- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
-
yoooooooook sadece kapı önüne konulur muİkisi de yaralayıcı, birinde başka bir kadına duygusal birşeyler hissettiğini düşünüp kafayı yersin, diğerinde de başka bir bedeni sarıp sarmaladığını düşünerek, sonuç değişmez aldatılan kadın duygusal anlamda 20 yaş birden çöker
Ama birkaç girişim sonrası büyük bir yüzdesi seviyorum, çok pişman, çocuklatım diyerek affeder, en temizi acısız olanı, direkt koyacaksın kapı önüne
Sen gençsin tabii haliyle böyle intikamlar almak istiyorsunyoooooooook sadece kapı önüne konulur mu
bak şimdi muna abla
önce belirli noktadan tek el ateş
sonradan arabasını hurdaya çıkarma
sonra bulabildiğin her türlü paylaşım sitesinden ad soyad ve resmi ile rezilliğini paylaşma
bi anda aklıma gelenler
daha iyisini yapabiliriz
yook onu yapmam işteSen gençsin tabii haliyle böyle intikamlar almak istiyorsunKadının işyerini ve evini basmayı da unutma ben sessizce kapıyı çekip gidenlerdenim, arar bulamaz, bulsun diye de çabalamam, bitti dediğimde biter
Sen gençsin tabii haliyle böyle intikamlar almak istiyorsunKadının işyerini ve evini basmayı da unutma ben sessizce kapıyı çekip gidenlerdenim, arar bulamaz, bulsun diye de çabalamam, bitti dediğimde biter
yook onu yapmam işte
zilliii zaten ahımı alacak yeter ona e bide kaportası bozuk koca
ki zaten giderim aa bando takımı ile
sonra zaten
o aşk şarhoşluğuda geçer bacımerkeğin aldatmasının da çeşitleri var ama; adam aşık olarak aldatmışsa, eşinin öyle tripli tripsiz gitmesi umrunda bile olmaz, aşk sarhoşudur.. (bence en yaralayanı bu olur)
öyle aşk değilde çapkınlık aldatmasıysa sınırsız acı çektirme özgürlüğü vardır kadının. Gidişi koyar adama , pişman olur çok, yalvarır yakarır...
Geçer geçer de, adamın karısını da o süreç içinde deler geçer... Kötü bir durum.. Allah yaşatmasın. Amin.o aşk şarhoşluğuda geçer bacım
elbet geçer
aminnGeçer geçer de, adamın karısını da o süreç içinde deler geçer... Kötü bir durum.. Allah yaşatmasın. Amin.
ayol bu nasıl bir cümle güldürdün beniaminn
o aşikar
ALLAH korusun düşüncesi bile boğazımdan sıcak acı bi yutkunma geçti
20 yılı devirdiğim için şundan eminim, hatta bu konuda hiç şüphem yok, aşık olup gitse de en geç 1 ay sonra böğürmeye başlar çünkü ben ona eşten çok daha fazlasıyım, yerime kimseyi koyamaz, mutlaka birşeyler eksik kalır, gidene eyvallahım da olmaz, zat-ı muhterem pek iyi bilir inadımıerkeğin aldatmasının da çeşitleri var ama; adam aşık olarak aldatmışsa, eşinin öyle tripli tripsiz gitmesi umrunda bile olmaz, aşk sarhoşudur.. (bence en yaralayanı bu olur)
öyle aşk değilde çapkınlık aldatmasıysa sınırsız acı çektirme özgürlüğü vardır kadının. Gidişi koyar adama , pişman olur çok, yalvarır yakarır...
Türkçe öğretenimisin beeeayol bu nasıl bir cümle güldürdün beni
ahanda beni anlatmış20 yılı devirdiğim için şundan eminim, hatta bu konuda hiç şüphem yok, aşık olup gitse de en geç 1 ay sonra böğürmeye başlar çünkü ben ona eşten çok daha fazlasıyım, yerime kimseyi koyamaz, mutlaka birşeyler eksik kalır, gidene eyvallahım da olmaz, zat-ı muhterem pek iyi bilir inadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?