• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal çöküntü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
B...k. yoluna doğru gidiyorsun, sonra vay başıma bunlar niye geldi diye dövünmemelisin , yuva yıkanın yuvası olmazz olamaaazzz...

Yav tabi sevmiyorum Bi konu attım ortaya saniye de linç yedim ne oluyor yav bir iki kişi mantıklı yorum yaptı diğer herkes linç Bi durun sakin olun
Ferhunde dümeni kırma boşuna. Bu olayı yaşadığını biliyoruz. Tepki alınca da konu fake şu bu diye kendini paklama 😂

Ferhunde dümeni kırma boşuna. Bu olayı yaşadığını biliyoruz. Tepki alınca da konu fake şu bu diye kendini paklama 😂
Aynen ben de onu düşünüyorum. Çünkü o kadar çok tepki aldı ki yastığına sarılıp ağlıyor şimdi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X