Düzce///81

kızlar merhaba kusura bakmayın yoğun tempodan dolayı ancak vakit bulabildim.Afiyettesiniz inşallaha.sa.sa.s

Nazlı bahar anladığım kadarıyla öğretmensin.Benim kardeşimde kalıcı konutlarda oturuyor.8 yaşında bi kızı var o da evlerinin çok yakınındaki okula gidiyor.3. bölgede oturuyorlar.Okulun adını bilmiyorum ama herhalde sen tahmin etmişsindir hangi okul olduğunu.Zaten kalıcı konutlar sürekli gitmeyen için çok karışık.Belkide senin görev yaptığın yerdir.fisfisfis

Gündüzcüm isim hiç yabancı gelmedi ama çıkaramadım.Fakat babamlar tanıyordur sanırım.Yıllardır orda oturuyorlar çünkü.Bu arada sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

bayanlar nasılsınız bakalım uzun bır aradan sonra dondunm nıhayet duzcemdende 1 hafta oldu gelelı sıteyı ozlemısım dogrusu hepınıze slmlar

günaydın yeşil düzcem
eeeeeeeeeee hatunlar buğün teşvik edersiniz artıkhihoyyyt

Gündüzcüm isim hiç yabancı gelmedi ama çıkaramadım.Fakat babamlar tanıyordur sanırım.Yıllardır orda oturuyorlar çünkü.Bu arada sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

hamdolsun iyiyim canım sen neler yapıyorsun
hacer akbaşın annesinin adı baise neyse inşallah görüşürüz
vallah bayramda kısmet olmazsa buluşma
yazın düzceye gelmelerimizi ayarlayıp bir buluşma yapalım vallahhihoyyyt

gündüzüm günaydın....ne o kız karga pokunu görmedenmi uyandın...ah ah ben evde olcam 12 ye kadar uyurummmmmmirmirmirmir

gündüzüm günaydın....ne o kız karga pokunu görmedenmi uyandın...ah ah ben evde olcam 12 ye kadar uyurummmmmmirmirmirmir

nasıl uyucan nen çocuğu okula gönderdik diymi kojişide işe yollayacaz
kalkana kadar takılam dedim
sonra evi topla derken yumurçak uyancak kahvaltısı derken gün bitti işte:1hug:

kedicik evet çoktan beri görünmüyorsun nasılsınız düzceli arkadaşlar biz bugün buluştuk iftarda çok güzel oldu sevgiler herkese

iyiyim saol döndüm sonunda bulusmanız ıyı gecmıstır umarım sızıngıbı sıcak kanlı ınsanlar bıraraya gelırde guzel olmazmı

sorma gunduzum ya oyle uzun geldıkı anlatamam ınsanın evı gıbı yok dogrusu sen neler yaptın bakıyım ben yokken bulusma falan oldumu

evet canım bir buluşma oldu
beşiktaşta buluştuk
bayramda nerdesin düzcedemi istanbuldamı

tam belli degil ama muhtemelen istde olurum cunku malum yenı geldım sen gıdecekmısın .
bulusmada olmayı ısterdım bakalım kısmetse gorusuruz bırgun

ben bayramın 1.günü gitçem
evet gene buluşma olacak kadıköy buluşması 18 ekimde tarih değişmediyse
ilk buluşmam güzel geçti sen olsaydın bildirecektim sana ama uzaklardaydın ne yazıkkisenağlamaulaşamazdım sana hüngürhüngürsenağlama

bende ısterdım orda olmayı fakat malesef dıyorum bırde kadıkoy bana cok uzak onada gelemem sanırım cok zor olur kısmet dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…