Duygusal çöküntü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ferhundegiller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2021
22
-37
1
36
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin

Bir bitmediniz,mide bulandırıyorsunuz aetık...

Daha beter olun. sizi gibi kadınlardan nefret ediyorum. o yaşadığınız şeyin adına aşk diyerek kirletmeyin.

Yaptığınızın yanlis bi sey olduğunun farkındasınız umarim. Yargılamak değil amacım insanoğlu olmaz dememeli kinamamali.. ama lütfen kendinizi toplayın eşini sevmiyorsan bosan guzel kardeşim boşandıktan sonra ne yaparsan yap .. seni mutlu edecek sana değer verecek birine bak . O insanı da unut gulum herkes yoluna insanların içini bilemezsin . Suan evli olduğu insanı o şahıs aldatiyorsa seni de aldatır.. umuda kapılma boşluk içindesiniz kendinize uğraş arayın dua edin ...

Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım çöküntü halindeyim şuan insanlara bakıyorum da hemen hakaret yargılama kendi hayatlarında neler yapıyorlardır kim bilir

Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım çöküntü halindeyim şuan insanlara bakıyorum da hemen hakaret yargılama kendi hayatlarında neler yapıyorlardır kim bilir
Dalgamı geçiyorsunuz,burada kimseyi zan altında bırakamazsınız..
Haddinizi bilin önce..

Hissettigin duygular ne aşk ne de sevgi..
Madem aklınızda biri vardı hadi birde bu adamla evleneyimmi dediniz?
Birşeylerden kaçmak için evlenmeyin kimseyi kurban etmeyin yazık günah
İki tarafta evli üstelik.. cesaretinizi kendinizi iyileştirmeye verin dürüst olursanız kendinize herkese dürüst olursunuz.
Yanlışlar yanlışı doğurur gider siz dur demesseniz.

Yargı istemiyorum yol gösterilmesini istiyorum
burda senin istediğin yol yok. Git belanı başka yerde bul. Biz evli insanlarla sevgili olanlara aferin iyi yapmışsınız diye alkış tutmuyoruz

Yaptığın yanlış biliyorsun peki ne bekliyorsun? Ay canim ya olur öyle şeyler hepimiz insanız diyip gaz mi verelim?

Bu yaptığınıza “yanlış” diyerek basite indirgeyemezsiniz, düpedüz ahlaksızlık bu.

Evli adamların peşinden koşmadığımız kesin

Beter olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…