Onu da kendi der hep. Araba ev senin uzerine olsun diye. O konuda da cimrilik yapmaz beyfendi. Hatta gecen gun arabayi değiştirmeye karar verdi. Kendisi dedi senin uzerine olsun diye.Şimdi olay öyle tamam hadi devam edelim bı olay değil. Gayet rahat elinizde kartlar var. Atıyorum "gel bakalım Ahmet Efendi senle ciddi bı konu var konuşmamız gereken." Diye başlayıp, ben hayatımda böyle kötü hissetmedim. Sen bunu bana sen yaşattın. Kendimi iyi hissetmemi de sen sağlayacaksın! Mesela şu, şu evi, ve arabayı bana hediye olarak noterde üstüme yapacaksın, ardından artık kendi bütçemi ayırmaya karar verdim. Evin erkeği sen olduğun için top sende.
yok ben bunlara gelemem diyorsan, anlarım ki bu evlilik zaten çoktan bitmiş. Sadece kağıt üzerinde ve benim çabamla devam ediyor . O zamanda yine tercihine saygı duyarım. Yasal bütün haklarımı almak üzere mahkemeye giderim.
çünkü senin bir hatan bana hergun kabir azabı. Ölmeden ölmüş gibi hissediyorum. " Deyip, ilk iş günü soluğu noterde alırsanız.
Emin olun bu şekilde, hem birdaha aslaaaa böyle bir salaklık yapmaz. Hem siz daha ayakları yere basan adimlar atmış olursunuz.
Zaten bu konudaki asıl görülmeyen sancılar, siz kendi arkanızda durmamış olmanızdan ortaya çıkıyor. Kendi kendinizi tamir etmek için bu maddi çelmeyi mutlaka takmalisiniz.
Tamam ne güzel, versin üzerinize. Hiç almam etmem demeyin. Ben çok gördüm öyle havaya sıkıp sıkıp da iş ciddiye binince kıvır kıvır kıvıranları.Onu da kendi der hep. Araba ev senin uzerine olsun diye. O konuda da cimrilik yapmaz beyfendi. Hatta gecen gun arabayi değiştirmeye karar verdi. Kendisi dedi senin uzerine olsun diye.
Cinsel olarak aldatmayı belki bi nebze hazmeder insanda duygusal olan çok yaralayıcı. Aşık olduğunu asla düşünmüyorum ama hoşlandığı ve çok beğendiği aşikar. Aralarında bisey geçti mi konuştular mi diye merak ediyorsan kadına mesaj atıp konuşabilirsin düzgünce. Eğer düzgün bir kadınsa eşiniz ona asılıp yüz bulamadıysa size anlatır kadın. Gurursuzluk yapıp yazamam demeyin ömür boyu içinizi yiyeceğine yazın ve rahatlayınMerhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Yazdım baska bi hesaptan. Kendimi tanıtmadan. Kadının dünyadan haberi yok. Ama iste insan eşini tanır ya siz de bilirsiniz. Ben az cok tahmin ediyorum. Asla ve asla demen hic bisey icin ama esimi cok iyi tanirim. Birine hele hele evli birine bunu yapacak insan değil. Şu ana kadar hayata dair ondan çok şey ögrendim. Çok merhametli, yani dört dörtlük diyebilirim. Ne oldu ki bu duruma geldi. Seytana uydu tamam orası kesin ama o kadında da suç oldugu kesin. Sen elin adamına yaptigin cizdigin resimleri neden gösteriyorsun da onu etkilemeye çalışıyorsun. Nasıl konustu da esime yanaştı diye düşünüyorum. Hatası var onun da. Allaha bırakıyorum eger suçu var ise.Cinsel olarak aldatmayı belki bi nebze hazmeder insanda duygusal olan çok yaralayıcı. Aşık olduğunu asla düşünmüyorum ama hoşlandığı ve çok beğendiği aşikar. Aralarında bisey geçti mi konuştular mi diye merak ediyorsan kadına mesaj atıp konuşabilirsin düzgünce. Eğer düzgün bir kadınsa eşiniz ona asılıp yüz bulamadıysa size anlatır kadın. Gurursuzluk yapıp yazamam demeyin ömür boyu içinizi yiyeceğine yazın ve rahatlayın
Onları sana vicdan yaptığı için yapıyor.Peki biseyi gerçekten merak ettigim icin soruyorum. Hatta bu olayı buraya yazma sebebim kisilerden fikir, yorum almak. Ben çünkü kendi kendime sorup cevapladığım meselelerden gercekten bıktım. Aşk ve sevgi arasındaki fark nedir? Esim ısrarla sevgi degildi dedi. Sevgi degilse ne. Zaten o kadar yakaladım, sevgi olsa onu da itiraf ederdi. Hayranlık mı aşk mı. Gerçekten çol soruyorum bunu kendime. Cunku esim o aralar bana gayey iyiydi. Hemde cok iyiydi.sevgisi, ilgisi hic eksik olmadı. O kadın neresinde yer tuttu onu cok merak ediyorum
Gerçeği söylemeyecek ki kadın bence aramayınCinsel olarak aldatmayı belki bi nebze hazmeder insanda duygusal olan çok yaralayıcı. Aşık olduğunu asla düşünmüyorum ama hoşlandığı ve çok beğendiği aşikar. Aralarında bisey geçti mi konuştular mi diye merak ediyorsan kadına mesaj atıp konuşabilirsin düzgünce. Eğer düzgün bir kadınsa eşiniz ona asılıp yüz bulamadıysa size anlatır kadın. Gurursuzluk yapıp yazamam demeyin ömür boyu içinizi yiyeceğine yazın ve rahatlayın
Nerdeyse eşinizi melek ilan edip karşıdaki kadını suçlayacaksınız. Kusura bakmayın da imzayı atarken o sözü size o kadın vermedi eşiniz verdi. Eşiniz merhametli filan değil kendinizi kandırmayın..merhametli bir insan eşine bu kötülüğü yapmaz.Yazdım baska bi hesaptan. Kendimi tanıtmadan. Kadının dünyadan haberi yok. Ama iste insan eşini tanır ya siz de bilirsiniz. Ben az cok tahmin ediyorum. Asla ve asla demen hic bisey icin ama esimi cok iyi tanirim. Birine hele hele evli birine bunu yapacak insan değil. Şu ana kadar hayata dair ondan çok şey ögrendim. Çok merhametli, yani dört dörtlük diyebilirim. Ne oldu ki bu duruma geldi. Seytana uydu tamam orası kesin ama o kadında da suç oldugu kesin. Sen elin adamına yaptigin cizdigin resimleri neden gösteriyorsun da onu etkilemeye çalışıyorsun. Nasıl konustu da esime yanaştı diye düşünüyorum. Hatası var onun da. Allaha bırakıyorum eger suçu var ise.
Tabiki esim suçlu. Melek ilan etmiyorum da zaten. Ama siz olsanız siz de öyle düşünürsünüz. Insan esini, 13 yıllık adami tanimaz mi. Oncesini de sayarsakn19 yıldır tanıyorum. Kendimi kandırmak icin de söylemiyorum. Ama bence karsilıkli bi suç. Neyse iste keske zaman geriye alinsa. Ama çok gec hersey icinNerdeyse eşinizi melek ilan edip karşıdaki kadını suçlayacaksınız. Kusura bakmayın da imzayı atarken o sözü size o kadın vermedi eşiniz verdi. Eşiniz merhametli filan değil kendinizi kandırmayın..merhametli bir insan eşine bu kötülüğü yapmaz.
Hiç tanımıyorsunuz emin olun. Bende eski eşimle 17 yıldır tanıyordum. Ama hiç tanıyamamışım. İnşallah olmazda bi boşanmaya kalkın bakalım daha ne yüzleriyle karşılaşacaksın.Tabiki esim suçlu. Melek ilan etmiyorum da zaten. Ama siz olsanız siz de öyle düşünürsünüz. Insan esini, 13 yıllık adami tanimaz mi. Oncesini de sayarsakn19 yıldır tanıyorum. Kendimi kandırmak icin de söylemiyorum. Ama bence karsilıkli bi suç. Neyse iste keske zaman geriye alinsa. Ama çok gec hersey icin
Yani bide şunu söyleyim o kadın olmasaydı bi başka kadın olacaktı. O yüzden kadını suçlu bulmuyorum ben.Tabiki esim suçlu. Melek ilan etmiyorum da zaten. Ama siz olsanız siz de öyle düşünürsünüz. Insan esini, 13 yıllık adami tanimaz mi. Oncesini de sayarsakn19 yıldır tanıyorum. Kendimi kandırmak icin de söylemiyorum. Ama bence karsilıkli bi suç. Neyse iste keske zaman geriye alinsa. Ama çok gec hersey icin
Niye karşılıklı suç oluyor ya, bi önceki mesajınızda kadının dünyadan haberi yok demiştiniz. Bu da yeni çıktı heralde, eskiden kocalara toz kondurulmazdı şimdi ortaksız suçlanmıyor.Tabiki esim suçlu. Melek ilan etmiyorum da zaten. Ama siz olsanız siz de öyle düşünürsünüz. Insan esini, 13 yıllık adami tanimaz mi. Oncesini de sayarsakn19 yıldır tanıyorum. Kendimi kandırmak icin de söylemiyorum. Ama bence karsilıkli bi suç. Neyse iste keske zaman geriye alinsa. Ama çok gec hersey icin
Aaa ekmek deyince orada durun.Ekmege el bastı.
Hayır yanlıs anladınız kadınin haberi yok ama bu demek degildir ki yanasmadı konuşmadı. Öyle kadınlar yok mu Allah askına sizler de bilirsiniz. Ben bi erkekle konuşurken öyle dikkat ederim ki beni yanlis anlamasın. Gözünün icine bile bakmam. Esimi korumuyorum. O suclu ise kadın da yoldan geçmiyordu ki gidip asılsın. O ortamda kim bilir neler yaptı doyorum kendi kendime. Sacede bi dusunce benimkiNiye karşılıklı suç oluyor ya, bi önceki mesajınızda kadının dünyadan haberi yok demiştiniz. Bu da yeni çıktı heralde, eskiden kocalara toz kondurulmazdı şimdi ortaksız suçlanmıyor.
Artık kendi vicdanı o. Bilemem ben. Buraya da dertlesmek için yazdım. Yoksa eşimi aklamak icin degilAaa ekmek deyince orada durun.
Kesin doğruyu söylüyordur o zaman.
Bunlar hep eşinizi aklama psikolojisinden. İlla kadında bir şey yapmıştır diye düşünmek iyi geliyor.Hayır yanlıs anladınız kadınin haberi yok ama bu demek degildir ki yanasmadı konuşmadı. Öyle kadınlar yok mu Allah askına sizler de bilirsiniz. Ben bi erkekle konuşurken öyle dikkat ederim ki beni yanlis anlamasın. Gözünün icine bile bakmam. Esimi korumuyorum. O suclu ise kadın da yoldan geçmiyordu ki gidip asılsın. O ortamda kim bilir neler yaptı doyorum kendi kendime. Sacede bi dusunce benimki
Hahhahahaah yazık ya. Adamın tekiyle konuştuk, paylaşım yaptık diye aşık mı etmeye çalışmış oluyoruz? Tüh bak görüyor musun gün içinde kimleri kimleri aşık ettim Allah bilir, kaç ocak dağıttım. Şaka mısınız? Çok da umurumuzda idi şahsen sümüklü kocalarınızın zavallı aşkı. Tek suçluyu yıllardır koynunuza alıyorsunuz, başka suçlu aramayın.Hayır yanlıs anladınız kadınin haberi yok ama bu demek degildir ki yanasmadı konuşmadı. Öyle kadınlar yok mu Allah askına sizler de bilirsiniz. Ben bi erkekle konuşurken öyle dikkat ederim ki beni yanlis anlamasın. Gözünün icine bile bakmam. Esimi korumuyorum. O suclu ise kadın da yoldan geçmiyordu ki gidip asılsın. O ortamda kim bilir neler yaptı doyorum kendi kendime. Sacede bi dusunce benimki
Bi sevişse geçecek halbuki. Kadının dünyadan haberi yok, durduk yere kahvesini içtiği yerden suçlu oldu, bak dünyanın işine ya.Bunlar hep eşinizi aklama psikolojisinden. İlla kadında bir şey yapmıştır diye düşünmek iyi geliyor.
Eşinizin orada kadına asıldığıni da mı düşünüyorsunuz? İki öğretmen denk geldikleri bir seminerde sohbet edemez mi? Bunun üzerinden kadının ismini biosuna yazıp, hülyalara dalan eşiniz, kadından gerçekten farklı bir ışık görse bir şekilde iletişime geçerdi. Gecmeme sebebi kadından o ışığı almaması büyük ihtimalle.
Üzgünüm ama durum bu. Siz eşinize bile duygusal bir tepki dışında tavır gösterememisken öfkenizi yanlış tarafa yönlendirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?