Aynen .... Şimdi kilo verdiğim için bol iltifat aliyorim ama çevreden... Eşimse ayna karşısında ne zaman beni görse tamam tamam güzelsin işte der. Ayyy baksana nasıl oldum filan dediğimde anladık kilo verdin der. Öyle az buzda değil 50 bedenden 38 bedene indim. Bir kere düzgün bir laf çıkmadı ağzından.Benim eşimde de biraz odunluk var çok iltifat etmez bazen ben de bu tarz bir boşlukta hissediyorum ama beni sevdiğini benim de onu sevdiğimi bildiğim için bu duygumu törpülüyorum her özel günümüzde çiçek alır hediye alır ama gel gelelim bana güzel iltifatlar etmez cımbızla alırım resmen ağzından ara ara ediyor nasıl oluyorsa ama bazen evdeki huzur bile bu duygusal boşluğu doldurmaya yetiyor işten gelirken senin sevdiğin çikolatayı alması bunlar uzar gider sizi çok iyi anlıyorum çocuklar da olunca bazen biraz fazla ebeveynleşiyoruz
Aynı benim eşimAynen .... Şimdi kilo verdiğim için bol iltifat aliyorim ama çevreden... Eşimse ayna karşısında ne zaman beni görse tamam tamam güzelsin işte der. Ayyy baksana nasıl oldum filan dediğimde anladık kilo verdin der. Öyle az buzda değil 50 bedenden 38 bedene indim. Bir kere düzgün bir laf çıkmadı ağzından.
Hoşgeldin kocacımDerdin kasinmak, bir b*k yok. Otur oturdugun yerde gevurluk yapma.
AA kocanız mi gerçektenHoşgeldin kocacım
Kocası geldi konuya kocasıTerazi burcu musunuz
Hoşgeldin kocacım
Enişte ayıp ediyon ama.Pis kuduruklar sizden baska varmi gürelekler
hoşgeldin güle güleDerdin kasinmak, bir b*k yok. Otur oturdugun yerde gevurluk yapma.
Gürelekler ne demekPis kuduruklar sizden baska varmi gürelekler
Gel gelelim biz doğru düzgün sohbet etmeyen, birlikte kahkahaları pek olmayan, kavgası bol bir ev kurduk
eşimin beni sevdiğini biliyorum ama o sevgisini göstermeyi beceremiyor. İlgisini göremiyorum.
Allah korusunda karşıma biri çıksa beni çok sevse ne yaparım diye de düşünmüyor değilim. Kendimi boşlukta hissediyorum.
Boşanmak gibi bir düşüncem yok.
Acaba çocukça/ergence mi davranıyorum. Ne güzel bir yuvam var. Maddi olarak sıkıntımız yok şükür. Çocuklarımız sağlıklı, genel olarak huzurumuz yerinde. Daha ne olsun diyorum.
Derdin kasinmak, bir b*k yok. Otur oturdugun yerde gevurluk yapma.
Pis kuduruklar sizden baska varmi gürelekler
"Üslübu beyan, ayniyle insan"Pis kuduruklar sizden baska varmi gürelekler
Aynen :))Terazi burcu musunuz
Enişte bey niye iltifat etmiyorsunuz eşinize he niye yazık değil mi kadına 50 bedenden 38 e düşmüş bi çok güzelsin karıcım demek zor mu he?Pis kuduruklar sizden baska varmi gürelekler
Yok bee onun kafa diye dedimKocası geldi konuya kocası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?