- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi derdine_care
-
Ama evli veya mutlu ilişkileri olan kadınların hepsi manken mi ki? gayet ortalama tipler. Sadece yeterince güzel insanlar evlenseydi toplumun %80i bekar olurdu.
...29 yaşındayım ve bu güne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı...
... Daha 1 kişi bile hoşlanmadı...
ne çirkinler var hepsinin yanında son derece yakışıklı tipler var, ne güzeller var yapayalnızlar..güzelliğe bağlamanız yanlış olmuş..ayrıca konuyu açan arkadaşa yazmıyorum bunu yanlış anlaşılmasın ama atalarımızın da dediği gibi 'her kör satıcının bir kör alıcısı vardır ..' Ayrıca Allah hepimize çirkin şansı versin..Yeterince güzel değilsinizdir.
bence saçma bir yorum ne insanlar var hiç güzel değiller ama mutlular herşey güzellik değil siz çok mu güzelsiniz merak ettimSadece mankenler mi güzel, derim ben de o zaman. 29 yaşına kadar hiç karşılık alamadıysa, güzel değildir maalesef. Bunun başka açıklaması olamaz.
Sadece mankenler mi güzel, derim ben de o zaman. 29 yaşına kadar hiç karşılık alamadıysa, güzel değildir maalesef. Bunun başka açıklaması olamaz.
Sadece mankenler mi güzel, derim ben de o zaman. 29 yaşına kadar hiç karşılık alamadıysa, güzel değildir maalesef. Bunun başka açıklaması olamaz.
ben canli bi ornek olarak bu yoruma katilmiyorum.
ben guzel degilim ama sevimliyim bence..
guzellik karsilik almak icin tek kriter degil ki.
bence saçma bir yorum ne insanlar var hiç güzel değiller ama mutlular herşey güzellik değil siz çok mu güzelsiniz merak ettimzaten güzel olmayan insanlar aşık olamaz doğru pardon başka bişey söylemek istemyorum banada aynı cevabı veririsniz nasıl olsa
valla bende aynı durumdayım bende konu sahibini anlıyorum ama güzellikle bağdaştırmayı anlamıyorum benim güzelliklten kastım fiziksel olan ki siz belirtmemişsiniz direk güzellik diyince fiziksel olan anlaşılır hemde kader diye bişey var belki insan görünüşte güzel olmayabilir yeterki kaderi güzel olsun güzellik geçici iki gün sonra başımıza ne geleceği belli değil güzel olduğu için birisiyle beraber olunacaksa sadece güzellik gittiğinde ne olacak benim anlatmak istediğimde buydu kader kalbinizi beğenenleri çıkarsın karşınıza hem sizin hem benim hem konu sahibinin hemde herkesin bu durumda haklısınız diyelim insanın kalbi kaderi ruhu güzel olsun...Tek kriter olduğundan bahsetmedim. İlk kriter budur. Sizin sevimliliginiz de güzelliğiniz sayılır mesela.
Katılmadığımız yorumlara saçma diyormuşuz, ben de sizinkine saçma demeye geldim. Sevinecekseniz ben güzel değilim ve konu sahibinin durumunu da en iyi ben anladığım için o şekilde yorum yapıyorum.
Güzel insanlar aşık olamaz da demedim ayrıca. O yaşa kadar hiç karşılık alamamaktan bahsediyorum. Kaçınız bu durumda ki.. neyse.. kime konuşuyorum.. sanki ne değişecek. Konuşarak değişseydi en çok ben konuşurdum.
Pardonda gzellikle alakası olsaydı bu kadar kişi ''aldatıldım,basta cok sıcaktı,sonra sogudu'' dermiysdi.ki size bi soru sorucam. Karsınıza cok güzel bi kız yada erkek cıkıyor.Ama konustugunuz zaman sizi aşalıyo.kufrediyo.sizideğersiz hissetiriyo.onun icin kasınızdakinin sizinasıl hissettirdiğine baglı.Ask=zaaf.Sadece mankenler mi güzel, derim ben de o zaman. 29 yaşına kadar hiç karşılık alamadıysa, güzel değildir maalesef. Bunun başka açıklaması olamaz.
Ayrıcada hayatımda bu kadar iğrenc bi cevapta duymadımYeterince güzel değilsinizdir.
Günümüzde yıldız Tilbe bile çocuk yapacak birileri bulduysa mesele güzellik değil. ..Cevreme bakiyorum da taş gibi adamların yanında vücut şekli belli olmayan pasaki ciekin tipler var yahu..Erkekleri anlamak zor .Sadece mankenler mi güzel, derim ben de o zaman. 29 yaşına kadar hiç karşılık alamadıysa, güzel değildir maalesef. Bunun başka açıklaması olamaz.
Günümüzde yıldız Tilbe bile çocuk yapacak birileri bulduysa mesele güzellik değil. ..Cevreme bakiyorum da taş gibi adamların yanında vücut şekli belli olmayan pasaki ciekin tipler var yahu..Erkekleri anlamak zor .
İşte dediğim o erkekler iç güzelliğini göremiyor önem vermiyor ...Nedense güzel değilse tanıma fırsatı vermiyor tanıştırma larda ...Nalet olsun bu tanıştırma lara ....Acaba kaçı olumlu oluyor kiYıldız Tilbeyi örnek vermeyeydik keşke ben onu seviyorum yaçok hassasa çok iyi bir insan çok güzel şarkılar yazıyor. İçi güzel onun diğerlerine katılıyorum ama.
Merhaba benim bi beş yıl sonraki halimsiniz. Ben de sizin gençliğinizim muhtemelen.
Şu anda da telefondan reddediliyorum. Moralim sıfır. Yardım edemem ama, çünkü sanırım benim yardıma ihtiyacım var
Bu nedir ya bu aralar reddedilen reddedilen ....Bir tecrübeli bize yardımcı olsun.☺Merhaba benim bi beş yıl sonraki halimsiniz. Ben de sizin gençliğinizim muhtemelen.
Şu anda da telefondan reddediliyorum. Moralim sıfır. Yardım edemem ama, çünkü sanırım benim yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?