- 26 Nisan 2021
- 22
- -37
- 1
- 36
- Konu Sahibi Ferhundegiller
Şeyma kırmızı çizgimizBu kadar üstümüze gelmesen biraz oluru vardı çünkü senin gibiler çok konu açtı burada. adamın verdiği selamdan mana çıkaranlar falan. Seymayi karıştırmayacaktin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeyma kırmızı çizgimizBu kadar üstümüze gelmesen biraz oluru vardı çünkü senin gibiler çok konu açtı burada. adamın verdiği selamdan mana çıkaranlar falan. Seymayi karıştırmayacaktin![]()
Görmemiş gibi yap konu sahibi IQ düşürüyorGörmez olaydım![]()
Çizgimiz derken? İtiraf et sen de sevmiyorsun ?Şeyma kırmızı çizgimiz![]()
Yaş kaç hadi söyle. Bu kadar çabuk çözülmenden çok büyük olduğunu düşünmüyorumŞeyma kırmızı çizgimiz![]()
Konu fake miymiş ya, ben de ne zaman “Kadının düşmanı yine kadındır”a bağlanacak acaba diyorum.Görmemiş gibi yap konu sahibi IQ düşürüyor![]()
Sordumda söylemedi hala ergendir kesinYaş kaç hadi söyle. Bu kadar çabuk çözülmenden çok büyük olduğunu düşünmüyorum
Yav tabi sevmiyorum Bi konu attım ortaya saniye de linç yedim ne oluyor yav bir iki kişi mantıklı yorum yaptı diğer herkes linç Bi durun sakin olunÇizgimiz derken? İtiraf et sen de sevmiyorsun ?
B...k. yoluna doğru gidiyorsun, sonra vay başıma bunlar niye geldi diye dövünmemelisin , yuva yıkanın yuvası olmazz olamaaazzz...Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben derdimi anlatmak istiyorum herkesin görüşüne ihtiyacım var. Ben evliyim şuan ama bekarken bir sevgilim vardı yalnız o evliydi fazla sürmedi ilişkimiz ama ben çok kapıldım sonra görüşmeyi kestim eşi öğrendi ortalık karıştı sevgilim çok boşanmak istedi ama kadın boşanmada bir de çocukları oldu. Bende evlendim sonradan ama onu hiç unutamadım. Konuşmaya başladık tekrar sadece konuşma yani cinsel anlamda bişey yok fakat ben kendimi çok kötü hissediyorum eşimden ayrılmak istiyorum fakat o istemiyor sevgilim de aynı dertten muzdarip duygusal çöküntüdeyim kafam durdu ne yapacağımı bilmiyorum bana yol gösterin
Baktık gelmiyor biz kendimiz yazdıkKonu fake miymiş ya, ben de ne zaman “Kadının düşmanı yine kadındır”a bağlanacak acaba diyorum.![]()
Yaş 25 cnmSordumda söylemedi hala ergendir kesin
Acemi ablası. O kadar ilerletemeden oyununu bozduKonu fake miymiş ya, ben de ne zaman “Kadının düşmanı yine kadındır”a bağlanacak acaba diyorum.![]()
Yazık ki ne yazık. 25 yaşına gelmişsin ama forumlarda tiyatro yapmaya çalışıyorsun. Bir de becerebilsen keşke.Yaş 25 cnm
Ferhunde dümeni kırma boşuna. Bu olayı yaşadığını biliyoruz. Tepki alınca da konu fake şu bu diye kendini paklamaYav tabi sevmiyorum Bi konu attım ortaya saniye de linç yedim ne oluyor yav bir iki kişi mantıklı yorum yaptı diğer herkes linç Bi durun sakin olun
He canım heYazık ki ne yazık. 25 yaşına gelmişsin ama forumlarda tiyatro yapmaya çalışıyorsun. Bir de becerebilsen keşke.
Dişi misin erkek mi?Yav tabi sevmiyorum Bi konu attım ortaya saniye de linç yedim ne oluyor yav bir iki kişi mantıklı yorum yaptı diğer herkes linç Bi durun sakin olun
Tabi sevmiyor ona öyle zengin denk gelmediği için sevmemesi normalÇizgimiz derken? İtiraf et sen de sevmiyorsun ?
Aynen ben de onu düşünüyorum. Çünkü o kadar çok tepki aldı ki yastığına sarılıp ağlıyor şimdiFerhunde dümeni kırma boşuna. Bu olayı yaşadığını biliyoruz. Tepki alınca da konu fake şu bu diye kendini paklama![]()
Yok lan gülüyorumAynen ben de onu düşünüyorum. Çünkü o kadar çok tepki aldı ki yastığına sarılıp ağlıyor şimdi![]()