• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal yonden aldatılmakmı,cinsel yonden aldatılmakmı

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
bir erkegin sizden baska bir kadına karsı sadece ask,sevgisi olması cinsel yonden hicbirseyin yasanmaması veya baska bir kadına duygusal hicbirsey hissetmeden cinsel acıdan birlikte olması..bu ikiside affedilemez tabiki..

eger affedicek olsanız..size gore bu iki durumdan hangisi basınıza gelmis olsa affederdiniz..

duygusal yonden aldatılmayımı daha kolay affedersiniz yoksa duygusal hicbirsey hissetmeden yasanan cinsel beraberligimi

Tbi ikiside affedilmezz amaa ikisinden birini kesinn söle derseenn

Duygusallıkk olduysa aralarındaa kesinlikee affım olmazzz... Zatenn başkkasıylaa duygusallığaa girdiysee banaa faydasıı olmaz o saattenn sonraa

bunu sormana gerek varmiydi sence..hangi kadin bunlari affederki..he cocugu icin veya maddi bi takim sorunlar icin barisanlar olur..ama asla affedilmez..ikiside ayni duygusal olarak aldatan kafada cinselligide bitirmistir zaten..cinsel yönden aldatanda herseyi bitirmistir...

ikisi de affedilecek konular değil.İkisi de birbirinden iğrenç.kötükedihüso

bunu sormana gerek varmiydi sence..hangi kadin bunlari affederki..he cocugu icin veya maddi bi takim sorunlar icin barisanlar olur..ama asla affedilmez..ikiside ayni duygusal olarak aldatan kafada cinselligide bitirmistir zaten..cinsel yönden aldatanda herseyi bitirmistir...

sevipde affeden kadın yokmu allahaskına hic:) bunlardan hangisini tercih ederdiniz diye merak ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
ikiside affedilmez ama sanırım duygusal yönden aldatılmak daha bir yaralar insanı..

arkadaş haklı bunun ikisinide sineye çeken kadınlarımız var bence ikiside aynı ha gönlünden geçirmiş ha koynuna girmiş ne fark eder

HıÇbırı affedılmez affeden varsa da ŞaŞarım yanı affedende de sorun var demekkı

sevipde affeden kadın yokmu allahaskına hic:) bunlardan hangisini tercih ederdiniz diye merak ettim

ayy ne sacma sey..varsa öle kadinlar tabiki rencide etmek istemem ama seni aldatan birini hala ne sevmesi ya yapmayin allah askina dünyada erkekmi kalmadi bana yol vermis birinin ben hala asigim deyip pesinden gidiyim..ben ikisinide yapmam...

Iyyyh bunu yapan erkeklerde de ne mide varmış..:S
her ikisi de eşit bence,hiç affedilir birşey değil.

bunun bir ayrımı olmaz olamaz ruh ile beden bir bütün ayrılamazken nasıl aralarında bu daha hafif bunu daha kolay hazmedebilirim denebilirki

Affedenler elbette vardır..
Ama sanmayın ki sevdiğinden..
Onların maddi manevi desteği yoktur da ondan..
Cinsel ya da duygusal aldatan adamın eşi nasıl sevmeye devam eder ki artık?:çok üzgünüm:

yok yok ben gordum seviyorum napıyım diyipde affedenleri):
baska kadına kaptırmam deyip affedenleri:) oyuzden affeden kadın var ama yanlıs affedilmemesi gereken bir durum

yok yok ben gordum seviyorum napıyım diyipde affedenleri):
baska kadına kaptırmam deyip affedenleri:) oyuzden affeden kadın var ama yanlıs affedilmemesi gereken bir durum

Seviyorum diyenin de başka kadına kaptırmam diyenin de ben psikolojisinden şüphe ederim.. Büyük lafıma tövbe! :delphin:
Olayı yarışma haline sokmanın ya da saplantılı ilişki yaşamanın bir alemi yok..
Çünkü affetmiş gibi görünse de kadının içinde açılan yaraları hiç kimse tamir edemez hele ki aynı adamla hayata devam ettiği sürece..:çok üzgünüm:

ıkisi de affedilmez bir durum.Ama eşi sevgilisi aldatıp ta buna rağmen hala seviyorum diyenler,diğer kadına mı kaptırsaydım diyenleri de hayret ve şaşkınlıkla izliyorum.Ailevi ve maddi durumları olmayıp affetmiş gibi görünenleri saymıyorum.Onlar başka şartları olmadığındandır diye düşünüyorum..Empati yapmaya çalıştığımda maddi manevi desteğim olmasa,mesleğim olmasa yine ayrılmayı düşünürdüm.Çocuk bakardım,evlere temizliğe giderdim,garsonluk yapardım,merdiven silerdim yine de o evliliğe ya da ilişkiye devam etmemek için çabalardım...

Seviyorum diyenin de başka kadına kaptırmam diyenin de ben psikolojisinden şüphe ederim.. Büyük lafıma tövbe! :delphin:
Olayı yarışma haline sokmanın ya da saplantılı ilişki yaşamanın bir alemi yok..
Çünkü affetmiş gibi görünse de kadının içinde açılan yaraları hiç kimse tamir edemez hele ki aynı adamla hayata devam ettiği sürece..:çok üzgünüm:

evet dogru soyluyorsun bana bir kac kez denmisti maası iyi sana bakıyorsa neden ayrılcan dondurmeye calısırsın kocanı akannehir bi tarafda sevgi ask yok sadece para icin yasıyo diger tarafda adam sevmedigi halde seviyorum bırakamam diye yırtıyor kendini:) kadınlarında hatası bu zaten

İkisi de affedilmez bir durum.Ama eşi sevgilisi aldatıp ta buna rağmen hala seviyorum diyenler,diğer kadına mı kaptırsaydım diyenleri de hayret ve şaşkınlıkla izliyorum.Ailevi ve maddi durumları olmayıp affetmiş gibi görünenleri saymıyorum.Onlar başka şartları olmadığındandır diye düşünüyorum..Empati yapmaya çalıştığımda maddi manevi desteğim olmasa,mesleğim olmasa yine ayrılmayı düşünürdüm.Çocuk bakardım,evlere temizliğe giderdim,garsonluk yapardım,merdiven silerdim yine de o evliliğe ya da ilişkiye devam etmemek için çabalardım...

iste isin kolayına kacanlar aldatılsada adamın baskla kadına gittigini bilsede oturup evde bekliyo:)

Back
X