- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
Oluyor valla. Zerre umut vermediğim halde yıllarca peşimden düşmeyen bir sapığım olmuştu. Kimseye uzun süre derdimi anlatamamıştım işte sırf şu "Yüz vermediysen neden bu kadar taksın sana elin herifi?" düşüncesi yüzünden.Eşiniz bence psikopat desteğe ihtiyacı varrr.
Ordan gördüğün kadına duygu besle, fake hesap aç profillere kadının adını yaz. Kitaplara M harfler yaz, orda burda kadını arat .. bu cidden psikopatlık..
Kadınla orda birşeyler yaşamış bile olabilirler belkide eşiniz bunları unutamıyor.
Yoksa bir bakışmayla konuşmayla olucak şeyler değil bu duygular.
Kadında zaten il dışında ve evli, nerde görücem birdaha diyerek. Birdaha eşine yüz vermemiş olabilir. Kadına Sizde yazsanız zatne böyle birşeyi oldu demez aslaaa..
Heee hiç bişi olmayıp sadece konuşmayla eşiniz bu hallere geldiyse cidden doktorluk bence..
ben o il dışında hiç bişi olmadığını düşünmüyorum
Birşeyler olmadıysada birşeyler olmuş gibi… üzgünüm
Konu sahibinin bahsettiği gibi evlii falan olmasına bakmadan orada birileriyle flört edecek kadınlar yok mu? Var ama gerçekten öyle olsa eşinin sonrasında kadınla iletişime geçmediğini düşünüyorsa çok yanılıyor. Belki kadın daha orada mesafe koydu konu sahibinin esine yakin tavrından da bu kadar takıntı haline geldi. Çünkü kocanın yaptıkları da normal değil.Bi sevişse geçecek halbuki. Kadının dünyadan haberi yok, durduk yere kahvesini içtiği yerden suçlu oldu, bak dünyanın işine ya.
sevgi emek isteyen tanıdıkça çoğalan bir duygu,aşk hayranlık ve hayallerle çoğalan bir duygu, 3 sene tanımadığı bir kadına anlamlar yükleyip ısrarla devam ettirmiş,böyle bir durumda eşiniz aşık olmuş oluyorPeki biseyi gerçekten merak ettigim icin soruyorum. Hatta bu olayı buraya yazma sebebim kisilerden fikir, yorum almak. Ben çünkü kendi kendime sorup cevapladığım meselelerden gercekten bıktım. Aşk ve sevgi arasındaki fark nedir? Esim ısrarla sevgi degildi dedi. Sevgi degilse ne. Zaten o kadar yakaladım, sevgi olsa onu da itiraf ederdi. Hayranlık mı aşk mı. Gerçekten çol soruyorum bunu kendime. Cunku esim o aralar bana gayey iyiydi. Hemde cok iyiydi.sevgisi, ilgisi hic eksik olmadı. O kadın neresinde yer tuttu onu cok merak ediyorum
Bildiğin sapık hastalık derecesinde bu olay. Şimdi tam olayı bilmediğimiz için. Kadın hiç yüz vermediyse adam bunları yaptıysa, konu sahibinin kocası cidden baya baya sapıklık psikopatlık…Oluyor valla. Zerre umut vermediğim halde yıllarca peşimden düşmeyen bir sapığım olmuştu. Kimseye uzun süre derdimi anlatamamıştım işte sırf şu "Yüz vermediysen neden bu kadar taksın sana elin herifi?" düşüncesi yüzünden.
Hahhahahaah yazık ya. Adamın tekiyle konuştuk, paylaşım yaptık diye aşık mı etmeye çalışmış oluyoruz? Tüh bak görüyor musun gün içinde kimleri kimleri aşık ettim Allah bilir, kaç ocak dağıttım. Şaka mısınız? Çok da umurumuzda idi şahsen sümüklü kocalarınızın zavallı aşkı. Tek suçluyu yıllardır koynunuza alıyorsunuz, başka suçlu aramayın.
Düzgünce ve kırmadan cevap verdiginiz icin çok teşekkürler ederim. Gercegi söylediniz evet ama hiç tanımadığınız halde beni kırmadınız. Burda insan dert paylasmak istiyor hic tanimadigi kisilerle. Sagolunsevgi emek isteyen tanıdıkça çoğalan bir duygu,aşk hayranlık ve hayallerle çoğalan bir duygu, 3 sene tanımadığı bir kadına anlamlar yükleyip ısrarla devam ettirmiş,böyle bir durumda eşiniz aşık olmuş oluyor
Iste tam da bundan bahsetmistim. Eşimin tabi ki anlamıyorum. Sizler de bilirsiniz yok mu öyle kadınlar. Burda nedense yanlis anlamaya cok meyilli insan var. Sanki dert paylasmaya degil de kavga etmeye gelmisler. Ben tum kadinlara erkek ayartıcı mi dedim ki öyle bi tepki aldim. Anlamis degilimKonu sahibinin bahsettiği gibi evlii falan olmasına bakmadan orada birileriyle flört edecek kadınlar yok mu? Var ama gerçekten öyle olsa eşinin sonrasında kadınla iletişime geçmediğini düşünüyorsa çok yanılıyor. Belki kadın daha orada mesafe koydu konu sahibinin esine yakin tavrından da bu kadar takıntı haline geldi. Çünkü kocanın yaptıkları da normal değil.
Ama işte kadın öyle olsa eşiniz iletişim kurmadan duramazdı. Fake hesaplar açıp, kadının adını oraya buraya yazan kocanız, bir ışık almış olsa iletişim kurmaz miydi sizce? Inaniyor musunuz buna? Öyleyse diyecek bir şey yok.Iste tam da bundan bahsetmistim. Eşimin tabi ki anlamıyorum. Sizler de bilirsiniz yok mu öyle kadınlar. Burda nedense yanlis anlamaya cok meyilli insan var. Sanki dert paylasmaya degil de kavga etmeye gelmisler. Ben tum kadinlara erkek ayartıcı mi dedim ki öyle bi tepki aldim. Anlamis degilim
Aşk ya da sevgi ya da hoşlanma, belki sadece ilgi ya da kaçamak yaşama isteği... Adı ne olursa olsun fark eder mi gerçekten?Peki biseyi gerçekten merak ettigim icin soruyorum. Hatta bu olayı buraya yazma sebebim kisilerden fikir, yorum almak. Ben çünkü kendi kendime sorup cevapladığım meselelerden gercekten bıktım. Aşk ve sevgi arasındaki fark nedir? Esim ısrarla sevgi degildi dedi. Sevgi degilse ne. Zaten o kadar yakaladım, sevgi olsa onu da itiraf ederdi. Hayranlık mı aşk mı. Gerçekten çol soruyorum bunu kendime. Cunku esim o aralar bana gayey iyiydi. Hemde cok iyiydi.sevgisi, ilgisi hic eksik olmadı. O kadın neresinde yer tuttu onu cok merak ediyorum
Eee tamam o zaman.Onu da kendi der hep. Araba ev senin uzerine olsun diye. O konuda da cimrilik yapmaz beyfendi. Hatta gecen gun arabayi değiştirmeye karar verdi. Kendisi dedi senin uzerine olsun diye.
Hemde onun üstüne olsa bile evlilikten sonraki mallar ortak, ben diyorum ki hediye göstererek tamamen ona versin. Mutlaka etkisi olacaktırTamam ne güzel, versin üzerinize. Hiç almam etmem demeyin. Ben çok gördüm öyle havaya sıkıp sıkıp da iş ciddiye binince kıvır kıvır kıvıranları.
Bakın 3 yıl boyunca bir hayalle aşk yaşayan, evli iken başka kaıdnın hayali ile yaşayıp onun ilgi alanlarına dair kitaplar okuyan adam normal değildir. Sapıktır hanımefendi. Ayrıca kadına güzel değil demişsiniz ama belki kaıdnın kültürlü olması adama yetti. Belki adam orada geçen 3-5 sohbetle aradığı kadının güzel değil, bilgili, sanata meraklı, hoş sohbet biri olduğunu gördü. Evin dört dörtlük olmasının bir önemi kalmadı. Adam öyle bir çarpıldı ki, belki sizinle yaşadığı ilişkide bile kaıdnı hayal etti. İnstagrama isim yazacak kadar ileri giden birinin etkilenme seviyesi normal düzeyi aşmış, saplantı haline gelmiş demektir. Sizi sevseydi kalbinde oluşan boşluğu ilk fırsatta doldurmazdı. Abaza herifBana anlatamıyor ama ben de öyle düşünüyorum. Zaten son 3 yılda epey kitap okudu durdu. Bir nevi o kadına özendi. Çünkü o da sanat, kitap vs bu gibi seyler paylaşıp duruyor. Dediğiniz çok mantıklı. Ama iste yine de zor. Sagolun cevabınız için
Sizi üzmek istemem ama aralarında bir şeyler geçmiş olabilir.Merhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Ben de benzer durumlar yaşıyorum siz atlatabildiniz miBelki kızacaksınız ama eşimi o kadar çok seviyorum ki. Hiç bişey yapamadım. Ha icim nasil derseniz paramparça. Ama iste gel gör ki hayat sevdiginle sınıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?