• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUYGUSALLIK .

Ben ailemden uzak kaldığım için ağlıyordum .Şu sıralar bazen ortada bir şey yok gibi görünüyor ama ağlıyorum,valla ben de anlamadım .Çok sulu göz oldum.Bir de bazen internette böyle içimi acıtan haberler oluyor,onlara.

Ya bir de "Kal ölene kadar " diye bir şarkı var ya ,manyak gibi bazen onu dinleyince de ağlıyorum,sevgilim falan yok halbuki.:KK53:

Teşekkürler :)

Bulabildigim en yakin video bu sakalli zat tarafindan gosterilen teknik.
Tabi bu resmi video degil ama adam mumkun oldugunca anlatiyor nefes alip vermeyi. Vidoeyu 6:48'e getirin ozeti orada.

Yalniz nefesinizi verirken ne kadar uzatirsaniz o kadar iyi. Bir de sirtinizi koruk gibi sisirin, con taraftan degil sirttan hareket ettirin cigeri. Sanki kaplumbaga kabugu gibi sirtiniz sissin, nefes verirken de icine gocsun. Bu teknik diyafram cevresinde organlara masaj yapar ve ruh halinizi sakinlestirir.

Bulabildigim en yakin video bu sakalli zat tarafindan gosterilen teknik.
Tabi bu resmi video degil ama adam mumkun oldugunca anlatiyor nefes alip vermeyi. Vidoeyu 6:48'e getirin ozeti orada.

Yalniz nefesinizi verirken ne kadar uzatirsaniz o kadar iyi. Bir de sirtinizi koruk gibi sisirin, con taraftan degil sirttan hareket ettirin cigeri. Sanki kaplumbaga kabugu gibi sirtiniz sissin, nefes verirken de icine gocsun. Bu teknik diyafram cevresinde organlara masaj yapar ve ruh halinizi sakinlestirir.

Deneyip sonuçu yazacağım .

Bi film izlesem onda bile ağlarım. Annem küçükken çizgi filmlerde bile ağlardın diyor. Sanırım duygusallık aşmış bende. Çaresini bulan varsa banada desin. Biri sesini yükseltse anında sesim titrer gözlerim dolar ne kötü bişey. İstemiyorum böyle olmak

Aranızda çok duygusal olup , ota b*ka ağlayan var mı ? En son ne için üzüldünüz mesela ? Duygusallıktan kurtulan var mı ?
Bende eser kalmadı
Hamile olmama rağmen tınn:KK45:
Sadece sinirleniyorum aşırı ama öyle içime otursun ağlıyayım yok artık :KK14:

He beni ilgilendirmeyen dış olaylara ve kişilere üzülüyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum
O ayrı..

Bende sürekli ağlayan bi tiptim 1 yıldır sakinleştirici kullanıyorum bazı olaylardan dolayı öyle kolay kolay ağlayamıyorum :KK14:
Ama içki içince ölmüş sinek için bile oturup bi saate yakın ağlamışımdır:KK53:

Back
X