Duygusal aldatılma

Kadın bahsettiğiniz gibi yaklaşsa öyle bitiş olsa koşa koşa gidecek bir adam var karşısında zaten. Demek ki kadından değil kocanızdan kaynaklı bu durum.

Oluyor valla. Zerre umut vermediğim halde yıllarca peşimden düşmeyen bir sapığım olmuştu. Kimseye uzun süre derdimi anlatamamıştım işte sırf şu "Yüz vermediysen neden bu kadar taksın sana elin herifi?" düşüncesi yüzünden.

Bi sevişse geçecek halbuki. Kadının dünyadan haberi yok, durduk yere kahvesini içtiği yerden suçlu oldu, bak dünyanın işine ya.
Konu sahibinin bahsettiği gibi evlii falan olmasına bakmadan orada birileriyle flört edecek kadınlar yok mu? Var ama gerçekten öyle olsa eşinin sonrasında kadınla iletişime geçmediğini düşünüyorsa çok yanılıyor. Belki kadın daha orada mesafe koydu konu sahibinin esine yakin tavrından da bu kadar takıntı haline geldi. Çünkü kocanın yaptıkları da normal değil.

sevgi emek isteyen tanıdıkça çoğalan bir duygu,aşk hayranlık ve hayallerle çoğalan bir duygu, 3 sene tanımadığı bir kadına anlamlar yükleyip ısrarla devam ettirmiş,böyle bir durumda eşiniz aşık olmuş oluyor

Bildiğin sapık hastalık derecesinde bu olay. Şimdi tam olayı bilmediğimiz için. Kadın hiç yüz vermediyse adam bunları yaptıysa, konu sahibinin kocası cidden baya baya sapıklık psikopatlık…
Bu daha kötü .
Birdaha yapmayacağının garantisi bile yok

Düzgünce ve kırmadan cevap verdiginiz icin çok teşekkürler ederim. Gercegi söylediniz evet ama hiç tanımadığınız halde beni kırmadınız. Burda insan dert paylasmak istiyor hic tanimadigi kisilerle. Sagolun

Iste tam da bundan bahsetmistim. Eşimin tabi ki anlamıyorum. Sizler de bilirsiniz yok mu öyle kadınlar. Burda nedense yanlis anlamaya cok meyilli insan var. Sanki dert paylasmaya degil de kavga etmeye gelmisler. Ben tum kadinlara erkek ayartıcı mi dedim ki öyle bi tepki aldim. Anlamis degilim

Ama işte kadın öyle olsa eşiniz iletişim kurmadan duramazdı. Fake hesaplar açıp, kadının adını oraya buraya yazan kocanız, bir ışık almış olsa iletişim kurmaz miydi sizce? Inaniyor musunuz buna? Öyleyse diyecek bir şey yok.

Aşk ya da sevgi ya da hoşlanma, belki sadece ilgi ya da kaçamak yaşama isteği... Adı ne olursa olsun fark eder mi gerçekten?

Sevgi veya başka ne hissettiyse artık yanlış yapmış eşiniz bakın güveninizi kırmış bir kere artık hep soru işaretleri olucak zor işiniz…

Tamam ne güzel, versin üzerinize. Hiç almam etmem demeyin. Ben çok gördüm öyle havaya sıkıp sıkıp da iş ciddiye binince kıvır kıvır kıvıranları.
Hemde onun üstüne olsa bile evlilikten sonraki mallar ortak, ben diyorum ki hediye göstererek tamamen ona versin. Mutlaka etkisi olacaktır

Bakın 3 yıl boyunca bir hayalle aşk yaşayan, evli iken başka kaıdnın hayali ile yaşayıp onun ilgi alanlarına dair kitaplar okuyan adam normal değildir. Sapıktır hanımefendi. Ayrıca kadına güzel değil demişsiniz ama belki kaıdnın kültürlü olması adama yetti. Belki adam orada geçen 3-5 sohbetle aradığı kadının güzel değil, bilgili, sanata meraklı, hoş sohbet biri olduğunu gördü. Evin dört dörtlük olmasının bir önemi kalmadı. Adam öyle bir çarpıldı ki, belki sizinle yaşadığı ilişkide bile kaıdnı hayal etti. İnstagrama isim yazacak kadar ileri giden birinin etkilenme seviyesi normal düzeyi aşmış, saplantı haline gelmiş demektir. Sizi sevseydi kalbinde oluşan boşluğu ilk fırsatta doldurmazdı. Abaza herif

Sizi üzmek istemem ama aralarında bir şeyler geçmiş olabilir.

Affetseniz bile unutabileceginizi sanmıyorum. Kafanızda soru işaretleriyle kendinizi yer durursunuz. Kadinin karşılık verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Eşinizin bu kadar saplantı haline getirmesi korkutmuyor mu sizi? Ergen olsa neyse koca adam.

Bence bosanmaniz gerekiyor ama su an cok paniktesiniz. Bunu sakinlestiginizde, oglunuz ve siz hazir oldugunuzda yapin psikolog yardimiyla. Bir de ev islerini esiniz yapsin artik. Hem esinizin bu sebeple ayrilmak isteyip istemedigini de anlamis olursunuz. Belki de yemek temizlik yapiliyor cocugum bakiliyor, cocugumla ayni evde yasiyorum ve güzel bir kadinla da birlikte oluyorum diye sizle evliligini sürdürüyor. Ayrica da alismis sizle yasamaya ve huzura. Bunlar elinden alinacak diye korkuyor ve agliyor belki de. Yani aglamasinin sebebi sizi cok seviyor olmasi olmayabilir. Bence ona hizmet etmeyin artik. Onun da eli kolu tutuyor. Bir de siz de kursa falan yazilip yeni kisilerle tanissaniz belki iyi gelir. Kocanizi cok düsünmezsiniz, kafaniz dagilir. Bir de sunu söyleyeyim. Ben de asik oldum, o yüzden ismini kitaba yazmalar, okudugu kitabi okumalar falan ismini görünce heyecanlanmalar, bunlari anliyorum. ama 3 yil yüzünü görmedigin kisiye karsi ask tazeligini koruyamaz diye düsünüyorum. Yani hala o kisiyi düsünürsün belki de her gün aklina bi kere gelir ama burada hormonlarin rolü yoktur, ask bitmistir, sadece takintidir. Bazen, o zamanki aptal asik halini hatirlamak istersin, mutlu olmak icin o ana geri gitmek istersin cünkü, ama sadece hayal meyal kalir onlar da silinip gider. Belki de cani sikilmistir ondan ismini aratmistir, ne yapiyor diye. Bu arada esiniz gercekleri anlatmadan bilemeyiz ama benim tahminim söyle: bence esiniz kadindan yüz buldu, flört ettiler, heyecanlandi vs, cok iyi anlastiklarini ve ruh esi olduklarini düsündü. Ve bence kesinlikle kadina acildi gitmeden önce. Asik olan insan askini saklayamaz, özellikle bir daha göremeyecekse. Bu sebeple su anda o kadinin pesinde degil ve mesajlar yazmamis. Bana göre kadin ona sen söyle yakisiklisin, sen söyle ilgincsin, senden aslinda etkilendim deyip sonra da ama ben evliyim esimle de mutluyum bunu bozamam o yüzden bana lütfen yazma vs deyip reddetti. Yani kadin cok kibar bir sekilde reddetmis olmali ki esiniz ona kinlenmemis ve güzel anmis sonrasinda da takip etmis yaptiklarini. Simdi de ona cok anlamsiz geliyordur o kadindan dolayi evliligin catirdamasi cünkü onunla bir sey yasamamis ve de zaten ask falan da bitmistir, sadece biraz takinti ve merak kalmistir, sikildikca bakiyordur ne yapiyor diye. Ben de cok kisiyi stalkladim, neredeyse hepsi gercek hayatta hic de umrumda olmayan tiplerdi. Sadece merak etmistim. Yani google aramalarina cok anlam yüklememek lazim.

Üzüldüm ya o sahte besap dediginz yerden mesejlasıyorlardır belki. O diger hsaptan mesajlasmasa niye kadının adını oraya yazsın ki kadın gorsun diye yazmıs o hesapla baya bagşantılılar yani. Kocamın gözyasına bakmaz , kadına mesaj atardım kocan biliyor mu benim kocamla ilişki yasamak için sahte hesaplar actıgını ask yasadıgınızı hadi benim kocam serefsiz sen peki evli oldugunu bile bile ve evliyken nasıl devam ettin buna diye yazardım.

Senin hislerin ise insanı gercekten acıtır bu yani ben de bazen düşünüyorum acaba esim iş yerinde veya takıldıgı baska bir ortamda bir kızın yüzünü ,bakıslrını,giyimini,konusmasını begeniyormudur diye. Ben mesela bir erkek görünce nasıl desem bir set geliyor gpzumun önüne o kişiye ne kadar baksamda sanki dikkat edemem özelliklerine öyle bakar gecerim veya dinler gecerim.ama erkekler öyle midir ki ifade edemedim ama hani deriz ya hemcinsimize ya şurda bi kız var yüzü cok güzel ya cok begeniyorum onun hatlarını giyimide cok güzel kız kusursuz bir güselligi var diyoruz mesela işte evli bir erkekte o denli mi bakıyor yani esiminde öyle pür dikkat odaklı bir düşüncesi begenisi olmusmudur diye cok merak ediyorum. Bu duygusal begeni mi hormonal mi bilemiyorum ama.Evli oldugunuz adamın baska br kadını begenmesi arzulaması bu sizi cok incitmiş. Siz de bu işi sindirmeyin kolay defil evet ama bunun güvenini nasıl verecek bi zaman sonra bu konular yine hep acılcak cunku affetseniz bile içindeki kızgınlık,kendinizi kıyaslama,acaba ne yasadılar dusunceleri hç gitmez ve hep basa dönecek o yuzden iyice arastırın ne derece ne yasandı diye.

Belki kızacaksınız ama eşimi o kadar çok seviyorum ki. Hiç bişey yapamadım. Ha icim nasil derseniz paramparça. Ama iste gel gör ki hayat sevdiginle sınıyor bazen
Ben de benzer durumlar yaşıyorum siz atlatabildiniz mi

Eyvah eyvah
Bazı hanımların yorumlarını hayretle okuyorum gerçekten
Bı üye demiş çok güzel kadınlar var gerçekten belliki duygusal olarak çok etkilenmiş ama seni aldatmamiş!!
Ya ben anlamıyorum aldatmak birtek birlikte oluncami oluyor
Başkasindan etkilenmek arzulamak asık olmak aldatmak diilmi
Ya korkuyorum ki yakında boyleleri aldatmayida normallestirecekler
En azından senle evli!!!diyecekler
Allah aşkina lütfen lütfen bu tür şeyleri normalleştirmeyin artık yaa size göre normalsede bunu dile getirmeyin
Sizin yuzunuzden artık kadınlar aldatilmayi normalleştirip kabullenecek.

Normalde olsa ben derdim ki beş günde aralarında bisi olmadan bu adam aşk hissedemez kesin bisey olmuştur ama bir kere bir adamla aynı ortamda bir hafta geçirdim yani kalabalık bir ortamda. Adamın benimle alakası yok benim onunla. Doğru düzgün sohbet bile etmedik ama nasıl lanet biseyse bir sene boyunca aklımdan atamadım. Hani öyle romantik falan biri de değilim. Şıpsevdi hiç değilim kolay etkilenmem bile. Ama sonradan psikologum dedi ki bu kişi sizin bir travmaniza dokunmuş mesela eskiden idol olarak.gordugun birine benziyor yüzü gülüşü ya da bakışı falan. Veya bir hareketi seni hatırlamadığın bir aniya götürüyor. Yani elinde olan bisey değil. Buna idealize etmek deniyormuş. Kişinin elinde olan bisey değil. Saplantı da değil boşluk da değil. O travma neyse onu bulup cozmen lazım dedi. Tabi bulamadım.nerden bulcam. Bende adamla flört edip yazdım ettim tavladim bir süre çıktım baktim salağın tekiymis sorumsuz kumarbaz düşüncesiz depresif aslinda herkesten nefret eden bi tıpmis idealize safhasi bitti bu şekilde. Muhtemelen esinizde kafasında başka bir karakter canlandirmis ama bu aldatmadır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…