Düzce///81

rahatsızım canım ayak parmagımda dolama çıktı öyle acı veriyorki sorma
sabahtan girdim birşey yazmadan çıktım canım
mukabeleye geç kalmayım diye

günaydın düzcelilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım.çok geçmiş olsun .şimdi okudum daha...doktora gittinmi canım...ay ben bilirim onun agrısını ..banada olmuştu ..parmagımda çıkmıştı ..rahmetli babacıgım incecik limonu kesip üstüne baglamıştı...3 gün böle devam etmiştim .ince limonu hep koymustuk...sonra geçmişti...bi dene istersen,sevgilerimle..

gündüzcüm çok geçmiş olsun.bi doktora gözük bence.yada eczacıya danışabilirsin,allah şifa versin:teselli:

gündüzcüm çok geçmiş olsun.bi doktora gözük bence.yada eczacıya danışabilirsin,allah şifa versin:teselli:

gündüz noldu kız ayagın fenamı oldu yoksa merak ettım gorunmuyosun cvp yaz

sağolun arkadaşçıklarım beni düşündüğünüz için
sonunda kendim tedavisini yaptım ağrıdan kurtuldum gibi biraz var ama
geçer herhalde kendim patlattım ayyyyyyyyyyy
neyse güzel şeker arkadaşlarım
ilğinize teşekür ederim :1hug:

haydi bakem ben ilk gelenim benden sonrası kim geleçek
bekliyommmmmmmmmmmmhihoyyyt

ben geldım ayagının ıyı olmasına sevındım dıkkat et fenadır acısı canım sıkılıyo benımde bugun yaaa :çok üzgünüm:

arkadaşım kediçik neden canın sıkkın canım sebeb ne
şimdik ayagım iyi tatlım
tatlı tatlı kaşınıyor ilğin için sağol düzcelim
editler kaldırıldı ondan oluyor bu ikilemeler
bu arada kandilin mubaret olsun:1hug:

seninde kandilin mübarek olsun iyi olmana sevindim eşim çalıştıgı ıcın ıftar ve suhurlarda genelde yanlız oluyorum oyuzden canım sıkılıyo bıraz ramazanda kalabalıkta guzel oluyo boyle yazlızken ınsana zor gelıyor dogrusu ama napalım can saglıgı olsun:çok üzgünüm:

Gündüzcüm iyi olmana sevindim inşallah bayrama kadar iyice düzelir ayağın rahat rahat gezebilirsin düzcede yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben bu arada geç oldu ama hepinizin kandili mubarek olsun

ben geldim heytttttt
nirdesiniz
bayrama kadar buralarda görüşemezsek güzeller
Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

kızlar nasip olursa bugün öğlen yola çıkıyoruz herhalde görüşemeyiz şimdiden hepiniz iyi bayramlar diliyorumkaydirigubbakcemile3süprizzzzz kısa ve öz bir mesaj oldu sanırım bir hafta sonra görüşmek dileğiyle

hayırlı yolculuklar arkadaşım
iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…