duygularımla oynayan birine ders vermek istiyorum yardım edin lütfen

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Öncelikle hepinize merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi intikam demeyelim ama birine hayatı boyunca unutamayacağı bir ders vermek istiyorum. Bundan 4 sene önce birine aşık oldum (olmaz olaydım). Ona aşık olduğumu söyledim. Bana sevgilisinin olmadığını, beni tanımak istediğini söyledi. Bir süre arkadaş gibi konuştuk ve geçen sene bana benden hoşlanmaya başladığını, beni sevdiğini, benimle vakit geçirmek istediğini söyledi. Sevgili olmadık ama sevgili gibi konuşmaya başladık. Bu şekilde devam ederken bu sene buluştuk. Buluştuğumuzda ise bana 4 senedir sevgilisinin olduğunu ve beni kardeşi olarak gördüğünü söyledi. Resmen duygularımla oynadı. Beni sevgilisinin yokluğunda kullandı. (Bu arada sevgilisi yurt dışında yaşıyormuş.) Şimdi ben ona ders vermek istiyorum. Hayatımda ilk kez birine bu kadar çok değer verdim ve o bana kazık attı. Sizlerden yardım istiyorum. Ne yapmalıyım, yorumlarınızı bekliyorum.

Evet gerçekten değmez ben de farkındayım ama onun yaptıklarını ben de ona yapmak istiyorum ki dünyanın sadece onun etrafında dönmediğini anlasın.

cnm böyle erkekler akıllıdır. dikkat et de ava giderken avlanma:34:

ben maalesef yardımcı olamayacağım kelin ilacı olsa başına sürermiş

sen ne yapsan da sonuç değişmez, onun gözünde ne uzalır ne kısalırsın. allaha havale et ve yoluna devam et..

malesef karakter meselesi bu. merhamet duygusundan yoksun bir insan hatasını anlamaz vicdandan yoksundur çünkü
naparsan yap yarabbi şükür der boşver en güzel cezayı susarak ver
aksi takdirde kendini önemli şahsiyet sanıp ego yapabilir

Son düzenleme:
Normalde de egosu yüksek biri zaten. Tavsiyeleriniz çok güzel ama kendime yediremiyorum onun bu yaptıklarını. O yüzden hiç unutamayacağı bir şey yapmak istiyorum.

canim sevgilisini facebooktan ekle ve cocukla.mesajlasmalriniz capsini at ,yaptiklarini anlat ona bir bir ya ALAH BELASİNİ VERSİN HAYİN VE KABA OKUZ COK SİNİRLENDİM

10 yıl kadar önceydi ,o kadar değer verdim o kadar sevdim ki ,bizdeki fark biz sevgiliydik el ele gezer tozardık ,askere gitti ,ona neler yollamadım ki orda ,resmen ben baktım para ,kontür ,kıyafet ,hediyeler ,askerden döndü aradan 2-3 ay geçti yine haftada 1 buluşuyoruz ,o gün arkadaşlarımla çıktım ,aradı beni ,nerdesin dedi ,işte söyledim ,aşk olsun eğlenmeye gidiyorsun insan bi haber verir bende gelirdim dedi ,kız kızayız dedim ,haftaya tekrar çıkacaktım arkadaşlarla sevgilileri de vardı ,bende arıyım sevgili de gelsin dedim ,aradım bi kız çıktı ,hiç unutmuyorum o sesi ,

-efendim
-aa alo ben ben şey kaanla görüşcektim
-sen kimsin
-ben eylül
-bak eylül ben kaanin nişanlısıyım adım behiye ,bizi rahat bırak artık ,biz haziranda evleniyoruz ,yeter bak bugüne kadar bu saplantılı aşkına sesimi çıkarmadım ama yeter ,düş yakamızdan artık ,kaan için ona saygımdan seni arayıpta tek kelime etmedim ,ama artık arama ,bırak peşini lütfen dedi

meğer herifin benle beraberken sevgilisi varmış ,benlede gönül eğlendirmiş ,olaki sevgilisi öğrenir filan diye de beni ona karşı platonik duygular besleyen biri gibi göstermiş .

içimdeki hırs inanılmaz boyut aldı ,intikam almalıydım ama o zamanlar böyle yazışmaların kayıtlı kaldığı sosyal paylaşım siteleri yok msn filanda yok ,sadece cep telefonu ,bendeki mesajlar kayıtlı ,fakat mesaj içeriklerine bakıyorum aşklı meşkli bi yazışma yok ,sadece bir mesajda ,hasret bitiyor artık kavuşucaz yazmış kaan efendi ,ben o hırsla kızı bulma çabasındayım ,ama numara filan yok ,sadece kaan aracılığı ile ulaşabilrim ama onunla da görüşmek istemiyorum artık tabi ,sadece kızın adı var elimde o kadar ,
kaanın şirketi aradım ,merhaba ben x reklam ve organizasyon şirketinden arıyorum ,kaan beyin nişanlısı behiye hanım bir düğün organizasyonu ile ilgili bilgi almak istemişlerdi ,kendileri için bir örnek cd oluşturacağım ,fakat elimde sadece bir kartvizit var ,iletişim bilgileri yok ,kaan beyin mevcut fakat behiye hanımın iletişim bilgilerini rica edebilrimiyim dedim,biraz bekletti ve tüm bilgileri verdi

ulaştım hatuna ,buluştuk ,beni görünce şok oldu hatun ,yemin ederim ondan güzelmişim ,ama evlilik kararı verildiğine göre onu bendne çok sevmiş demek bunu da kabullenmek lazım ,
benim derdim onu geri almak falan değil allahından bulsun ,benim derdim sadece kıza karşı kendimin salak platonik bir aşık olarak gösterilmem

bu mesajı ve bunun gibi 4-5 tane daha mesajı ona okuttum ,kız inandı ,bizim bir ara aramız bozuktu ,o dönemde olmuş olabilir dedi ,dedim aranız 2 yıl bozukmuydu biz 2 yıl beraberdik ..o zaman bana hak verdi,özür diledi ,gerekeni yapıcam dedi .sonra zaten evlenmişler ,1 yıl sonra kaan efendiyi gördüm bir markette karşılaştık ,evlendim dedi ,beni sordu ,yok dedim henüz değil ..erkekler mal olmuşlar artık ,güven verecek kimse kalmamış dedim :1:

yani sende sevgilisine söyleyerek intikam alabilrisin ,benimki bi işe yaramadı ama seninki yarar belki canım

Verdiğiniz cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. Sevgilisine söylemeyi ben de düşündüm ama kızın ne facesi var ne de başka bir şeyi. Kıza ulaşmam mümkün değil. Ne yapıcağımı bilmiyorum.

Öncelikle hepinize merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi intikam demeyelim ama birine hayatı boyunca unutamayacağı bir ders vermek istiyorum. Bundan 4 sene önce birine aşık oldum (olmaz olaydım). Ona aşık olduğumu söyledim. Bana sevgilisinin olmadığını, beni tanımak istediğini söyledi. Bir süre arkadaş gibi konuştuk ve geçen sene bana benden hoşlanmaya başladığını, beni sevdiğini, benimle vakit geçirmek istediğini söyledi. Sevgili olmadık ama sevgili gibi konuşmaya başladık. Bu şekilde devam ederken bu sene buluştuk. Buluştuğumuzda ise bana 4 senedir sevgilisinin olduğunu ve beni kardeşi olarak gördüğünü söyledi. Resmen duygularımla oynadı. Beni sevgilisinin yokluğunda kullandı. (Bu arada sevgilisi yurt dışında yaşıyormuş.) Şimdi ben ona ders vermek istiyorum. Hayatımda ilk kez birine bu kadar çok değer verdim ve o bana kazık attı. Sizlerden yardım istiyorum. Ne yapmalıyım, yorumlarınızı bekliyorum.

Size çok etkili bir yöntem önereceğim hem de bu yöntemi erkeklerin kendisi söylüyor - asla tahammül edemiyorlarmış.

Yöntem: O sanki hayatınızda hiç olmamış gibi normal hayatınıza devam etmeniz. FB'ta veya başka paylaşım sitelerinde şöyle mesajlar vermemeniz. (bakın yapmayın bunları altını çizerim)

- ya çok üzüldüğünüzü belli etmek (şarkı paylaşımları, özlü söz...vs)
- ya da "artık hayat daha güzel", "artık hiç takmıyorum" gibi ters mesaj içeren yazılar.

Bunların ikiside erkeklerde şu mesajı uyandırıyormuş: "Hala beni aklından çıkartamyor, beni kafasına çok takıyor, bana laf sokmaya çalışarak beni düşündüğünü kanıtlıyor her defasında"... ve bu düşüncelerle daha da kibirlenirlermiş.

İntikam almak istiyorsanız sanki o hiç yokmuş gibi günlük ne yapıyorsanız yaşamınıza devam edin. Sosyal sitelerde arkadaşlarınızla gittiğiniz yerlerde neşeli fotoğraflar koyun. Süslenin, güzel yerlerde fotoğraflar koyun. Ama bunları yaparken altına mesajlı cümleler yazmayın bir de abartmayın. iki üç günde bir falan bir fotoğraf iyidir. :)

İntikam almaya çalışmayın çünkü bu onları daha da kibirlendiriyor ve zevke kapılıyorlar. Ah ne vazgeçilmezim diyorlar.

EK OLARAK: benim bir kuzenim kocasından ayrıldığında vücuduna yazı şeklinde dövmeler yaptırmıştı, "şimdi hayat daha güzel", "Yeni bir hayat başlıyor"...vs tarzından latince sözcülerdi. O latinceden anlaşılmaz diye konuşuyordu ama eşi kafasına taktığı için sürekli böyle şeyler yaptığını biliyordu. Bakıp bakıp kibirlenip dalga geçiyormuş hala onu kafasına taktığını düşünerek. Bizim kızcağız da sözde intikam alıyor zannediyor.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar seni idare etmiş sevgilisi varken.. Sen sevgilisini bulup söylesen bile böyle bir insan bundanda sıyrılır eminim. Bence bırak boşver biliyorum insanın içine oturuyor ama herkes buna benzer şeyler yaşar mutlaka.. Ne hali varsa görsün

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Başka fikri olan var mı aranızda ?

sevgilisine falan söyleme inanki daha da ballandırıyorlar öylelerini bak sevgilimin peşinde ne kızlar var ama o benim diye aptalca ego yapıyorlar bırak bence Allahından bulsun

boşver kardeşim üzülen yine sen olursun. Seni ona aşık peşinden koşan biri olarak ilan eder.
Daha çok hırslanırsın ve aşırı hırs insanı yanlışa sürükler.
Sen boşveeeerrrrr onu önüne bak ...
Daha ne kısmetlerin olur emin ol... Sevdiğin ve sevildiğin
Mutluluklar sana

size tek tavsiyem şu:sakın böyle entrikar peşinde koşmayın.tamam haklısınız ama unutmayın ki böyle bir adamdan kurtulmuşsunuz evlenmeden.gururlu davranın bu en büyük cevap bence...

Allah yardımcın olsun ve geçmiş olsun...
senin içini ferahlatacak en iyi hareketin -birkaç arkadaşında dediği gibi- onu artık hayatından tamamen çıkartmak olacaktır...O hayatına hiç girmemiş,onunla hiç tanışmamışsın gibi yoluna devam et, şu saatten itibaren gülücüklerini yüzüne tak ve mutlu ol...

Back
X