ula kanki küzme bana sana gamyoncuiremsuyon dolusu hediye etircem:roflol:
ha ha ha oyuncak kamyonmu topram..naniknanik siz beni çatlatmayamı uğraşıyonuz deyin bakem hele:dilcikar:
niye catlatmaya uğraşalım ki topram :ecrin_bebek:çatlatcak ne yaptık ki sana sırnaşık şey
bayanlar nasılsınız bakalım uzun bır aradan sonra dondunm nıhayet duzcemdende 1 hafta oldu gelelı sıteyı ozlemısım dogrusu hepınıze slmlar
Gündüzcüm isim hiç yabancı gelmedi ama çıkaramadım.Fakat babamlar tanıyordur sanırım.Yıllardır orda oturuyorlar çünkü.Bu arada sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
bayanlar nasılsınız bakalım uzun bır aradan sonra dondunm nıhayet duzcemdende 1 hafta oldu gelelı sıteyı ozlemısım dogrusu hepınıze slmlar
gündüzüm günaydın....ne o kız karga pokunu görmedenmi uyandın...ah ah ben evde olcam 12 ye kadar uyurummmmmmirmirmirmir
nasıl uyucan nen çocuğu okula gönderdik diymi kojişide işe yollayacaz
kalkana kadar takılam dedim
sonra evi topla derken yumurçak uyancak kahvaltısı derken gün bitti işte:1hug:
kedicik evet çoktan beri görünmüyorsun nasılsınız düzceli arkadaşlar biz bugün buluştuk iftarda çok güzel oldu sevgiler herkese
hoşgeldin topram anlat bakalım uzun tatilin nasıl geçti:1hug:
sorma gunduzum ya oyle uzun geldıkı anlatamam ınsanın evı gıbı yok dogrusu sen neler yaptın bakıyım ben yokken bulusma falan oldumu
evet canım bir buluşma oldu
beşiktaşta buluştuk
bayramda nerdesin düzcedemi istanbuldamı
tam belli degil ama muhtemelen istde olurum cunku malum yenı geldım sen gıdecekmısın .
bulusmada olmayı ısterdım bakalım kısmetse gorusuruz bırgun
ben bayramın 1.günü gitçem
evet gene buluşma olacak kadıköy buluşması 18 ekimde tarih değişmediyse
ilk buluşmam güzel geçti sen olsaydın bildirecektim sana ama uzaklardaydın ne yazıkkisenağlamaulaşamazdım sana hüngürhüngürsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?