- Konu Sahibi derdine_care
-
sanırım benim de böyle bir sorunum var..3 yıllık bir ilişkim oldu hayatımda beni aşırı derecede çok seven bir insandı ama ben onu onun kadar sevemedim.Hayatım boyunca benim beğendiğim ve hoşlandığım insanlarla duygusal ilişkilere giremedim..kendimi senin gibi hissediyorum sanki erkeklere itici geliyorum ve istemiyorlar beni gibi hissediyorum..neden böyle bilmiyorum...fazla konuşkan ve espirili biri değilim belki nedeni budur..ortalama bir tipim güzellik olarak ve iyi eğitimli ve kariyer sahibi birisiyim..Merhaba arkadaşlar, ben 29 yaşındayım ve bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Hayatım boyunca 1 sene bile evde oturmadım. Ya okudum ya da çalıştım. Hem toplum içindeyim. Fazla akrabamız yok. Açıkça söylemek gerekirse kuzenim, kardeşim, babam yok. Arkadaşlarım var ama dostum yok. Çirkin değilim. Standart bir güzelliğim var. Ama sanki lanetliymişim gibi tüm erkekler kaçıyor benden. Daha 1 kişi bile hoşlanmadı. Bana yakınlaşmaya çalışanlar kız olsun yeter, nefes alsın yeter diyen tipler. Bu güne kadar platonik aşkta yaşadım. Aşkımı itirafta ettim. Ama hep reddedildim. Bana söylenenler "sen o değilsin, sen daha iyilerine layıksın, ben çıksam senin gibi bir kızla çıkarım, evlensem senin gibi bir kızla evlenirim, sana yazık olur vs." Ama daha sonra ya evlendiler ve çok mutlu oldular. Ya da çok mutlu ilişkileri oldu. Ben de onları uzaktan seyrettim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım? Ne giymeliyim? Nasıl konusmalıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum. Lanetli gibiyim. Oluruna da bıraktım. Harıl harıl sevgili de aradım. Ne yapacağım ben? Sosyal aktiviteler de yaptım. Evde de oturdum. Yardımcı olun lütfen. Çok yalnızım. Çok üzülüyorum.
Bunlari dusunmeyi birakip kendinizin daha onemli oldugunu anladiginiz zaman gelecekler..Merhaba arkadaşlar, ben 29 yaşındayım ve bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Hayatım boyunca 1 sene bile evde oturmadım. Ya okudum ya da çalıştım. Hem toplum içindeyim. Fazla akrabamız yok. Açıkça söylemek gerekirse kuzenim, kardeşim, babam yok. Arkadaşlarım var ama dostum yok. Çirkin değilim. Standart bir güzelliğim var. Ama sanki lanetliymişim gibi tüm erkekler kaçıyor benden. Daha 1 kişi bile hoşlanmadı. Bana yakınlaşmaya çalışanlar kız olsun yeter, nefes alsın yeter diyen tipler. Bu güne kadar platonik aşkta yaşadım. Aşkımı itirafta ettim. Ama hep reddedildim. Bana söylenenler "sen o değilsin, sen daha iyilerine layıksın, ben çıksam senin gibi bir kızla çıkarım, evlensem senin gibi bir kızla evlenirim, sana yazık olur vs." Ama daha sonra ya evlendiler ve çok mutlu oldular. Ya da çok mutlu ilişkileri oldu. Ben de onları uzaktan seyrettim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım? Ne giymeliyim? Nasıl konusmalıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum. Lanetli gibiyim. Oluruna da bıraktım. Harıl harıl sevgili de aradım. Ne yapacağım ben? Sosyal aktiviteler de yaptım. Evde de oturdum. Yardımcı olun lütfen. Çok yalnızım. Çok üzülüyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben 29 yaşındayım ve bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Hayatım boyunca 1 sene bile evde oturmadım. Ya okudum ya da çalıştım. Hem toplum içindeyim. Fazla akrabamız yok. Açıkça söylemek gerekirse kuzenim, kardeşim, babam yok. Arkadaşlarım var ama dostum yok. Çirkin değilim. Standart bir güzelliğim var. Ama sanki lanetliymişim gibi tüm erkekler kaçıyor benden. Daha 1 kişi bile hoşlanmadı. Bana yakınlaşmaya çalışanlar kız olsun yeter, nefes alsın yeter diyen tipler. Bu güne kadar platonik aşkta yaşadım. Aşkımı itirafta ettim. Ama hep reddedildim. Bana söylenenler "sen o değilsin, sen daha iyilerine layıksın, ben çıksam senin gibi bir kızla çıkarım, evlensem senin gibi bir kızla evlenirim, sana yazık olur vs." Ama daha sonra ya evlendiler ve çok mutlu oldular. Ya da çok mutlu ilişkileri oldu. Ben de onları uzaktan seyrettim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım? Ne giymeliyim? Nasıl konusmalıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum. Lanetli gibiyim. Oluruna da bıraktım. Harıl harıl sevgili de aradım. Ne yapacağım ben? Sosyal aktiviteler de yaptım. Evde de oturdum. Yardımcı olun lütfen. Çok yalnızım. Çok üzülüyorum.
Yeterince güzel değilsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?