Düzce///81

günaydın düzcemmmmm... denefin olmadığı ne kadar belli oluyor... o olsaydı sabahları günaydın demeden geçmezdi topiği..şimdi ben onun adına sizlere sesleniyorum...sağlıklı ve mutlu kalın...

düzceli arkadaşlar şimdiden
hepinizin mübarek ramazan bayramını kutlar niçe bayramlara erişmenizi dilerim
imza:gündüzün karanlığı:roflol:

günaydınlar düzcelilerim günaydınlarhihoyyyt
bayramınız mübarek olsun niçe bayramlara

gündüzüm senın ve tum duzcelılerın bayramını bende kutluyorum bayramınız mubarek olsun daha nıce bayramlarda bırlıkte olmak dılegıyle sevgıyle kalın

gündüzüm senın ve tum duzcelılerın bayramını bende kutluyorum bayramınız mubarek olsun daha nıce bayramlarda bırlıkte olmak dılegıyle sevgıyle kalın

senin de canım senağlama
ben bu sabah ağlamaklıyım ya morelim bozuk kediçiğim
ocaga kurufasülye koymuştum pişsin diye ufaklıkla uyuya kalmışım
tencerenin dibi yanmış yani kuruları yaktım
ona üzülmüyorumda
mutfak tezgahın üstüne sıcak tencereyi koydum
ana ne görem sarardı ya çıkmıyo
daha yeni yaptırmıştım mutfak dolabıyla tezgahını off morelim sıfır ağlıyorum senağlama
offffffff offfffffffffff bayram bayram olacak işmiydi bu yaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

kızlar kızlar cici kızlar bayramınız mübarek olsun
niçe bayramlara ben öğleden sonra
canım düzcemdeyim oleyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
ama biraz buruk şekildebenneyaptımki

gündüzcüm üzülme gerçi düzceye gidince moralin yerine gelmiştir senin canın sag olsun bayrama kötü başlamıssın ama umarım cok cok guzel gecer canım

bayramınız mubarek olsun hepinızı ayrı ayrı öpuyorum saglıcakla kalın a.s.a.s.
gunduzum geçmış olsun canım uzulme :1hug:

gündüzcüm üzülme gerçi düzceye gidince moralin yerine gelmiştir senin canın sag olsun bayrama kötü başlamıssın ama umarım cok cok guzel gecer canım

bayramınız mubarek olsun hepinızı ayrı ayrı öpuyorum saglıcakla kalın a.s.a.s.
gunduzum geçmış olsun canım uzulme :1hug:

sizlerinde bayramları kutlu olsun gülse'çiğim ve kediçiğim
morelim biraz düzeldi yarın gidip o yere süs alaçam yapışanlardan en azından çirkinlik gitmiş olur
cana gelceğinden mala gelsin
birgün evi yakacam ama ne zaman :roflol:

canlarım ben geldimmmmmm.denef hortladı.....geçmiş bayramınız mübarek olsun.bizi kavuşturan kk yönetiminede ALLAH razı olsun...a.s.

canlarım ben geldimmmmmm.denef hortladı.....geçmiş bayramınız mübarek olsun.bizi kavuşturan kk yönetiminede ALLAH razı olsun...a.s.

kankim hoşgeldin gızzzzzzzzzzzzzz
seni görmek sahalarda ne gözelmiş
hayde hayde çümbüşeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2hihoyyyt

hoşgeldin cicim seni kk da görmek çok güzel..kaydirigubbakcemile3. kapsama alanı olma artık dikkat et:mymeka:

gündüzcüm moralinin düzelmesine sevindim döndünmü düzceden neler yaptın anlat bakalım ben senin kadar sanslı degıldım malesef ist de gecırdım bayramı

gündüzcüm moralinin düzelmesine sevindim döndünmü düzceden neler yaptın anlat bakalım ben senin kadar sanslı degıldım malesef ist de gecırdım bayramı

bayramım iyi geçti kediçiğim çok güzel bir ortam oldu
bayramın birinçi günü gittik zaten saat 21.30 da annemlerdeydik
2.gün akrabaları dolaştık çarşıda gezdik
bahçemizde mangal kayfi yaptık güldük eğlendik yani
3.gün 15.00 de yola cıktık malesaf eşimin işi dolasıyla
kurbanda ad düzcemdeyim allah kısmet ederse canım
senin adına üzüldüm canım ya
annenler düzcedelermi sende kurbanda gidersin sıkma canını oldumu
görüşmek dileğiyle kib tatlım:1hug:

günaydın demek için erkenmi acaba
huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuu kızlar nirdesiniz ya
tatilden dönmedinizmi dahaaaaaaaaa

ulaaaaaaaaaaaaaaa
saat kaç oldu uyanamadınızmı bayram felaket carptı galiba:roflol:
günaydınlar

hoşbulduk bacum.ben geldim pir geldim....buralar coşacak..düzce şenlenecek...sırnaşık şey

bir daha ceza almamaya bak oldumi kankim aaaaaaaaaaaaakötükedihüso bak ona göre
ne yaptın bakalım bayramda nasıl geçirdin haydeç sizdemi yani düzcedemi
evinin son rütüşleri ne alemde sırnaşık şey

haydi bakalım herkes buraya bayramda neler yaptıklarını nasıl geçirdiklerini anlatcak oldiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…