Duygusal aldatılma

Tabiki inanmadım ben de. Ama bana çok agır yemin etti. Artık günahı boynuna.
Ne yemini konu sahibi ? İsterse hacca gitsin isterse binlerce ekmeğe Kuran’a el bassın. Evli iken bakmış ise başka birine o iş bitmiştir. İster 13 yıllık evli olun ister 23 yıllık. Zaten sizinde içiniz almıyor. Alsa bile bu şüphe ile yaşamaya değer mi ! Hem de başka hesabı var hem de biyografisine yazıyor. Oha diyorum sadece

Allah kimsenin başına vermesin. Asla kınamıyorum yanlış anlamayın ama o pisliği yapan insanların yeminlerine inanmayın. Siz yapsanız ,ağlasanız o size öyle davranmaz eminim. Hemen boşar peşine de başka biriyle hemen nikah kıyar.

Bak sen bak. Çocuğunuzu kaybetmişsinşz öncelikle başınız sağ olsun. Maşallah eşiniz hiç vakit kaybetmeden yeni heyecanlara yelken açmış. Sen ona söyle 40 dan sonra azanı teneşir paklarmış. Ay ne karaktersizlik bir adam ya. Söylenecek pekte söz yok bu gibi karaktersizler için büyük konuşmayayım ama ben devam edemezdim çünkü belli adam aldatmaya meyilli o tıynette birisi

Instagram gizli miydi ? Nasıl yuzsuzce ve korkmadan oraya isim yazdı. Sen hiç mi durumu anlamadın ? Kocanın instagraminda kadının ismini hiç mi sorgulamadin.

Ekmeğe el mi bastı? Yahu siz de böyle şeylerle affediyor musunuz? Burada Kur’an’a el basıp asla bir daha yapmam deyip sonra her boku yiyen bir sürü ahlaksız eski koca örneği var. Adam 5 gün gördüğü kadının adını profiline yazacak kadar Abaza, sapık. Biri beni 5 gün görüp sonra adını profiline yazsa ben o adamdan korkarım. Karısına acır üzülürüm. Gizli gizli ağlama nedeni ne biliyor musunuz? Kesin başka haltlar da yedi de ortaya çıkar diye korkuyor

Eşinize şunu sorun. Ben aynı şeyi yapsam ne yapardın???

Size cevap yazarken asla esimi korudugumu dusunmeyin. Ama inanın esim hic oyle b

Size cevap yazarken asla esimi korudugumu dusunmeyin. Ama inanın esim hic oyle b
Pardon cevabım yarım kalmış. Eşim böyle bi insan degildi. Bazen de diyorum kadın çok mu sohbet etti, onu etkilemek için biseler mi yaptı. Kafamda bin tane soru var. Ne bileyim o kadın da hata varsa allaha havale ediyorum

Seminerden sonra bakmış. Son zamanlarda sadece instagramda baktıgını gördüm. Instagramın şöyle bi özelligı var, son arama kayıtlarını silsen bile o kisinin kullanıcı adı veya adının baş harfini bile yazarsan , arama lustesinde ilk o kisi çıkar. Bende m harfi yazdım direk o kadin çıktı. Yani baktigini anladım. Ama o you tube yorumları 3 yılvönceye ait

Kadın yeni gördüğü adamı etkilemek için neden uğraşsın? Sohbet etmişlerdir, ortak noktaları var demişsiniz, etkilenmiş eşiniz. Bayağı etkilenmiş,yaptıklarına bakılırsa.
Yalnız zaman olarak anlamadım bu bio, YouTube yorumları ne zamana ait? Siz neden takip ettiniz eşinizi durduk yere bu kadar? Şüphelenmeseniz bu kadar didiklemezdiniz.
Madem evlilige devam edeceksiniz, unutmaya çalışacaksınız. Buradan sizi rahatlatacak bir şey çıkmaz sanırım.

Hiç kadına b.k atma bence.
Kocanın icinde olmasa ; yüzüğünü gösterir,evliyim der ve uzaklasirdi.
Seninkisi muptelasi olmuş resmen kadinin.
Hastası olmuş bildigin.
Eminim kadın yazmayınca krize bile girmiştir
Utanmasa sosyal medya üzerinden kadına soyadini bile verecekmiş.

Öyle degisik bisey ki işin garibi ben de esimle aynı branş ögretmeniyim, gerçekten çok iyi anlaşırız. Ve daha da garip olan o kadın bana benziyor biraz. Bu demek olur mu ki bana her benzeyen kadina ilgi duyar mı diye. Anlatsam roman olur tarzında bisey ama iste yazıya dökemiyorum. Sizin yorumlarınız çok iyi geldi bu arada.

Eşini seven, Sadık insan karşısında bahsettiğiniz tarzda biri olsa bile etkilenmemeliydi. Diyelim ki kadın öyle biri (ki hiç sanmam) eşinizde suç yok mu? Size Sadık kalması gereken o değil mi? Siz niye başkalarından etkilenmiyorsunuz? Aklınıza birinden hoşlanma, birinin adını otaya buraya yazma ihtimalini getirdiğinizi bile düşünmüyorum. Ama onun gelmiş. Anormal olan siz misiniz, o mu?

Tamam kendi evliliğine hiçbir saygın yok da karşındaki kadın da evli kardeşim, Allahtan da mı korkmazsın Bu evli erkekler iyice sapıttı.
Aaa sapıttılar hepsi.
Evli kadınlar da var öyle .
Eski erkek arkadaşımın çevresinde evli erkek arkadaşları vardı hepsi aldatıyordy karısını bir tanesi evini istemiş benimkinin kadın getirecekmiş vermedim falan diyordu da bilemiyorum artık ne yaptı .
Ne biçim çevren var diyordum herkes böyle diyordu onlara özendi heralde ki kendisi de saçma sapan şüphe uyandırıcı hareketler yaptı o yüzden ayrıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…