Duygusal ilişki yaşayamıyorum

derdine_care

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
27
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben 29 yaşındayım ve bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı. Hayatım boyunca 1 sene bile evde oturmadım. Ya okudum ya da çalıştım. Hem toplum içindeyim. Fazla akrabamız yok. Açıkça söylemek gerekirse kuzenim, kardeşim, babam yok. Arkadaşlarım var ama dostum yok. Çirkin değilim. Standart bir güzelliğim var. Ama sanki lanetliymişim gibi tüm erkekler kaçıyor benden. Daha 1 kişi bile hoşlanmadı. Bana yakınlaşmaya çalışanlar kız olsun yeter, nefes alsın yeter diyen tipler. Bu güne kadar platonik aşkta yaşadım. Aşkımı itirafta ettim. Ama hep reddedildim. Bana söylenenler "sen o değilsin, sen daha iyilerine layıksın, ben çıksam senin gibi bir kızla çıkarım, evlensem senin gibi bir kızla evlenirim, sana yazık olur vs." Ama daha sonra ya evlendiler ve çok mutlu oldular. Ya da çok mutlu ilişkileri oldu. Ben de onları uzaktan seyrettim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl davranmalıyım? Ne giymeliyim? Nasıl konusmalıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum. Lanetli gibiyim. Oluruna da bıraktım. Harıl harıl sevgili de aradım. Ne yapacağım ben? Sosyal aktiviteler de yaptım. Evde de oturdum. Yardımcı olun lütfen. Çok yalnızım. Çok üzülüyorum.
 
Beklerseniz olmaz.. Hep birilerinin gelmesini beklemeyin. Hayat bu hiç belli olmaz belki uzakta aradiginiz yani basinizdadir. Acele etmeyin. İllaki sizin de hayatınızı kuracağınız biri vardır.. Aldatilip ayrılmaktan iyidir..Harıl harıl aramak yerine oluruna bırakın.Kafanıza da takmayin.. O zaten sizi bulacak... Ben de 28 yaşındayım erkek arkadas olsa ne olmasa ne.. 5 ay önce aldatildim . Halen onun ağırlığından kurtulmaya çalışıyorum.
 
Bu işler tabi ki biraz kader kismet isi ama kaderimizi belirleyen tamamen kendi irademizdir.
Mesela birinden hoslandin ne oluyor anlatsana biraz :)
 
Farkli ortamlara girin sIk sIk, kendinizde degisiklikler yapin.
Nasil giyiniyorsunuz mesela, saclariniz nasil?
Degisiklik iyi gelir her zaman.
Acaba cok anac, ya da cok yasinizdan buyuk mu takiliyorsunuz?
Belki bu tarz bir sey vardir.
 
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun davetkar görünmedikten sonra erkekler çok fazla yakınlaşamıyor. davetkarlıktan kastım her şey ortada giyinmek, şuh kahkahalar atmak değil. daha pozitif imaj yaratmak, güler yüzlü, daha konuşkan olmak vs. benim şahit olduğum erkeklerin çok beğendiği halde yakınlaşamadığı kadın örneklerinde hep bu eksikler vardı.

giyim tarzı da çok önemli. fazla oturaklı, ağırbaşlı, yaşınızı büyük gösterecek kıyafetlerden bana göre kaçınmalısınız. daha renkli daha gösterişli tabiri caizse, dışarıya kimseye kasvet keder vermeyecek biri gibi görünmelisiniz.

tüm bunların yanında kader kısmet faktöründen bahsedip iç karartmak istemem. saydığım şeylerden çok daha fazlasına sahip olup hala yalnız olan çok fazla insan var çevremde.
 
sanırım benim de böyle bir sorunum var..3 yıllık bir ilişkim oldu hayatımda beni aşırı derecede çok seven bir insandı ama ben onu onun kadar sevemedim.Hayatım boyunca benim beğendiğim ve hoşlandığım insanlarla duygusal ilişkilere giremedim..kendimi senin gibi hissediyorum sanki erkeklere itici geliyorum ve istemiyorlar beni gibi hissediyorum..neden böyle bilmiyorum...fazla konuşkan ve espirili biri değilim belki nedeni budur..ortalama bir tipim güzellik olarak ve iyi eğitimli ve kariyer sahibi birisiyim..
 
Bunlari dusunmeyi birakip kendinizin daha onemli oldugunu anladiginiz zaman gelecekler..
 
Şimdiye dek olmamış olması, şimdiden sonra da hiç olmayacağı anlamına gelmez ki..
 
Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin,gelen toplanma tekliflerini geri çevirmeyin.Grup içinde sürekli reddeden kişiler bir süre sonra artık çağrılmaz oluyorlar.
Çok anlaşmasanız bile değişik arkadaşlarınızla ortamlarda bulunun.
Belli yaşta kişiler,mutlaka çöpçatanlık işine bulaşıyor.Hiç olmasa bile sevgililerinin arkadaşları,kuzenleri vs ile tanışılıyor.
 
Bi kaç kere denedim olmadı ilişkisi olanlara baktım bu işler uzaktan insana tatlı geliyor işin içine girdin mi insanı soğutuyor yani
 



Doğru insalarla karsilasmamissin demek ki daha bi de sert bi görünüsün vardır belkii cekiniylardir
 
daha güler yüzlü, içten olmayı deneyin.. belki çok mesafelisiniz.? bakımlı olmak da önemli , hiçbir erkek paspal kızlara bakmaz, bir havası olan kızlar ilgi çeker siz de daha özenli olun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…