- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.792
- 598
- 31
- Konu Sahibi Ferhundegiller
Şu metres konularını gördükçe migrenim tutuyor yeminle ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne oluyo sevgilim kocam eski sevgilimm dedin karıştı ortalık hiç bişi anlamamadımArkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Ayyy senin gibilerde ne kadar güzel demagoji yapıyor. Metreslikte bayrak taşıyorsun belliİşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
İşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Pişman olmadığı çok belli, üstüne çok normalmiş gibi ilk önce kendi hayatınıza bakın diye ahkam kesiyor. Hepimizin böyle ahlaksızlıklar yaptığını düşünüp içini rahatlatıyor zaarKi hala devam ediyor yanlışa. Yaptığından pişman da değil
Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ferhunde, Şevket seni çok seviyor onu üzmeArkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Boş vakitlerimizde komşularımızın kocalarını ayartıyoruz hepimizPişman olmadığı çok belli, üstüne çok normalmiş gibi ilk önce kendi hayatınıza bakın diye ahkam kesiyor. Hepimizin böyle ahlaksızlıklar yaptığını düşünüp içini rahatlatıyor zaar
Sen sussana bi ahlaksız kadın. Kocasını aldatan biri kalkıp birde toplumsal yaklaşım analizi mi yapıyor ?İşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Hangi mantıkla düşğndeyse artık bunu..Pişman olmadığı çok belli, üstüne çok normalmiş gibi ilk önce kendi hayatınıza bakın diye ahkam kesiyor. Hepimizin böyle ahlaksızlıklar yaptığını düşünüp içini rahatlatıyor zaar
Sen ferhundegillerdensin aptallık etmeİşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Bayatladı bu yavrucum. Şeyma da sensin bihter de.He bide instagram da Şeyma su aşını takip ediyorsunuzdur
Nihan ve Kemal yok bende yalnız kimdi onlar kaçırmışım orayı. Kırgın Çiçeklerdeki Kemal im yapmazı mi diyorsun yoksaİşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Yok ferhundeyim benKendini Bihter mi sandın sen bakim![]()
Keşke böyle evli barklı adamların peşinden koşacağına ilk Türkçe derslerinin peşinden koşsaydın. Şeyma Subaşı nı anca senin gibi zeka seviyesi düşükler takip ederHe bide instagram da Şeyma su aşını takip ediyorsunuzdur