bu ilişkide mutlu son göremiyorum ben canım, üzgünüm fisfisfis
mrb arkadaslar hayatımda biri var 1aydır cıkıyoruz. ama uzun zmandır tanıdıgım birisi. en yakın arkadasımın kuzeni. zaten kuzeni aracı oldugu için aramızda biseyler basladı. ve bizim cıkma teklifi gibi bisey olmadı msjlasırken konsurken görüsmeye basladık ama o beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyor yada ben öyle hissediyorum. benim işim ona göre rahat. o sürekli müsterilerle ugrasıyor ve hiç bos zamanı yok. gündüz msj atmıyor aramıyor. ben msj atınca aksam anca gördüm cvp yazamadım diyor.ve haftada 1 kez oda pazarları görüsüyoruz. acaba benim sogumamı mı bekliyor. ben cok sıcak kanlıyım ve dolu dolu yasarım ilişkimi. içim kaynar yanagını sıkar sarılır öperim. oda tam bi odun. zaten kendide kabul ediyor. odun oldugunu ama ben yinede onu seviyorum. o aramadıkca içim içimi yiyor. ne yapacam ben? yardım edinnnnn lütfennn
Bir söz vardır: İnsanı iki şey öldürürmüş; birincisi sevmediği insanın silahından gelen mermi, ikincisi sevdiği insandan gelmeyen ilgi... diye. Böyle şeylere çok takılıyoruz sanırım yada sanmıyorum. Ben de neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. Ortaya bir ilişki prototipi konulmuş ve biz herşeyi o prototipe göre yaşamaya çalışıyoruz öyle olmasını bekliyoruz. İlgi gösterilmeyince karşı tarafın bizim sevgimizi yok saydığını, onun bize karşı sevgisinin olmadığını varsayıyoruz. Her yüreğin sevgiyi duyumsama tarzı farklıdır. Bize göre ilgi gösterme sevgi anlamına gelebiliyorken onlara göre gelmeyebiliyor. Ama ilgi göstermeyince de bizi kaybetmeyi göze aldığını, elinde tutmak için çaba sarfetmediğini dolayısıyla gerçekten sevilmediğimizi düşünüyoruz... Kim haklı kim haksız bilemiyorum. Durumunuz hakkında ne diyeyim bilemiyorum. Derin meseleler bunlar...
2 yılın sonunda bana ben senin istediğin ilişkiyi veremiyorum sana ; çünkü seni senin beni sevdiğin kadar sevmediğimi farkettim diyerek ayrıldı benden...
En azından bir gerekçe sunmuş ayrılmış o da güzel. Eften püften bahaneler yaratma yoluna gitmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?