Düzce///81

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu kadar.......................:sm_cool:

canım, arkadaşın için çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.dostluklar çok önemlidir.hayat böle acımasız malesef.Allah sabırlar versin sevdiklerine...başın sagolsun...

slm kızlar tatıldeydım dun gece dondum
nasılsınız bakalım?gunduzun karanlığı hayırdır noldu kı snaa canın neden sıkkın hayır mı?

slm kızlar tatıldeydım dun gece dondum
nasılsınız bakalım?gunduzun karanlığı hayırdır noldu kı snaa canın neden sıkkın hayır mı?

ne olsun be yawwwwwwwww
erkek milleti yokmu işte kötükedihüso kızıp duruyom aklımca
ben kaçtım açık tüttüreyim yania.s

kıs gunduz bu adamları takmaya gelmiyo dert sahibi yaparlar insanı allah esirgesin bacım takma kafana tokadan baska bişi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aman bende onemlı bısey sandım
bosver blueword un de dedığı gıbı takma cnm kafana sıkıyorlar sonrada gonul alıyorlar bosver takma sen uzme canını

kıs gunduz bu adamları takmaya gelmiyo dert sahibi yaparlar insanı allah esirgesin bacım takma kafana tokadan baska bişi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aman bende onemlı bısey sandım
bosver blueword un de dedığı gıbı takma cnm kafana sıkıyorlar sonrada gonul alıyorlar bosver takma sen uzme canını

haklısınız kıslar işte takmadanda olmuyor
kızmamla kaldım saten
ama kızmaktada haklıyım ablamlar çınarcıktalar bizide davet ettiler
beyefendi gitmedi bizide göndermedi işte ona kızdım
hep böyle yapıyor zaten
3 seneden beri uzak yoldan gelip oraya gidiyorlar tatil için bizide çağırıyorlar gitmiyor uyuz
var bunda bir iş:roflol:
neyse buğün telafi etti gezdirdi bizi:roflol:

a.s.kocaman günaydınlar herkese
eeeeeeeeeeeeeeee millet nerelerdesiniz millet topiklerinde bol bol sohbetler ediyorlar bizim kilerde
yok meydanda zor davet ediyoz ha
artık silahmı olur elimde
av tüfeğimi bilmem onlamı sorla getirmemi istiyorsunuz gızzzzzzzzzlarrrrrrrrr
siz nasıl düzcelisiniz yawwwwwwwwwwwwklava:kötükedihüso

Günaydın gunaydın kızlar bugun duzce serin ne kadar güneş güzel yüzünü göstermesede serin serin bayıldım bugune hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın gunaydın kızlar bugun duzce serin ne kadar güneş güzel yüzünü göstermesede serin serin bayıldım bugune hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ewet cnm katılıyorum sana benım bgn temızlık gunum ama ben bu havaları cok sevıyorum cunku askımla boyle bır havada tanısmıstık hala etkısı devam edıyor bızde tanısalı tam 14 yıl oldu ama hala ılk gun gıbı
bu havalar bızı .......................

istanbulda öyle canım dün gece biraz yağdı yamur ama hemen
durdu allah fındık toplayanlara yardım etsin bırak düzce serin olsun
sen neler yapıyorsun

ben calısıyorum bol bol hihoyyyt evden işe işten eve baskada yaptıgım hiç bişi yok cok monoton gördüm kendimi canımm-tatlicadiarzu-

nasılsınız arkadaşlar endil den hala haber yokmu bende merak ettim teyze oldukmu olmadıkmı hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah

gunaydın kızlar nasılsınız bugun gununuz aydınlık olsun hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…