• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal çöküntü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
ay ne oluyo sevgilim kocam eski sevgilimm dedin karıştı ortalık hiç bişi anlamamadım

İşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz
Ayyy senin gibilerde ne kadar güzel demagoji yapıyor. Metreslikte bayrak taşıyorsun belli

İşte sosyal medya kinci nedir nasıl iki dk da ortalık karışıp kin kusulur gördük. Bihter le Behlül ü ayıla bayıla izlediğiniz günleri yada nihan ve Kemal i izlediğiniz günleri unuttunuz

Kendini Bihter mi sandın sen bakim :D

Ki hala devam ediyor yanlışa. Yaptığından pişman da değil
Pişman olmadığı çok belli, üstüne çok normalmiş gibi ilk önce kendi hayatınıza bakın diye ahkam kesiyor. Hepimizin böyle ahlaksızlıklar yaptığını düşünüp içini rahatlatıyor zaar

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ferhunde, Şevket seni çok seviyor onu üzme

Pişman olmadığı çok belli, üstüne çok normalmiş gibi ilk önce kendi hayatınıza bakın diye ahkam kesiyor. Hepimizin böyle ahlaksızlıklar yaptığını düşünüp içini rahatlatıyor zaar
Boş vakitlerimizde komşularımızın kocalarını ayartıyoruz hepimiz :D

Sen sussana bi ahlaksız kadın. Kocasını aldatan biri kalkıp birde toplumsal yaklaşım analizi mi yapıyor ?

Nihan ve Kemal yok bende yalnız kimdi onlar kaçırmışım orayı. Kırgın Çiçeklerdeki Kemal im yapmazı mi diyorsun yoksa

İnsanlar doğruyu söyleyince çirkefleşme başlamış hemen😂 hem bekarken evli adamın yuvasını dağıtmaya kalk, evlen üstüne cila at🤮 sizin gibiler kendini ne sanıyor anlamıyorum. Adam istese boşanırdı zaten. Yok karısı bırakmıyormuş. Hala yiyen var mı bu bahaneleri? Bir de üstüne çocuk olmuş. Ama karısı zorla sahip olmuştur muhakkak. Yoksa adam istemiyordur tabii😡 ne diye evlenip de bir adamın daha başını yaktın ki? Ne halin varsa gör. Yol belli. Ya adam gibi evinde otur kimsenin yuvasına salça olma, ya da duramayacaksan boşan . Burdan sana ekmek çıkmaz. Ahlaksızlığınıza kılıf uydurmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X