Düzce///81

nasıl terk edip gidebilirim buraları
ben deldim gızzzzzzzlarrrrrrrrrrr hadi sizlerde gelinde azcuk sohbetler edelim ya
hiç kimse kalmıyor gelip gidiliyor
olmazki canım :1no2:

günaydın gündüzcügüm...sende olmasan bu topik son sayfalarda olacak....ben bi taşınayım bak akşamları nasıl sohbetler yapacagız.2 ay daha sabır kankim...

günaydın gündüzcügüm...sende olmasan bu topik son sayfalarda olacak....ben bi taşınayım bak akşamları nasıl sohbetler yapacagız.2 ay daha sabır kankim...

he ya kızıyom vallah bir sen bir ben bu kadarmı seviyorlar bu gızlar memleketlerini
herkesin memmleket sayfalarında ooooo bol sohbetler bize bak ya
insan bulamıyok iyiymi
tm kankim 2 ay değil 100 ayda beklerim ben arada geliyorsun ya yeter
haaaaaaaaa abanada kızıyom yani haydeçte ugramıyo
oyun delisi ne olcak klava:

inş biran önce alırımda kucagımaa herkese haber verırım son zamanlarrr ya hıccc gecmıyo yapılcak bısede bulunmuyoo hersey ıcın saol ıns bebegımle gelirim

endil arkadaş nerelerdesin
bebişin oldumu olduysa hani haber vercektin
hen şu özel mesaj kutucuklarını ac be güzelim

ya arkadaslar ozel msj kutucukları nsl acılıyor?

kontrol panelinden
ayarlarınız mönüsüne gir ve Mesajlama & Bilgilendirme dan
Özel MesajlaşmaForumumuz Özel Mesajlaşma
yerinin
Özel Mesajlaşma Sistemini yanında kutucuk var üstüne tıkla ve
değişiklikleri kaydet diye yazı var aşağıya doğru in onuda tıkladıktan sonra özel mesajın açılacaktır

düzceli arkadişlerim 30 ağustosta buluşma yapmayı planlıyoruz çokta uzak değiliz birbirimize bize katılmak istermisiniz çok mutlu oluruz emin olun:sm_cool:

düzceli arkadişlerim 30 ağustosta buluşma yapmayı planlıyoruz çokta uzak değiliz birbirimize bize katılmak istermisiniz çok mutlu oluruz emin olun:sm_cool:

nerde buluşma olacak
uzak değiliz olmasında deliş koçişler bizi yollayacağınımı sanıyorsun ayolkötükedihüso

:mymeka:hay sizin topunuza gelmeyin nen gelmeyin
deli kamber gibilaelaelaelaelaeidare ederim ben sayfamızı
geleni bi görürsemklava:

birgün cumhurbaşkanı olursam kovacam:tomato: hepinizi düzce'den
şimdiden haberiniz olsunklava:

zaten evde kendi kendime konuşuyom:çok üzgünüm:
birde burdamı :çok üzgünüm:kendi kendime konuşacam nan
nerelerdesiniz klava:

Günaydın..bende geliyom ama aradad olsa yazıyom demi.....patron bi tatile çıksa diye bekliyom...bi kurulacam masaya hiç kalkmayacagım..-tatlicadiarzu-

ya bilgisayardan buraya nasıl resim ekleyebilecem bilen yardım etsin....herkes yapabiliyo ama ben yapamıyom ya...-tatlicadiarzu-

ya bilgisayardan buraya nasıl resim ekleyebilecem bilen yardım etsin....herkes yapabiliyo ama ben yapamıyom ya...-tatlicadiarzu-

canım şimdi dikkatliçe beni dinle ve uygula
1.aşama________ bunu sık kullanınlara ekle oldu her zaman için elinin altında olması gerek
2.aşama______http://imageshack.us/ buna giriyorsun
3.___göz ata tıklıyorsun ve istediğin resmi ekliyorsun
sonra alta yazılan host it! te tıklıyorsun
4.sonra en altlardan Direct link to image yanındaki yerin üstüne farenin sol tarafıyla işaret parmağınla tıkla ve sağ taraflada tıklatıp kopyala de
5. aşama:konu cevaplama mönüsünden de yani mesaj yazdığımız yerin üst kısmında
kare şklinde bir şey içinde dağ şekli var zarfın yanın da
onun üstüne tıkla
sol taraftan bir metin aççılacak http://yazısı çıkacak onu sil
ve kopyaladığın şeyi üstüne tıklayıp tamama baz ve gönder
hadi bakalım denede görelim başarabilecekmisin
kolay gelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…