Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri duygu'nın kına gecesi

duygummutlu

♥ 25.08.2012 ♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
201
2
66
merhaba arkadaşlar,

öncelikle bu güzel günlerimizin gönlümüze göre geçmesini temenni ederim..
kına gecem için 2 farklı bindallı giydim, fakat ikisini de çok beğendiğim için karar veremiyorum. kına gecem Ağustos ayında göl kıyısında açık bir mekanda olacak, çimenlerin üzerinde süslenmiş bir mekan hayal edelim :)

1 numara - aşağıdaki elbisenin boydan çizgili kemeri -eğer bu elbiseyi seçersem- altın rengi işlemeli olacak, değişik bir kına elbisesi, önden ve yandan iki fotoğraf aldım;

$IMG-20120602-00468.webp

$IMG-20120602-00472.webp

2 numara - aşağıdaki elbisenin -eğer bu elbiseyi seçersem- göğüs ölçüsünde oynanacak ve göğüs kısmı şifon olacak;

$IMG-20120602-00473.webp

her iki elbise için zümrüt taşlı veya altın rengi alın sarkıtı takmayı planlıyorum, saçlarım açık olacak..

değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

sevgiyle kalın

2inci güzel bence 1inci çok kapalı bir de içinde kaybolmuşsun sanki canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)

2inci güzel bence 1inci çok kapalı bir de içinde kaybolmuşsun sanki canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)

petite :)

evet biraz kapalı ama eğer bunu seçersem üzerime göre dilileceği için biraz daha dar olacak sanıyorum.. kararsızlık çok kötü bir şey.
değerli yorumun için teşekkür ederim

önemli değil canım çok yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama birinci belki üstüne oturunca daha farklı durur ama ikincide daha çok kına gecesi havası var yine de hangisinde mutluysan o olsun :16:

İkinci elbise daha hoş canım kınaya da daha uygun olur gibi :)

önemli değil canım çok yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama birinci belki üstüne oturunca daha farklı durur ama ikincide daha çok kına gecesi havası var yine de hangisinde mutluysan o olsun :16:

evet haklısın, biraz kına gecesi ortamımdan dolayı ikinci ağır durur mu veya birinci daha soft mu durur sorunsalı yaşıyorum :) sizlerin değerli fikirleri tabiki burada büyük rol oynuyor..

bence de ikinci model daha çok yakışmış Allah mesut etsin

amin hepimizin için.. yorumun için teşekkür ederim :)

İkinci elbise daha hoş canım kınaya da daha uygun olur gibi :)

haklısın en azından bindallı havasında, şuan kendimi kandırıyorum 1 numarayı da takılarla bindallı havasına sokarım diye :))

farklılık arıyorsan ben 1 diyorum:42:

çok süslü bir yapım yok, sadelikten yanayım aslında.. ben kendimden eminim tabiki gönlüm 1 numarada ama hani gelen teyzeler a a şuna bak ne giymiş derse diyorum hep :)

canım duygumm eminim ki ikiside üzerine tam dikildiğinde sana çok yakışacak ama bence ilki daha güzel farklı ve şık gibi geldi bana. Diğeri her kınada gördüğüm modelin aynısı. AMA YİNE KARAR SENİN TATLIM

Son düzenleme:
canım duygumm eminim ki ikiside üzerine tam dikildiğinde sana çok yakışacak ama bence ilki daha güzel farklı ve şık gibi geldi bana. Diğeri her kınada gördüğüm modelin aynısı. AMA YİNE KARAR SENİN TATLIM

cidoshumm,

yorumun için teşekkür ederim hayatım, umarım her şey gönlümüzce olur.. :16:

evet haklısın, biraz kına gecesi ortamımdan dolayı ikinci ağır durur mu veya birinci daha soft mu durur sorunsalı yaşıyorum :) sizlerin değerli fikirleri tabiki burada büyük rol oynuyor..

amin hepimizin için.. yorumun için teşekkür ederim :)

haklısın en azından bindallı havasında, şuan kendimi kandırıyorum 1 numarayı da takılarla bindallı havasına sokarım diye :))

çok süslü bir yapım yok, sadelikten yanayım aslında.. ben kendimden eminim tabiki gönlüm 1 numarada ama hani gelen teyzeler a a şuna bak ne giymiş derse diyorum hep :)

aslında canım gönlün birinciden yanaysa onu al kına yakılırken de bindallı giy en azından içinde kalmamış olur ;)

Ben acıkcası birinciyi hiç begenmedim basit duruyor :) İkincisi bnm kendi kınam için düşündügüm tarzda muhteşem yüzyılın kıyafetlerine benziyor :)

Back
X