içlerine iice korku düşsün istiorum..kayınbabam 4 gün sonra buaraya gelecekmiş ve illaki bizde eve yemeğe çağırıcaz yemekten sonra herkesin içinde diicem..ama ondan önce sakinliğimi korucam sanki çok mulaiimişim gibi..sanki olanları unutmuşum gibi..ama yemek faslından sonra tüm buyuklerin yanında olanları anlatıcam..
karşı tarafın tutumu babaya aşırı düşkünlük ve çekingenliktir ve çokta korkarlar yani bu kozu kullanıcam.bakalım bu reziiliğe babalarının yanında anlatığımda napcaklar ve bizimkilerin yanında nasıl durcaklar..
burda bi arkadasım sölemişti aslında doğruda demiş aynen böle yapcam...
içlerine iice korku düşsün istiorum..kayınbabam 4 gün sonra buaraya gelecekmiş ve illaki bizde eve yemeğe çağırıcaz yemekten sonra herkesin içinde diicem..ama ondan önce sakinliğimi korucam sanki çok mulaiimişim gibi..sanki olanları unutmuşum gibi..ama yemek faslından sonra tüm buyuklerin yanında olanları anlatıcam..
karşı tarafın tutumu babaya aşırı düşkünlük ve çekingenliktir ve çokta korkarlar yani bu kozu kullanıcam.bakalım bu reziiliğe babalarının yanında anlatığımda napcaklar ve bizimkilerin yanında nasıl durcaklar..
burda bi arkadasım sölemişti aslında doğruda demiş aynen böle yapcam...
ayy aslında doğru diosunuz yaa açık aramak için eski erkek arkadasımı bahane edebilirler:26:
eski erkek arkadasımı bi ortak arkadasları vasıtasıyla aratmışlar..
o şahsında yüzüne tükürücem ilk fırsatta..3. şahsında allah karşısına çıkartsın..allah o kişiyide kapıma kadar getirttirsin hellalik almak için inşallah..
Allah dilerse kaynımı, eltimi ve 3. şahsı hellalik almak için pişman edip vicdan yapıp benim hellalliğime kadar getirticek inşallah...ben inanıorum.Allah ol derse olur herşey çok şükür ve çok şükür bu isteğimde allahın izniyle olucak inşallah..
konuştum,haberim yok dedi ve o sinirle eve gitti.bende arkasından gittim kaynımla eltimlede konuşmak için..ama nişanlım benden önce kalktığı için kalkarken yakalayamadım benden önce eve gitti.neyse evin kapısına kadar gittim tam kapının zilini çalıyodumki eltimin bağrışlarını duydum kapı arkasından.kaynım boşayacağını sölüyodu eltimi..nişanlımda 'pılını pırtını topla defol git abimin evinden 'diodu..sen nasıl iftira atarsın ve eski erkek arkadasını aratırsın hemde abiminde ismini kullanarak vererek dedi..
yani anlayacağınız eltim herşeyi düzenlemiş.onun başının altından çıkmış..
yaklaşık 2 saat sonra nişanlımı aradım tekrar görüştük boşanacağımıda söledim rezillik dedim böle olmaz dedim..haklsın dedi ama bikez son bikez şans ver söz herşey düzelecek dedi..bu hataları ben düzelticem dedi..bende hayır kararımı verdim dedim..
kaynım hiç mi bişey bilmiodu dedim..
aslında eltimle aratma konusunu oda düşünmüş ama sonradan bu çok gurur düşürücü bi durum olur die kaynım vazgecmiş ama eltim gizli aratmış eski erkek arkadasımı..
ve evet nişanlımdan korkarım çünki defalarca nişanlı olduğumuz halde yarı yolda bırakmıştır beni..beni tutan ise ailem,çevre ve nikah
hırlımı hırsızmı die araştrırken bunuda sorabilir bazıları ama senin haberin olmaz.sorulan kişi gelip sana söylemez çünkü.
okul müdürleri napsın ama csiciim ortam öyle kötüki ilkokulda kızlar kötü alışkanlıklara başlıyor,müdürde mutlaka bir şey gördü duyduki aileyi uyarıyor.uyarmalılarda bence ortada herkes birbirini kandırıp duruyor.
madem olumsuz bir şey değil niye kızlar fellik felliik kızlık zarı diktirme yollarını arıyor sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?