- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
canım, arkadaşın için çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.dostluklar çok önemlidir.hayat böle acımasız malesef.Allah sabırlar versin sevdiklerine...başın sagolsun...birde kız arkadaşım vardı yaşı benden büyük ama iyi anlaşırdık o evlenmedi hiç köydende bir yere gitmezdi zaten şeker hastalığı çıktı bakımsızlıktan ilerlemiş gözleri görmüyordu sesten tanıyordu hastalığı ilerlemiş böbreklerine bulaşmış diyalize giriyordu anlatıyordu orda çok mutlu oluyormuş iyi davranıyorlar bana diyordu kapıya kadar getiriyorlar içeriye girmeden gitmiyolar diyodu doğum günü tertiplemişler hepsine etkinlik yapıp hastaları mutlu ediyorlarmış oda sevinçliydi düzcedeyken fırsat bulup doğru dürüst yanına gidemedim bir kaçkere gördüm cüzdanında benim resmimle başka bir arkadaşın resmi vardı onuda çok severdi benide annemi aradım ankaraya hastaneye yatırdılar dedi beyin ölümü gerçekleşmiş yani makinenin fişlini çekince ölecek allah rahmet eylesin çok üzüldüm kendim ağladım dudağım uçukladı üzüntümden allah rahmet eylesin allah öbür dünyada yüzünü güldürsün inşallah çok temiz kalpli biriydi sizinlede paylaşmak istedim sıktıysamda kusura bakmayın çok üzgünüm hiç inanamıyorum öldüğüne gidince o da olmayacak bir arkadaşımı daha kaybettim çok üzgünüm
slm kızlar tatıldeydım dun gece dondum
nasılsınız bakalım?gunduzun karanlığı hayırdır noldu kı snaa canın neden sıkkın hayır mı?
kıs gunduz bu adamları takmaya gelmiyo dert sahibi yaparlar insanı allah esirgesin bacım takma kafana tokadan baska bişi kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
aman bende onemlı bısey sandım
bosver blueword un de dedığı gıbı takma cnm kafana sıkıyorlar sonrada gonul alıyorlar bosver takma sen uzme canını
..........:)
Günaydın gunaydın kızlar bugun duzce serin ne kadar güneş güzel yüzünü göstermesede serin serin bayıldım bugune hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Günaydın gunaydın kızlar bugun duzce serin ne kadar güneş güzel yüzünü göstermesede serin serin bayıldım bugune hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?