- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi duygummutlu
-
2inci güzel bence 1inci çok kapalı bir de içinde kaybolmuşsun sanki canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)
önemli değil canım çok yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama birinci belki üstüne oturunca daha farklı durur ama ikincide daha çok kına gecesi havası var yine de hangisinde mutluysan o olsun
bence de ikinci model daha çok yakışmış Allah mesut etsin
İkinci elbise daha hoş canım kınaya da daha uygun olur gibi :)
farklılık arıyorsan ben 1 diyorum
canım duygumm eminim ki ikiside üzerine tam dikildiğinde sana çok yakışacak ama bence ilki daha güzel farklı ve şık gibi geldi bana. Diğeri her kınada gördüğüm modelin aynısı. AMA YİNE KARAR SENİN TATLIM
evet haklısın, biraz kına gecesi ortamımdan dolayı ikinci ağır durur mu veya birinci daha soft mu durur sorunsalı yaşıyorum :) sizlerin değerli fikirleri tabiki burada büyük rol oynuyor..
amin hepimizin için.. yorumun için teşekkür ederim :)
haklısın en azından bindallı havasında, şuan kendimi kandırıyorum 1 numarayı da takılarla bindallı havasına sokarım diye :))
çok süslü bir yapım yok, sadelikten yanayım aslında.. ben kendimden eminim tabiki gönlüm 1 numarada ama hani gelen teyzeler a a şuna bak ne giymiş derse diyorum hep :)
cidoshumm,
yorumun için teşekkür ederim hayatım, umarım her şey gönlümüzce olur..
aslında canım gönlün birinciden yanaysa onu al kına yakılırken de bindallı giy en azından içinde kalmamış olur
evet canım, dediğin gibi de olabilir..
bir de abiye krizi var bunun, allah kadınlara sabır versin :)
ikisinide begenmedim,
ama kendi auran hoslugun bile yetiyor bence..
ama illa ikisinden biri dersen
2. sini begendim
Ben acıkcası birinciyi hiç begenmedim basit duruyor :) İkincisi bnm kendi kınam için düşündügüm tarzda muhteşem yüzyılın kıyafetlerine benziyor :)
2.sana çook yakışmış,mutluluklar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?