Duygusal aldatılma

Bence aşk degil de bir psikolojik durum bence. Beraber psikologa gidebilirsiniz aşmak için. Kadını sadece birkez gorüp instagramdan vs stalk mi yapiyor sadece. Garip geldi kadının haberi bile yok yani. Esiniz bu durumu tek tarafli olarak nasıl bu kadar icinde buyütebilir. Ev sorumluluğu vs yok mu işi mi hafif . Yani cok boş kalmiş herhalde. İnsan ilk begense bile kendini dizginler unutur.

Sanmıyorum. Ben de meslektaslarimla konusurum . Ben evliyim karsidaki evliyse sohbet etmek daha kolay geliyor bana sonuçta yanlis anlayacak bir olay yok diyorum. Bekarken bekar biriyle konuşurken temkinli olurdum hoslandıgimi falan sanmasın diye. Yani kadin sohbet etmis gecmiş.

İşte ben de onu anlamıyorum. Ben aynı durumda olsam unuturum gider. Eşimin işi ağır degil evet. Ya kadın bunla aynı şeyleri beğenmiş yani ruhen aynı gibiler. Muzik tarzı olsun, sanat ilgisi olsun. Ben de kadının sayfasına bakıyorum da tarzları çok benziyo. Ama yine de anlam veremiyorum. Insan hep yansıması gördügü kisiyi içinde büyütür mü. Biz eşimle aynı kursta tanıştık düşünün. Yani biz de aynıyız. İkimiz de resim ogretmeniyiz. Psikologla ben görüştüm. O gorusmedi. O da bana şunu dedi; eşin kendiyle aynı kisiyi görünce platonik olarak bisey hissetmis dedi. Ama keske icinde kalsaydı. Dışarıya belli edecek kanitlar birakmasaydı. Çok yaralayıcı oldu benim icin.

Haklısınız. Çok hem de. Ama nasıl desem,

Rabbim yardım etsin. Zor hem de çok..
Ne demek nasıl desem, açık açık oturup söyleyeceksin, artık sana güvenim kalmadı kendimi garantiye almam gerekli...tekrar bir aile olduğumuzu hissedene kadar maaşım kendime ait evi sen gecindireceksin vs deyin, ev araba varsa üstünüze alın çok ciddiyim bundan da çekinmeyin, sırf bu yüzden ipler kopacaksa da kopsun...çok iyi olmak demek ki güzel bir özellik değilmiş, bir arkadaşım bir çocukla görüşüyordu sonradan evli olduğunu öğrendi ve öğrenince ayrıldı ama adam ikna etmek için o kadar peşinde koştu ki ve arkadaşım dedi ki karısına yapmadıklarını yapmaya çalıştı bana, iş çıkışı arkadaşımı almaya gelirdi arkadaşım konuşmazdı ama baya pesindi koştu ve arkadaşımin birşeye ihtiyacı olsa koşa koşa giderdi, arkadaşım da karina git ona destek ol vs dedikçe birşey olmaz o herşeyi halleder cefakardir o falan diyormuş, sonra arkadaşım anlattı dedi ki demek ki eşlere karşı çok da iyi veya cefakar olmaya gerek yok, her zaman prenses gibi olacaksın ben yapamam, ben alamam param bana lazım vs...ben de evliyim bana demişti kesinlikle eşine taviz verme diye

Eğer olay sadece bu kadarsa ilerisi yoksa yasak olduğu için bu kadar büyütmüş olabilir. Ulaşılamaz olduğu için hisleri baya yoğunmus gibi hissetmiş olabilir. Siz de aynı zevklete sahipsiniz ama siz yanibasindasiniz zaten elbet ki bir şeyi çekmiştir eşinizi. Ama siz bunu sindiremediginizi bunun oyle basit bir şey olmadığını eşinize bir gösterin bence. Aklını başına toplasın bu tarz bir şeyin evliliginize ne kadar zarar verdiğini görsün. Çünkü raya buraya ergenler gibi yazmak falan hadi birseyler hissetti tutamadi kendini diyelim ama eylemleri sze saygısızlık. Siz de bence içinize atıp herşey normalmiş gibi davranırsanız bunu asamayacaksiniz çünkü. Duygularinizi serbest bırakın

Şimdi burda ayrıntılı yazamıyorum ama 6 aydır her gün agladım inanır mısınız. O da gördü. Çok ama çok pısman. Sana hissettirdiklerim için kendime her gün lanet ediyorum dedi. Kolay bişey olmadığını anladı o da. Yani benle birlikte o da acı çekti. Sevgi degildi dedi. Aptallık salaklık de sevgi olamaz ama dedi. Tabi ki her ne olursa olsun o saygısızlık boyutu unutulmaz ve affedilmez.

Peki ciddi anlamda bir yaptırım uyguladiniz mi ? Hani o da acı çekti çok üzüldü vs bunlar bana basit geldi, adam duygularını saklayan bir adam ben olsam çektiği acıya bile inanmam, ciddi bedeller ödemeye calisirim, siz mesela ne yaptınız sadece kendi kendinize üzülüp agladiniz mi ?

Aynen öyle oldu. Çocugum 11 yaşında. Ona belli etmemek adına bisey yapamadım. Boşanmak kolay. Yapardım da. Ekonomik özgürlüğüm de var. Sebep ne o zaman diyeceksiniz, ama işte bilmiyorum. Bisey tuttu beni. Ona olan sevgim tuttu belki. İlerde pisman olacağımı biliyorum ayrılmadığım için. Derdimi buralara dökmekten baska bi eylem gerceklesmedi. Aklımdan çıkar mı bilemiyorum

Direk boşan diyemem zor bir karar ama artık nasıl eskisi gibi olursun onu da bilmiyorum, bu şekilde sessizce ağlamak da çözüm değil adam diyecek evet bak nasıl da cefakar bir kadın ve daha fazlasını yapmaktan cekinmeyecek belki de çünkü çok üzülmüş falan bunlar hikaye iki gün sonra unutur,ben ciddi bedeller odetmen gerektiğini düşünüyorum,artik madem sen eskisi gibi olmayacaksın o da eskisi gibi rahat olmasın bence zaten erkeklere çok rahatlık yaramıyor, biraz maddi manevi sorumluluklarını arttır, artık prenses gibi davran, madem senin gibi biri herkese nasip olmazmış o da seni hak etmemiş demek ki, artık o iyi yüzünü gosterme ona

Ben eşinizin üzüldüğüne inanmıyorum nedense, bir iki üzülüyorum filan demiş o kadar
Hiç bedel ödememesi de bonusu olmuş sanki
affetmeniz iyice rahatlamasını sağlamış pişkinliğe götürmez umarım olayı ,
Bir yorumunuzda yazmışsınız “empati yap dediğim zaman mahvoluyor” diye ki rol yapmıyorsa
bu bile olayın boyutunun ne kadar derin olduğunu gösteriyor aslında

6 aydır eşinizin gözüne sokarca ağlamanızda sizi güçsüz göstermekten başka bir sey yapmamıştır. Kızar, bağırır, evden kovarsiniz bunlar normalde 6 aydır ağlamak nedir? Bu arada düşüğünüz de olmuş. Evliliğiniz normal seyrine de girmiş yani bir bakimada. Bundan sonra öyle güçsüz durmayın en azından.

Siz hep o kadına karşı ne hissettiğini sorguluyorsunuz. Peki size olan duyguları?

Her zaman derim. Eşimin birine karşı duygusal bir şey hissetmesi tüm fiziksel aldatmalardan daha çok üzer beni. Duygu olması yeterli. Çünkü bu duruma göre değişse de genelde kişinin elinde olmaz ve birine karşı bir şey hissediyorsa bana olan aşkı sevgisi bitmiştir.

Kadın evli, paylaşımları olmamış tamam ama ben şöyle değerlendirirdim. Hepiniz bekar olsanız, o kadın eşinizle beraber olmak istese eşiniz acaba sizi mi tercih ederdi yoksa o kadını mı? Ve bunu yazarken şunu farkettim, kişinin kendini böyle bir kıyas içine sokmak durumunda kalması da çok iğrenç. İnsanın hayat arkadaşı ona böyle kötü şeyler hissettirmemeli.

Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Belli devam ediyorsunuz bu evliliğe, Rabbim gönlünüze ferahlık versin.

Şimdi olay öyle tamam hadi devam edelim bı olay değil. Gayet rahat elinizde kartlar var. Atıyorum "gel bakalım Ahmet Efendi senle ciddi bı konu var konuşmamız gereken." Diye başlayıp, ben hayatımda böyle kötü hissetmedim. Sen bunu bana sen yaşattın. Kendimi iyi hissetmemi de sen sağlayacaksın! Mesela şu, şu evi, ve arabayı bana hediye olarak noterde üstüme yapacaksın, ardından artık kendi bütçemi ayırmaya karar verdim. Evin erkeği sen olduğun için top sende.

yok ben bunlara gelemem diyorsan, anlarım ki bu evlilik zaten çoktan bitmiş. Sadece kağıt üzerinde ve benim çabamla devam ediyor . O zamanda yine tercihine saygı duyarım. Yasal bütün haklarımı almak üzere mahkemeye giderim.

çünkü senin bir hatan bana hergun kabir azabı. Ölmeden ölmüş gibi hissediyorum.
" Deyip, ilk iş günü soluğu noterde alırsanız.

Emin olun bu şekilde, hem birdaha aslaaaa böyle bir salaklık yapmaz. Hem siz daha ayakları yere basan adimlar atmış olursunuz.

Zaten bu konudaki asıl görülmeyen sancılar, siz kendi arkanızda durmamış olmanızdan ortaya çıkıyor. Kendi kendinizi tamir etmek için bu maddi çelmeyi mutlaka takmalisiniz.

Bu arada gelişmeleri yazın lütfen konular havada kalıyor bazen. En azından bu şekilde devam etmeye karar verdim bile deseniz yeter,

Peki biseyi gerçekten merak ettigim icin soruyorum. Hatta bu olayı buraya yazma sebebim kisilerden fikir, yorum almak. Ben çünkü kendi kendime sorup cevapladığım meselelerden gercekten bıktım. Aşk ve sevgi arasındaki fark nedir? Esim ısrarla sevgi degildi dedi. Sevgi degilse ne. Zaten o kadar yakaladım, sevgi olsa onu da itiraf ederdi. Hayranlık mı aşk mı. Gerçekten çol soruyorum bunu kendime. Cunku esim o aralar bana gayey iyiydi. Hemde cok iyiydi.sevgisi, ilgisi hic eksik olmadı. O kadın neresinde yer tuttu onu cok merak ediyorum

Bu arada gelişmeleri yazın lütfen konular havada kalıyor bazen. En azından bu şekilde devam etmeye karar verdim bile deseniz yeter,
Şimdilik devam ediyor. Ama ilerde kaldirabilir miyim, onu bilemem. Zamana bıraktım mecbur. Buraya ayrıntılı çok yazmadım ama benim oğlumun hafif bi bedensel engeli var. Yurumekte zorlanıyor. Ayrılmaya karar versem bile onu babasından ayrı koymaya icim elvermiyor iste. Ayrıca bi de engelli evlat sahibiyiz. Hayat işte...

Kocan hem yüzsüz hem ergen gibi instagrama isim yazmalar falan
Oyle ya da böyle aldatmış işte
Yakalamasaniz itiraf da etmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…