Duyunca çok üzüldüm

bende çok yaparım kremalı patatesi kremasını sütle karıştırırım içerisine baharat atarım bir diş sarımsak ve tavuk bulyon rendeliyorum .Bazende tavuk göğsü haşlayıp didiklerim içine fazla olmadan.Karnıbaharda lezzetli oluyor bu şekilde fırında yapıldığında .

birde yemeği ilk etapta hızlı ateşte biraz kaynatıp sonrası hafif ateşte pişirmek özleşmesini sağlıyor

Önce yağı kizdir sogani at iyice pembelestir salcayi kat onuda kavur sonra malzemeyi at
Nohutu falanda iyice yika
Biraz baharat kullan mesela patatese karabiber ete kekik yakisir bunun gibi hangi yemege ne baharat yakisirsa intden arastir ona gore at
Bide yenibahar ozellikle dolmayaonun disinda hemen hemen herseye kullanirim yemeklerim de hep cok begenilir yani

mesela nohut yaparken soğanı iyice kavur cnm. soğana azıcık salça ekle onu da kavur. ardından domates rendesini ekle biraz suyunu salsın. nohutu da ekleyip domates suyunu çekene kdr pişir ardından su ekle yarım da bulyon at.

Soğuk su katıyorsan olabilir canım, üzülme zaman ile alıșırsın. Türkmax gurme diye bir kanal var, ordan mesela öğrene bilirsin, genelde pratik yemekler gösteriyorlar

Önce soğanı kavur sonrada salçayı at karıstır düdvklüde pisir.bide acılı baharatlı yap. Acı lezzeti ve iştahı arttırır..

Nefisyemektarifleri.com var.. Benim kafama bisey takildignda oradan bakiyorum. Simdye kadar tarifler hep tuttu. Guzel yani bi de kendine guven. Nasil olur bu yemek dersen yemek tutmuyor

Canım yemek pişmeye yakın tekrar üzerine soğuk su koyuyorsan oyüzden hem lezzeti kaçar hem köpürür. Nohutu fasulye yi düdüklüde yapıyorum ben. Soğanları kavrulduktan sonra salçaylada az kavurup bir kaşık un koyuyorum üzerinede et ve nohut koyup suyunu ekleyip kapağı kapatıyorum. Bizlerin bile her yaptığımız yemek hergün çok mu güzel oluyor zannediyorsun canım. Zamanla yapa yapa elinin ayarı da gelişir lezzeti de,yeterki sen severek isteyerek yemek yapmaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…