duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

Son düzenleme:
canim bu adam senin arkanda durabilecek bi adam degil.
anladigim kadariyla sana üzüntüden baska hic bise vermiyor.
bu olayda son noktayi koy ve herseyi anlat.
seni her firsatta yari yolda birakmis yaa
geleceginiz hic umutlu degil gözlerini ac ve iyi bak.

Aileniz ve çevreniz nişan attığınızı bir süre sonra unutacak.

Peki size atılan bir iftiranın vebalinide çevreniz mi ödeyecek?Yoksa ''çevre ne der'' diye sizi mutsuzluğa mahkum eden aileniz mi?

yarın nişanlımla konuşayım sonrada direk kaynımla..ama okadar ii davranıp yüzüme gülen insanların bunu yapması .ya aklım almıo allahım..nişanlımın benim arkamda durmamasından korkuorum..gercekleri görmek ii olur belki ama bu beni sarsarda

alk, eğer sen bu nişanlından elalem için ayrılmayı göze alamıyorsan, nişanlın olacak adam yarın kocan olunca sana neler yapacak bir düşün... nişanı atmaya cesareti olmayanın, boşanmaya hiç olmaz diye ailesi de kendisi de azıtacak... nişanlıyken kötü davranıp nikahtan sonra düzelen olmaz.

bugün bunu araştıran, yarın nelerini araştırır. o zaman ispatı da yok. iş yerinden biri ile kazara konuşurken görseler açıp ona mı soracaklar? kimse onlar arıza demez, bu alk demekki hafif biraz ki böyle kontrol ediyorlar derler....

önce ailene anlat. annene anlat... sonra git nişanı at ama sebeplerini de söyle.... yaptıklarını vur yüzüne. hayatın mahvolur. nikah olmuş sadece. aynı eve girmemişsiniz. birlikte olmadık diye bile ayrılabilirsiniz...

Mutlaka üzüleceksiniz ama geçecek.Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeye çalışın.

Bazen insan kaybettim sandığında kazanmaya başlıyor..Umarım en az zararla atlatırsınız bu badireyi.

ee pess artık bu da ne demek oluyor ya??
bıde bekaret raporu ısteselerdı
ınsanlarda hıç mı akıl yok sıze ne be kardeşım

ben çok sınırlendım sen nasıl bu kadar sakın durabılıyorsun
senın yerınde olsam yarını felan beklemem kapısına dayanırım
heee nışanlım olcak adamda bunu bılıyor ve hıç bı tepkı vermıyorsa
yolu gösterırım

şımdıden yarı yolda bırakıyorsa allah korusun evlenınce ne yapar acaba?
ıyı düşün aılenle bu durumu paylaşamıyorsan anlarım
ama en azından annene bahsetsen? Sonuçta o da bır kadın anlaması gerekıyor

haklısınız arkadaslar çevre aile bi yere kadar evet ama benim bulunduğum memleket ve çevre öle demez. hatta ayıplarlar..ben burda defalarca öneride almışım allah razı öneride bulunanlardanda,amaki yoruldum.bildiğiniz gibi değil.gücüm kalmadı.buna acizlikmi dersiniz,yapaylıklımı dersiniz bilmiorum ama ileri atacak gücüm kalmadı..belkide nişanlımın haberi vardır belkide yoktur onunda benim gibi.ama her kötü duruma hazırlıklı olamıorum artık.her adım atışımda bi çukur oluo ve ayağım içine girio..allahım hayırlını verir biliorum ve eminim rabbim bundada bi hayır kılıcaktır.. çok şükür
ama dediğiniz gibi konuşmak basit gibi gelio ama ben bunları sölemeye bile utanırım.boğazım düğümlenir..olayların çirkin bi boyut aldığını biliorum ama nişanlımdan yana arkamı sağlamaya bağlayamıorum.beni yıkan bu

alk öncelikle şimdilik ailenize söz etmeyin, önce nişanlınızla halledin herşeyi.

Tüm yorumlarınızı okudum, hep saklanıyorsunuz, duyacaklarınızdan, duyduktan sonra yapamayacaklarınızdan çekiniyorsunuz.

Ama evleneceğiniz adam o..Bu kadar basit olmamalı.

Ayağa kalkmalısınız, şimdi böyleyse, şimdi arkanızda durmuyorsa, eltinize dahi sizi ezdiriyorsa nasıl mutlu olacaksınız ?

Hayatınız ve siz önemli değil misiniz ?

Sana yapılan bu hakareti ailenle konuş, onlara hadlerini bildirsinler. Eğer nişanlında bu işin içindeyse at yüzüğü suratının tam ortasına. Eğer öyleyse o adamdan sana hayır gelmez

Bence kesinlikle yarini beklemeyin bugun halledin bunu. Bana karsi cok degisti dediginize gore belki de bu durumu size karsi kullanip ayrilmak isteyecekti (kimsenin gunahinida almak istemiyorum ama...)

Ve siz buna susar ses cikarmazsaniz, emin olun yarin birgun cok daha agir birseyle karsilasirsiniz. Ailenden neden utaniyorsunuz ki en azindan annenle veya varsa ablanla konus...

Zaten bizler hep cevre icin yasadik basimiza neler geliyorsa aman cevre ne der aman duyan ne der diye diye geldi

eski erkek arkadasım tekrar aradı azönce beni ve şöle söledi''eğer sana inanmazsa nişanlın, beni ara ve olduğu gibi bendende duysun eğer banada inamazsa beni arayan ve bu rezil soruyu soran 3 kişiyi bulup söz veriorum onunla nişanlının yanına gelicem.sakın korkma çekinme sen yalnız değilsin.allahın izniyle önce allah sonrada ben ve seni sevenler var.ne geliosa bu suskunluğundan ve iiniyetinden başına gelio.bırak bu toyluğu aç artık gözünü ezdirme bu yaştan sonra kendini.'' dedi...

canim ALLAH YARDIMCIN OLSUN zor ve gurur kirici bir durum,
yanliz sen ailesine veya nisanlina boyle boyle sormuslar dediginde,
eski erkek arkadasinla hala gorustugunu dusunmesinler,
iftira filanda atarlar MAZALLAH,tekrar ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH(AMIN)

şimdiden bunları yapan yarın düğününden sonra neler der neler yapar alah yardımcın olsun canım allah onlara karşı utandırmasın ben olsam düğün gecesinden sonra çarfamı suratlarına çarparım yani o kadar sinirlendim yaaa illa bunu söylettiriyolar tövbe tövbe adamda asab die bişey bırakmaz bu insan türleri ben olsam yıkmıştım şimdiye ortalığı ne utanmaz insanlar var

sana bişey söyleyeyim mi???senin o eski erkek arkadaşın bile nikahlı kocan olacak o adamdan çok daha şerefli vede dürüsttür eminim...çünkü nişanlının haberi olmadan kimse böyle bi iş çeviremez.....vede böyle bi terbiyesizlik yapan birisiylede ömür geçmez....bu olay senin hiç aklından çıkmıcak....şimdiden soğumuşşun ondan...bi ömür boyu nasıl onunla aynı evi hayatı paylaşıcaksın söyle!!aptal olma!!!el alem için kendini yakma!!!alt tarafı nişan atıcaksın.....boşansan daha mı iyi??kucağında cocukla baba evine gitmek zorunda olsan o çevre sana ne yapabilir????kim yanında olur?????gözünü karart be arkadşım!!!

yok artık!
bunlar nasıl aıle!
senın namus bekcılıgın kaynına mı düşmüş!
ne hakla karısıyorlar!
yoksa nişanlının da haberı var mı yoksa o mu sordurtmus!
canım sen bu zıhnıyette ve herseye burnunu sokan ınsanların ıcınde mutlu olabilecek mısın?

Bunu diyen insanla aranızda neler oldu da ayrıldınız bilemem ama şu anki nişanlınızın yanlış bir seçim olduğu ayan beyan ortada yani. Zaten ona bile güvenmiyorsunuz ki arkanızda durur mu durmaz mı ondan bile emin değilsiniz. ömür boyu ezilmeye mahkum silik bir kadın olarak hayatınız devam etmek istemiyorsanız bu terbiyesizliği ve ahlaksızlığı onların yanına bırakmayın. Sizin ailenizin bir onuru gururu yok mu annenizi babanızı da düşünün kendinizi düşünmüyorsanız. Allah'tan eski erkek arkdaşınız erdemli biriymiş de öyle hakkınızda iftiralarda bulunmamış ya size gıcıklığına iftirada bulunsa o zaman siz ve aileniz daha kötü bir duruma düşmüş olmaycakmıydınız? Bence uzak durun bu tip ahlak yoksunu insanlardan. Sonuçta evlenince muhatap olacaksınız bu insanlarla bu insanlar belki çocuğunuz amcası yengesi, ne biliyim babannesi olacak. Bunları da düşünün şu an çevre konuşur 1 yıl konuşsun yıl konuşsun siz ömür boyu mutsuz olacaksanız varsın konuşsunlar yani. Çevre konuşmayınca böyle tipte insanlarla muhatap olunca çok mu mutlu ve huzurlu olacaksınız sanki.

Eski Erkek Arkadasinizla neden ayrildiniz bilmiyorum. Bu Cocuk sizi hala seviyor olabilirmi? Ve sizin evlenmenizi istemiyor ve sizi geri kazanmak isitiyor olabilirmi? Eger böyle bir durum kesinlikle yok diyorsaniz, o halde ilk önce Nisanliniza söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…