- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi alyanak258
Bol sans!Şuan ıncelıyorum .
Videosunu bulsam yollayacagim ama sanirim bu teknikler o Japon okul tarafindan her yerde gosterilmedigi icin internette olmayabilir .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol sans!Şuan ıncelıyorum .
Bol sans!
Videosunu bulsam yollayacagim ama sanirim bu teknikler o Japon okul tarafindan her yerde gosterilmedigi icin internette olmayabilir .
Olsun. Insaniz biz. Insan oldugumuzun farkindayiz.Ya bir de "Kal ölene kadar " diye bir şarkı var ya ,manyak gibi bazen onu dinleyince de ağlıyorum,sevgilim falan yok halbuki.![]()
Ya bir de "Kal ölene kadar " diye bir şarkı var ya ,manyak gibi bazen onu dinleyince de ağlıyorum,sevgilim falan yok halbuki.![]()
Aynen öyle ,yalnız başıma ağlıyorum ,önceden öyle bile ağlayamazdım utanırdım.Şimdi tek başıma utanmıyorum en azından .Olsun. Insaniz biz. Insan oldugumuzun farkindayiz.
Olabilir,ben manyağım bir tuhafım valla ,kabul ediyorum.Manyak mıyız neyız ?![]()
Olabilir,ben manyağım bir tuhafım valla ,kabul ediyorum.![]()
Teşekkürler :)
Oleyyyy birini buldummmBende , bende .
Bulabildigim en yakin video bu sakalli zat tarafindan gosterilen teknik.
Tabi bu resmi video degil ama adam mumkun oldugunca anlatiyor nefes alip vermeyi. Vidoeyu 6:48'e getirin ozeti orada.
Yalniz nefesinizi verirken ne kadar uzatirsaniz o kadar iyi. Bir de sirtinizi koruk gibi sisirin, con taraftan degil sirttan hareket ettirin cigeri. Sanki kaplumbaga kabugu gibi sirtiniz sissin, nefes verirken de icine gocsun. Bu teknik diyafram cevresinde organlara masaj yapar ve ruh halinizi sakinlestirir.
Bende eser kalmadıAranızda çok duygusal olup , ota b*ka ağlayan var mı ? En son ne için üzüldünüz mesela ? Duygusallıktan kurtulan var mı ?