- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
gunaydın kızlar nasılsınız bugun gununuz aydınlık olsun hihoyyythihoyyyt
istanbulda öyle canım dün gece biraz yağdı yamur ama hemen
durdu allah fındık toplayanlara yardım etsin bırak düzce serin olsun
sen neler yapıyorsun
sohbet edıcez ama kımsecıkler yokkı
sohbet edıcez ama kımsecıkler yokkı
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yarın düzceye gidiyorum uzun zaman yokum görüşürüz bir yandan gideceğime seviniyorum bir yandan içim buruk çok üzgünüm arkadaşım vefat etti akşam annemle görüştüm çok üzüldüm dayanamadım ağladım burda anlamıyorum görmediğim için öldüğüne inanamıyorum annesine çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş hasteneye gidince hep kapının önünde ağlayıp beklemiş arkadaşımı çok üzüldüm anneside hasta onada çok üzülüyorum yalnız kaldı arkadaşlar sizinde içinizi karartım kusura bakmayın görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yarın düzceye gidiyorum uzun zaman yokum görüşürüz bir yandan gideceğime seviniyorum bir yandan içim buruk çok üzgünüm arkadaşım vefat etti akşam annemle görüştüm çok üzüldüm dayanamadım ağladım burda anlamıyorum görmediğim için öldüğüne inanamıyorum annesine çok üzüldüm sürekli ağlıyormuş hasteneye gidince hep kapının önünde ağlayıp beklemiş arkadaşımı çok üzüldüm anneside hasta onada çok üzülüyorum yalnız kaldı arkadaşlar sizinde içinizi karartım kusura bakmayın görüşmek üzere
tm bende terk ediyom nen sizlerikötükedihüsoklava:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım.ALLAH bu gecenin hürmetine, bütün günahlarımızı affetsin.ALLAHA emanet olun.
canım biliyon ben pek gelemıyom.ama hep aklımdasınız.sakın terk etme ha....bu topik yoksa ayakta duramaz..sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?