duygularını anlamıyorum

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
mrb arkadaslar hayatımda biri var 1aydır cıkıyoruz. ama uzun zmandır tanıdıgım birisi. en yakın arkadasımın kuzeni. zaten kuzeni aracı oldugu için aramızda biseyler basladı. ve bizim cıkma teklifi gibi bisey olmadı msjlasırken konsurken görüsmeye basladık ama o beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyor yada ben öyle hissediyorum. benim işim ona göre rahat. o sürekli müsterilerle ugrasıyor ve hiç bos zamanı yok. gündüz msj atmıyor aramıyor. ben msj atınca aksam anca gördüm cvp yazamadım diyor.ve haftada 1 kez oda pazarları görüsüyoruz. acaba benim sogumamı mı bekliyor. ben cok sıcak kanlıyım ve dolu dolu yasarım ilişkimi. içim kaynar yanagını sıkar sarılır öperim. oda tam bi odun. zaten kendide kabul ediyor. odun oldugunu ama ben yinede onu seviyorum. o aramadıkca içim içimi yiyor. ne yapacam ben? yardım edinnnnn lütfennn

cnm sana şunu söliim.işi ne kadar yoğun olursa olsun.gündz msj atmak için bi 5 dksı muhakkak oluyodur.yani beni hiç sevmemiş olan adam bile ilk tanıştığımız zamanlar elne telefonu ne zaman alsa msj atıyodu.hatta ben atma artık işine bak diyodum.tel eline geçnce tekrar atıyodu.ama şunu da söyleyim sevgiyi bunla ölçmeni istemem.çünkü bu adam beni hiç sevmemişti.
ikincisi odunluğuna gelince ne güzel işte.ilk gün cinsellik adına bişiler yaşamak isteyen adamlar var.ve ben bunlardan bıkmış d7urumdayım.sayelerinde adım şıpsevdiye çıktı. ha tam odun diyosan ona söyle bak böle böle de.kişiliği budur belki de.bence aslında eğer göze alabiliyosan onu bırakacak gibi bi izlenim bırak.bakalım seni kaybetmemek için uğraşıyor mu.belki mantıksız gelecek ama bunu göze almak lazım bazen.şimdiye kadar seven insan hep peşinde koşmuştur ve sevmeyen sana yüz vermemiştir.ben sevip de kaçan adam tanımıyorum daha.seven erkek en azından özür diler.bence bunu dene.bak daha 1 ay olmuş.daha fazla bağlanmadan biraz soğuk davran.arama sorma.bakalım o üstüne düşecek mi.yanında onun durduğu gibi dur.seni kaybetmekten korkar ve üstüne düşerse emin olabilirsin duygularından.

Canım her erkek aynı olmaz genelleme yapmak doğru değil.
Ama bazıları vardır ki zor ısınır.. Yani sen mesela, çabuk kaynadığını söyledin. Ama demekki o senin gibi değil.süprizzzzz
İlgisiz bi kişiliğe de sahip olabilir. Bende çok kişiyle tanıştım. En son görüştüğüm kişi, işim vardı şu vardı bu vardı diye arayamam diye birşey yok. Aramak isteyen adama bahane yok demişti.şakkıdı
Gerçekten de öyle. Demekki mayası böyle onun. Sende üstüne gitme. O mesaj Şenizyazmadıkça yazma. Aramadıkça arama. Buluşalım demedikçe sende deme. Hatta o sana buluşalım desin sen bi işim vardı falan de. İlgini çek. Bak o zaman nasıl bi boşluğa düşüp de varlığını hissediyo.gamyoncuiremsu

Yani canım bu erkek milleti (burda genelleme yapicem) süründürenlerden hoşlanıyo. Kimi buna naz diyo, kimi ağırdan satmak...:teytey:

Kanının ısınmasını biraz buzdolabına götür soğut şimdi. Sonrada sessizliği oyna. Kör ebe gibi. Bırak seni bulmaya çalışsın. O zaman anlarsın sana karşı bişeyler hissediyor mu diye ancak...:1rolleyes:

Kolay gelsin şekerim.
:enbuyukkk:

ben de katılıyorum arkadaşlara... zaten nasıl alışırsa öle de gider.. nasılsa bu kadar görüşme ; günde 1 mesaj sana yetiyor gibi düşünüyordur şimdi... hem evet aramak isteyip ; mesaj atmak isteyene iş filan bahane... belki dışarda ; insanların içinde mesafeli olmak istiyordur bu normal...

ama sana olan ilgisini bence de uzak durarak anlaman gerek... eğer seni kaybetmek umrunda diilse bu adamın daha fazla vakit geçirip ; kendini kaptırma... çünkü yoksa hep sen emek vereceksin onu kaybetmemek ; daha mutlu ve huzurlu kılmak için... sonra zamanla sen seni aramamasını kişiliğine; işine bağlayacaksın ; ve hep daha azıyla yetineceksin ... gün geldiğinde de emek sarfetmemiş bu adam arkasına bakmadan çekip gidebilecek... deneyimle sabittir :)

bırakalım birileri bizim için çabalasın ...

canım msj hersey demek değil bence atınca sen mutlu mu olacaksın içten olamayn bir msjla.madem işi var bırak o seni arasın.sende arama bakalım ne olcak sen bu konuda kesınlıkle haklısın ama oda aranmadığı zaman belkı seni anlayacaktır.haftada bir kere görüşmekde bence yeter her gün görüşüp ne yapacaksınız..boşver oseni arasın sorsun buluşmak istesin yinede sen bilirsin..

cnm bu hikaye bana o kadar tanıdık geldi ki:)))aynısını bende yaşıyorum çünkü ama benim ilişkim 4 senedir devam ediyo bende başta senin dediğin gibi düşünüyodum ama benim odunda duygularını belli edemezmiş meğer. ama ben onun bakışlarından herşeyi anlıyorum tek bi bakışı milyonlarca güzel söze bedel. ve ben şöyle düşünüyorum ben onu seviyomuyum seviyorum o benim hayatımda mı çok şükür hayatımda allahtan daha ne istiyeyim ki ben birini sevmişim allah bana onunla 4 senedir beraber olmayı nasip etmiş ben şükrediyorum bunun için sürekli iyi insan olsun yeter ki sadık olsun msj atamasa da olu yoksa insan olamamış sadık olamamış bütün gün mesaj atsa ne fayda

arkadaslar tskler yorumlarınız için. ben zaten o msj atmadan atmıyorum. hatta bigün cvp yazmadım msjına ertesi gün yazdım. ama o bunu işim oldugu için yazmadıgımı sanmıs. aslında bu bi sitemdi. küçük böcük dediğin dogru bu sekilde günde 1 msj haftada 1 görüsmek bana yettiğini sanıyor galiba. Ona göre gayet normal. onu sık bogaz etmek istemiyorum. ve onu benim kadar sevende zor bulur.

şunu belirtmeden geçemeyeceğim, muhakkak ki erkekler biz bayanlardan farklıdır.kıpır kıpr sıcakkanlı bir kişilikteysen devamlı ilgi görmek istersin.hele de ilişkinizin daha başındasınız bunu hissetmen doğal..ilgilenmedi diye düşünmek yanlış..biz bayanların aklında hayatımıza yeni girmişse hele her zaman onlar vardır ve ne olursa olsun onlarla ilgileniriz..çünkü çok ince düşünürüz, yapmız gereği..
fakat erkek için durum farklı işi ön plandadır hele de yoğunsa...bu sni sevmediği değer vermediği anlamına gelmez..henüz çok yenisiniz..bunları düşünmek için erken diye düşünüyorum..

bugün hiç aramıcam. aksam 8den sonra mutlaka arıyor. o zmanda acmıcam msjada cvp yazmıcam bakayım ne kadar merak edecek

bence seven arar,benim senin anlattığın gibi ilişkim vardı 2 ay sürdü,haftada 1 görüşürdük,ara sıra arardı,sevmemiş işte,ayrıldık sonra.Şimdiki erkek arkadaşım 5 dk görmek için bile fırsat yaratıyor,hep ilgili,alakalı.

ben çok yogun bi işte 1.5 sene çalıştım sadece 1 gün iznim oluyordu sanırım arkadaşında satış üzerine çalışıyor yada ona benzer bişey tuvlate girsem kahveye çıksam msj atardım bu bahane değil ama arkadaşının yapısı o olabilir bir süre daha devam et düzelmesse salla gitsin kimse kimseye gebe değil manapoly oynamıyoruz dimi:1hug:

dün msj attı cvp yazmadım. öglen aradı ne oldu canım bi sorun mu var diye. bende hastaydım erken yattım dedim. insan bi haber verir merak ettim dedi. demek ki ilgi göstermeyince afallıyorlar

Bir söz vardır: İnsanı iki şey öldürürmüş; birincisi sevmediği insanın silahından gelen mermi, ikincisi sevdiği insandan gelmeyen ilgi... diye. Böyle şeylere çok takılıyoruz sanırım yada sanmıyorum. Ben de neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum. Ortaya bir ilişki prototipi konulmuş ve biz herşeyi o prototipe göre yaşamaya çalışıyoruz öyle olmasını bekliyoruz. İlgi gösterilmeyince karşı tarafın bizim sevgimizi yok saydığını, onun bize karşı sevgisinin olmadığını varsayıyoruz. Her yüreğin sevgiyi duyumsama tarzı farklıdır. Bize göre ilgi gösterme sevgi anlamına gelebiliyorken onlara göre gelmeyebiliyor. Ama ilgi göstermeyince de bizi kaybetmeyi göze aldığını, elinde tutmak için çaba sarfetmediğini dolayısıyla gerçekten sevilmediğimizi düşünüyoruz... Kim haklı kim haksız bilemiyorum. Durumunuz hakkında ne diyeyim bilemiyorum. Derin meseleler bunlar...

aslına bakarsan haklısın... ama şöyle de bir durum var... benim sevgilim de her gün konuşmayı gerekli görmezdi ama görüşürdük hergün... çünkü sorun çıkacağını ; benim huzursuz olacağımı bilirdi... ben de beni yeterince düşünmediğini düşünürdüm çünkü o anlarda... zamanla kişilik ; sevgi gösterme biçimi diye bunu pek sorun etmesem de ; içim acırdı aramadığında ama ben arardım ...

2 yılın sonunda bana ben senin istediğin ilişkiyi veremiyorum sana ; çünkü seni senin beni sevdiğin kadar sevmediğimi farkettim diyerek ayrıldı benden...

burdan da anladığım benim ilgi varsa sevgi vardır ve çoktur... ilgi yoksa birşeyler azdır... az olan umarım zamanla çoğalır ... ama çoğalmayıp yok olması daha büyük ihtimal...

keşke oyunlara ; hilelere başvurmadan sevebilsek ve sevilebilsek...
en çok içimi acıtan bu ... ben dürüstçe sevdim ; ne geçiyorsa içimden onu yaptım... kaçan kovalanır oyunlarına girmedim ... ama girmek gerekirmiş... ne yazık ki kendim olamıcam bundan sonra ; hep oyunlar ; tuzaklar kazandırırmış...

bence seviyor ne biliyim en azından aksam bakıyormus odun olmak seni öpmesinden yapıs yapıs olmasından iyidir erkek biraz ne biliyim bayana göre olgun olmalı olgun biride agırbaslı olur o öyle bence bazı işyerleri varki telefonla ugrassan patron sana bakıo bence onu anlayısla karsıla cok sıkbogaz etme cokta serbest bırakma balıgı sıkarsan ölür gevsek tutarsan kacar hesabı öle tuttki obalık ölesinde kacmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…