Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
165 cm.78 kg.Booy kilo nedir
Yeme isteğinde azalır bence.Ameliyat olunca miden küçülüyor,yeme isteğin azalmıyor ki.Benim midem kabul etmese de zorluyorum ben
Ben 1.58 78 kg165 cm.78 kg.
85 ten 73 e düşmüştüm.5 kilo aldım.
78 kiloyı ameliyat ederler mi?Yeme isteğinde azalır bence.
Etmezler. Yorumunu sonradan gördüm.78 kiloyı ameliyat ederler mi?
Ay yok,alamam o riski.Etmezler. Yorumunu sonradan gördüm.
Yani maalesef biz su içse bile yarayan kadınlarız.
Ya ömür boyu diyet yapacağız yada ameliyat.
Bi tanıdığım sürekli diyet yapmaktan bıkmıştı her gün ağlıyordu. 80 kiloydu.
Bilerek 100 kiloya çıktı ve ameliyat oldu.
Şimdi mutlu.
Ama risk işte.
Umarım mutlu olacağın adımı atarsınAy yok,alamam o riski.
Bir tanıdığım oldu da ,kadın çok sağlıksız zayıfladı.
Mide balonunu düşünebilirim ama
Merhaba bu konuyu araştırıyorum ben de siz nerden araştırıp uyguladınız tavsiye edeceğiniz kanal kitap vs var mı?sezgisel beslenmeyi tavsiye ederim. Ben de sizin gibiydim hele ki şu al ver duygusu o kadar berbat bişey ki bu döngü yüzünden kendimden nefret etmeye başlamıştım. Sonrasında sezgisel beslenmeyi öğrendim asla diyet yapmıyorum öncelikle kilomu korumaya çalışıyorum ki ben asla kilo koruyabilen biri değildim şu an elhamdülillah kilomu koruyorum. Çok basit bi şekilde özet geçeceğim acıktığınızda yiyin doyduğunuzda bırakın. ve canınız bir şey istediği an kendinize sorun karnım aç mı tok mu ? ben bu yiyeceği neden istiyorum diye. aslında ne yediğimiz değil ne kadar yediğimiz önemli. Biz şu tıkabasa yemeler yüzünden kilo alıyoruz normal yemek yediğimiz için kilo almıyoruz. Kahvaltıda karnımız doyduğu an bırakmıyoruz daha da devam ediyoruz çatlayana kadar yiyoruz halbuki doyduğumuz an yemeyi bıraksak asla kilo almayız. Bi denemeni ve araştırmanı tavsiye ederim.
Ben 1 senedir sabah kahvaltı yapıyorum akşam yemeğine kadar sadece su soda çay ve kahve dışında birşey yoyip içmiyorum akşam yemeğini yedikten sonra hiç birşey yemiyorum böyle 14 kilo verdim ve artık almıyorum bi deneyin derimMerhabalar.Arkadaşlar balık etli bir insan olarak verip verip kilo almaktan yoruluyorum.
15 kilo verdim.Şimdi alma aşamasındayım.Durduramıyorjm kendimi.
Verdiğim sözleri unutuyorum Hatta nasıl vermişim o kadar kiloyu diyorum.
Diyette iken sürekli diyete ara vermenin hayalini kuruyorum.
Aralarda tıkanırcasına yiyorum.Doyduktan sonra acıkmayı bekliyorum.Şişkinliğim artıp açlığım azalınca sinirleniyorum.
Bu kısır döngüden çok yoruldum.
Şimdi yine aldım.Ama eskisi gibi değilim ama şişeceğim diye ödüm kopuyor.Yemek yerken bile Kilo alıyorum,şişiyorum ,alacağım psikolojisi canımı yakıyor,hatta ağlayarak yiyorum.
Tartıda yine kritik noktadayım.
Ağlayarak indim.
Duygusal açlık öı yaşıyorum,diyette mi bir problem var,yaşam şeklim mi sıkıntılı bilmiyorum.Çok korkuyorum .Bıktım bu kısır döngüden.
Çocukluğumdan beri bir dönem kilolu bir dönem zayıfım.Hep böyle .Sabit bir kilom olmadı hiç.
Yemeksiz hayat mümkün mü?Çay şekersiz de lezzetli mi?Buna alışabilir miyim,mümkün mü?