Ne yemini konu sahibi ? İsterse hacca gitsin isterse binlerce ekmeğe Kuran’a el bassın. Evli iken bakmış ise başka birine o iş bitmiştir. İster 13 yıllık evli olun ister 23 yıllık. Zaten sizinde içiniz almıyor. Alsa bile bu şüphe ile yaşamaya değer mi ! Hem de başka hesabı var hem de biyografisine yazıyor. Oha diyorum sadeceTabiki inanmadım ben de. Ama bana çok agır yemin etti. Artık günahı boynuna.
Instagram gizli miydi ? Nasıl yuzsuzce ve korkmadan oraya isim yazdı. Sen hiç mi durumu anlamadın ? Kocanın instagraminda kadının ismini hiç mi sorgulamadin.Merhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Ekmeğe el mi bastı? Yahu siz de böyle şeylerle affediyor musunuz? Burada Kur’an’a el basıp asla bir daha yapmam deyip sonra her boku yiyen bir sürü ahlaksız eski koca örneği var. Adam 5 gün gördüğü kadının adını profiline yazacak kadar Abaza, sapık. Biri beni 5 gün görüp sonra adını profiline yazsa ben o adamdan korkarım. Karısına acır üzülürüm. Gizli gizli ağlama nedeni ne biliyor musunuz? Kesin başka haltlar da yedi de ortaya çıkar diye korkuyorMerhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Size cevap yazarken asla esimi korudugumu dusunmeyin. Ama inanın esim hic oyle bEkmeğe el mi bastı? Yahu siz de böyle şeylerle affediyor musunuz? Burada Kur’an’a el basıp asla bir daha yapmam deyip sonra her boku yiyen bir sürü ahlaksız eski koca örneği var. Adam 5 gün gördüğü kadının adını profiline yazacak kadar Abaza, sapık. Biri beni 5 gün görüp sonra adını profiline yazsa ben o adamdan korkarım. Karısına acır üzülürüm. Gizli gizli ağlama nedeni ne biliyor musunuz? Kesin başka haltlar da yedi de ortaya çıkar diye korkuyor
Eşinize şunu sorun. Ben aynı şeyi yapsam ne yapardın???
Pardon cevabım yarım kalmış. Eşim böyle bi insan degildi. Bazen de diyorum kadın çok mu sohbet etti, onu etkilemek için biseler mi yaptı. Kafamda bin tane soru var. Ne bileyim o kadın da hata varsa allaha havale ediyorumSize cevap yazarken asla esimi korudugumu dusunmeyin. Ama inanın esim hic oyle b
E bu aşık olmuş .You tube den yorum geçmısine baktım onun adını aldıracak seyler yazmis. Okudugu kitaba m harfi yazmis. Onun çalıştığı okula bakmis googl dan. Bunun gibi şeyler.
Seminerden sonra bakmış. Son zamanlarda sadece instagramda baktıgını gördüm. Instagramın şöyle bi özelligı var, son arama kayıtlarını silsen bile o kisinin kullanıcı adı veya adının baş harfini bile yazarsan , arama lustesinde ilk o kisi çıkar. Bende m harfi yazdım direk o kadin çıktı. Yani baktigini anladım. Ama o you tube yorumları 3 yılvönceye aitValla adınıza çok üzüldüm. cidden yaralayıcı bir durum. Diğer hesaba adını yazacak kadar aklı gitmiş yani sizi doldurmak istemiyorum ama hakikaten çok etkilenmiş demekki.
Peki siz 6 ay önce öğrendiniz seminer 3 yıl onceydi. Bu youtube yorumlari, instaya adını yazmasi çalıştığı yere internetten bakması falan ne zaman oldu? Seminerden hemen sonra mi sonra hiç yapmamış mı öyle şeyler yoksa son zamanlarda hala var mı stalklamalar?
Kadın yeni gördüğü adamı etkilemek için neden uğraşsın? Sohbet etmişlerdir, ortak noktaları var demişsiniz, etkilenmiş eşiniz. Bayağı etkilenmiş,yaptıklarına bakılırsa.Pardon cevabım yarım kalmış. Eşim böyle bi insan degildi. Bazen de diyorum kadın çok mu sohbet etti, onu etkilemek için biseler mi yaptı. Kafamda bin tane soru var. Ne bileyim o kadın da hata varsa allaha havale ediyorum
Hiç kadına b.k atma bence.Pardon cevabım yarım kalmış. Eşim böyle bi insan degildi. Bazen de diyorum kadın çok mu sohbet etti, onu etkilemek için biseler mi yaptı. Kafamda bin tane soru var. Ne bileyim o kadın da hata varsa allaha havale ediyorum
Anladım. Karışık duygular yaşamış kendi iç dünyasında o belli.
Yaptığı şeyi hazmetmek gerçekten çok zor.
Beni en çok üzen şey eşimle normalde iyiyiz diye belirtmişsiniz ya o kısım.
İnsan haliyle normal olarak böyle sorgulamalara girer, neden , neden diye.
terapi almayı düşünseniz ? hatta eşiniz de dahil olsun.
Büyük konuşmak olmasın fakat, gerçekten yaşadığınızı yaşamış olsam hazmedemem..
Çok zor bir durum
Öyle degisik bisey ki işin garibi ben de esimle aynı branş ögretmeniyim, gerçekten çok iyi anlaşırız. Ve daha da garip olan o kadın bana benziyor biraz. Bu demek olur mu ki bana her benzeyen kadina ilgi duyar mı diye. Anlatsam roman olur tarzında bisey ama iste yazıya dökemiyorum. Sizin yorumlarınız çok iyi geldi bu arada.Anladım. Karışık duygular yaşamış kendi iç dünyasında o belli.
Yaptığı şeyi hazmetmek gerçekten çok zor.
Beni en çok üzen şey eşimle normalde iyiyiz diye belirtmişsiniz ya o kısım.
İnsan haliyle normal olarak böyle sorgulamalara girer, neden , neden diye.
terapi almayı düşünseniz ? hatta eşiniz de dahil olsun.
Büyük konuşmak olmasın fakat, gerçekten yaşadığınızı yaşamış olsam hazmedemem..
Çok zor bir durum
Eşini seven, Sadık insan karşısında bahsettiğiniz tarzda biri olsa bile etkilenmemeliydi. Diyelim ki kadın öyle biri (ki hiç sanmam) eşinizde suç yok mu? Size Sadık kalması gereken o değil mi? Siz niye başkalarından etkilenmiyorsunuz? Aklınıza birinden hoşlanma, birinin adını otaya buraya yazma ihtimalini getirdiğinizi bile düşünmüyorum. Ama onun gelmiş. Anormal olan siz misiniz, o mu?Pardon cevabım yarım kalmış. Eşim böyle bi insan degildi. Bazen de diyorum kadın çok mu sohbet etti, onu etkilemek için biseler mi yaptı. Kafamda bin tane soru var. Ne bileyim o kadın da hata varsa allaha havale ediyorum
Ama bir şekilde kadın hissediyor işte birşey seni dürtüyor.Bazen diyorum keske bulmasaydım kanıtları. Bu kadar yara almazdım.
Aaa sapıttılar hepsi.Tamam kendi evliliğine hiçbir saygın yok da karşındaki kadın da evli kardeşim, Allahtan da mı korkmazsınBu evli erkekler iyice sapıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?