Duygusuz biri miyim? Böyle biri olmak istemiyorum ki 😔

Bende sizin gibiyim.Yani üzülüyorum ama mesela çok aglayamam uzulunce kendimi de sikmam ama opmuyor yani..Ama sinir patlaması yaşarım o zaman deli gibi ağlıyorum sinirimden tabi yalnız 😁

Bazısı çok abartı yaşar siz,bizim gibiler o gruptqn değiliz ..Sanırım çok duygusal değiliz .
Mesela benim kv dem eşim öğrenciyken kapıya ayağı sıkışıp tırnağı atmış diye bayilmsi sinir krizi filan dedi geçirmiş hastaneden toplamışlar hep bana bu saçma gelir .
Veya annem ben ve kardeşim gurbetteyiz diye hep bir şikayet .Küçük kardeşime de yurtdışından staj başvurusu kabul edilmiş ben sevindim ama annem dir dir dir ..
Yok sen evlendin gittin ,öteki orada iş buldu ,bu da gitsin ..Ben öyle değilim ya insanın hayatı nerede yolundaysa orada olmalı ..
Bence biz normqliz üzülmeyin 🥰
Ne kadar abartmış gerçekten Allah büyük dert vermesin o zaman n'apar acaba

Herkes bir olamaz geçmişinde yasadigin bazı şeylerden ders almış olabilirsin bilmeden yada yaşadıklarının ağırlığı hala omuzlarındadır. Ağlaya ağlaya yaşta kalmamıştır belki gözlerinde. Duygusuz lük bazı şeylerde ise yarar ama yakınından birine bisey olsa böyle düşünmezsin bi anlık bir düşünce bence seninkisi

He vallah dışardan bakınca ben de dalgacı dişlek Aman petrol canım petrol gibi dururum.
İyi ki de böyle oldum dosta düşmana karşı.
Ama bu hale de oturduğum yerde gelmedim kalleşlere tesekkur borcum var.
Siz doğuştan mı böylesiniz?
Aslında hayır eskiden etrafımdaki herkes aşırııı duygusal olduğumu söylerdi ama ben çok büyük şeyler yaşamadım bilemiyorum beni ne böyle yaptı, ben dizi sahnesinde bile oturup ağlardım

Back
X