Duygularıyla Hareket Etmeyen Erkek

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Erkek arkadaşım beni öperken sanki bana karşı hiçbir şey hissetmiyormuş gibi hissediyorum. Yani böyle sanki olması gereken zamanda olmuyormuş gibi seni öpeyim mi diyor öpüyor. Öptüm bitti gitti gibi olay. Bu konuya ona açtığımda bana evet öyle ben duygularıyla hareket eden bir adam değilim dedi. Bu ne anlama geliyor? Sizce bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

Erkek arkadaşım beni öperken sanki bana karşı hiçbir şey hissetmiyormuş gibi hissediyorum. Yani böyle sanki olması gereken zamanda olmuyormuş gibi seni öpeyim mi diyor öpüyor. Öptüm bitti gitti gibi olay. Bu konuya ona açtığımda bana evet öyle ben duygularıyla hareket eden bir adam değilim dedi. Bu ne anlama geliyor? Sizce bu ilişkiyi bitirmeli miyim?
Tribe girmiş o. Çok nazlama, davranışlarına da ehemmiyet verme. Kendine odaklan bakalım öncesinde

Duygularıyla hareket etmeyip nasıl öpüyor ki :KK64:

Açıkçası beni ben olduğum için öptüğünü düşünmüyorum. Önemli olan şey beden. Arkadaş materyalist sanırım biraz.
Sizde öptürmeyim öyle düşünüyorsanız duygulara önem vermiyorsa ozaman birlikte olmanın anlamı yok ki

Öpmesi dışında bir yakınlığını , sıcaklığını hissediyor musun ? Erkek arkadaşınız Kendini kasıyor olabilir mi ?

Değişik bi tipmis ne kadar zamandir birliktesiniz hani yeni bir birliktelik ise belkide sizden cekiniyor olabilir

Back
X