- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.213
- 698
- Konu Sahibi Ferhundegiller
Allah aşkınaKara Sevda diye bir diziymiş. Burak Özçivit’le Neslihan Atagül. Çok şükür bugün de bir şey öğrendik.![]()
WunderLost

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkınaKara Sevda diye bir diziymiş. Burak Özçivit’le Neslihan Atagül. Çok şükür bugün de bir şey öğrendik.![]()
WunderLost
Evet biraz yüz verseler melankoliye bağlayacaktı. Yerden yere vurulunca hehe dalga geçtim modunda.Yok çevir gazı yanmasın olayı eminim ama kanıtlayamam![]()
Gavura vurur gibi vuruyorsun abla bu ne
Çocuk durmuyor ya ahsjahjsjaAllah aşkınaWunderLost yerine beni eklemeyi nasıl başardın
![]()
Neden evli ve çocuklu olduğunu belli ettin ki. Bak şimdi sen de radarına girdinÇocuk durmuyor ya ahsjahjsja
Öyle ölmez abla füze at
Neden evli ve çocuklu olduğunu belli ettin ki. Bak şimdi sen de radarına girdin![]()
Girsinler de ihtimaller azalsınNeden evli ve çocuklu olduğunu belli ettin ki. Bak şimdi sen de radarına girdin![]()
Olsa da kanasa be abla oda yok kiBeyin kanaması garantili sjksjksjk![]()
Belki beynine kan gider de rahatlarBeyin kanaması garantili sjksjksjk![]()
nohut ?Olsa da kanasa be abla oda yok ki![]()
Amaç o zati rahatlatmak kendine getirmekBelki beynine kan gider de rahatlar![]()
Mercimek bile yoknohut ?
Sadece cinsellik konuşulan Bi aşktan bahsediyorsunuz yanlış anlamadiysam . Eşinize sarılın başkasından size fayda gelmezArkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Dalga geçiyor zaten ciddiye almayın konuyu:))Sadece cinsellik konuşulan Bi aşktan bahsediyorsunuz yanlış anlamadiysam . Eşinize sarılın başkasından size fayda gelmez
.