpta tek kelime etmedim ,ama artık arama ,bırak peşini lütfen dedi
meğer herifin benle beraberken sevgilisi varmış ,benlede gönül eğlendirmiş ,olaki sevgilisi öğrenir filan diye de beni ona karşı platonik duygular besleyen biri gibi göstermiş .
içimdeki hırs inanılmaz boyut aldı ,intikam almalıydım ama o zamanlar böyle yazışmaların kayıtlı kaldığı sosyal paylaşım siteleri yok msn filanda yok ,sadece cep telefonu ,bendeki mesajlar kayıtlı ,fakat mesaj içeriklerine bakıyorum aşklı meşkli bi yazışma yok ,sadece bir mesajda ,hasret bitiyor artık kavuşucaz yazmış kaan efendi ,ben o hırsla kızı bulma çabasındayım ,ama numara filan yok ,sadece kaan aracılığı ile ulaşabilrim ama onunla da görüşmek istemiyorum artık tabi ,sadece kızın adı var elimde o kadar ,
kaanın şirketi aradım ,merhaba ben x reklam ve organizasyon şirketinden arıyorum ,kaan beyin nişanlısı behiye hanım bir düğün organizasyonu ile ilgili bilgi almak istemişlerdi ,kendileri için bir örnek cd oluşturacağım ,fakat elimde sadece bir kartvizit var ,iletişim bilgileri yok ,kaan beyin mevcut fakat behiye hanımın iletişim bilgilerini rica edebilrimiyim dedim,biraz bekletti ve tüm bilgileri verdi
ulaştım hatuna ,buluştuk ,beni görünce şok oldu hatun ,yemin ederim ondan güzelmişim ,ama evlilik kararı verildiğine göre onu bendne çok sevmiş demek bunu da kabullenmek lazım ,
benim derdim onu geri almak falan değil allahından bulsun ,benim derdim sadece kıza karşı kendimin salak platonik bir aşık olarak gösterilmem
bu mesajı ve bunun gibi 4-5 tane daha mesajı ona okuttum ,kız inandı ,bizim bir ara aramız bozuktu ,o dönemde olmuş olabilir dedi ,dedim aranız 2 yıl bozukmuydu biz 2 yıl beraberdik ..o zaman bana hak verdi,özür diledi ,gerekeni yapıcam dedi .sonra zaten evlenmişler ,1 yıl sonra kaan efendiyi gördüm bir markette karşılaştık ,evlendim dedi ,beni sordu ,yok dedim henüz değil ..erkekler mal olmuşlar artık ,güven verecek kimse kalmamış dedim
yani sende sevgilisine söyleyerek intikam alabilrisin ,benimki bi işe yaramadı ama seninki yarar belki canım