- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bilmiyorum eşim Haşlama gibi oluyo askım dedi ama bilmiyorum ne yalnış
ilk olarak yemek yapmayı sevmekle başlayın işe internet tarıflerının hepsi güzel olmuyor en guvenılır sitelerden alın tarıfleri soğanı bol kullanın onda haklı bayanlar.biber salçası artı domates salçası bırlıkte kullanın bol kırmızı bıber kullanın lezzet katar yemeklere
yok bak ben gec evlendim yemek yapmayı sevdığımden eskıden beri iyi yemek yaparım ama temızlık hiç yapmamıştım sevmezdim ama şimdi gel gör beni profesyonel temızlıkçilerden daha profesyonel oldum ama hala sevmıyorum o başkasanirim önemli olanda yapmayi sevmek. Sevemiyorsak ne yapacagiz? Mesela beni alan ac kalicak herhalde :)
cok su ekliyosan tadi az olur , kullandigin salcanin yagin markasini degistirebilirsin nohut piserken kopuk olur, nohut kokusunun olmasida gereginden az pistiginden olabilir canim pratik lezzetli tarifleri yap ardanin mutfagini takip edebilirsin 10 seneden fazla yemek yapiyom bazen kendi yaptigimi begenmedigim oluyo normal, mesela gecen firinda kremali patates denedim nefisti borcama ince ince patatesleri dilimleyip tuzla diz uzerine 1 paket krema yarim bardak sut bosalt pismeye yakin uzerine kasar rendesi koy.. bu tarz riski olmayan tarifler bulBilmiyorum eşim Haşlama gibi oluyo askım dedi ama bilmiyorum ne yalnış
tarifi çaldım hemen deneyecegım he hecok su ekliyosan tadi az olur , kullandigin salcanin yagin markasini degistirebilirsin nohut piserken kopuk olur, nohut kokusunun olmasida gereginden az pistiginden olabilir canim pratik lezzetli tarifleri yap ardanin mutfagini takip edebilirsin 10 seneden fazla yemek yapiyom bazen kendi yaptigimi begenmedigim oluyo normal, mesela gecen firinda kremali patates denedim nefisti borcama ince ince patatesleri dilimleyip tuzla diz uzerine 1 paket krema yarim bardak sut bosalt pismeye yakin uzerine kasar rendesi koy.. bu tarz riski olmayan tarifler bul
yok bak ben gec evlendim yemek yapmayı sevdığımden eskıden beri iyi yemek yaparım ama temızlık hiç yapmamıştım sevmezdim ama şimdi gel gör beni profesyonel temızlıkçilerden daha profesyonel oldum ama hala sevmıyorum o başka
Sanirsam nohutu haslamadan yaptigin icin olma ihtimali var haşlanmis nohut uemegi köpurmez yada nohutun hasladihin suyla yaptiysan da olabilirKızlar bi sıkıntım var 1 senelik evliyim evlenmeden önce çay bile demlemedim. Şimdi evliyim kendimce yapıyorum yemeğimi eşimde hep çok guzel askım eline sağlık derdi hep ben aslen hataylıyım damak zevkim çok iyidir bende farkediyorum çok lezzetli olmadığını neyse eşim bu akşam eşim askım yemeklerin hiç guzel olmuyo kusura bakma ama dedi çok üzüldüm yaptığım yemeklerde hani normal fasulye nohut köfte falan işte napayım ben şimdi hangi siteden öğreneyim bi de şöyle bi sorun var mesela salça ile soğanı kavuruyorum bole tuhaf bi koku oluyo bu neden olur bide mesela nohut yapıyorum bole üstü beyaz beyaz köpük oluyo yavan bi koku oluyo çok üzülüyorum her Yemeğe bir soğan koyuyorum napayım sizce bi yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?