Düzce///81

o arkadaş heralde dogum yaptı galiba.....söz vermişti dogum yaptıktan sonra bebegiyle ziyaretime gelecekti....insallah tanışırız....bende tanışmak isterim.sevgilerimlea.s.
cnm bgn sızın oralardaydımtıp merkezınde gunaeste kızım hasta aklımdan gectım yanına gelıcektım ama ıftara 1saat kalmıstı
ınsallah gelıcem ama.......

gündüzüm açıklamsını ben yapıyım bil. arızalanmıs atika81 oyüzden birmüddet olmıcak atikam özletme kendini

günaydın düzceli hatunlar
bayram telaşı sardı ha
yapıyormusunuz buluşma bayram buluşması bakalım
hadeeeeeeeeee yapında gören sizleri resimlerden :1hug:

günaydın düzceli hatunlar
bayram telaşı sardı ha
yapıyormusunuz buluşma bayram buluşması bakalım
hadeeeeeeeeee yapında gören sizleri resimlerden :1hug:

şimdilik birşey yok ortada
son iki gün sonra topramla irtibata geçerim bakayım
ay şimdik denef darılcak aman darılma kankim senide arayacam

hey vefasız düzceliler nirdesiniz sabahtan girmiyorsunuz diymi kk ya insan
memleketi olan bu sayfaya bi uğrar be
yoruldum artıkın sizi buraya toplamaya
istifa ediyom artıkın kötükedihüso
gelmesseniz gelmeyin selam kelam da vermeyin
heyyyyyyyyytttttttttt tutmayın beniiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile

herkese merhaba bende burdayım düzceliler merhaba ramazan nasıl gidiyo

gününüz aydın neşeniz bol olsun düzceliler.....ben hep geliyom kimsecikler olmuyo diye firar ediyom...bayramda buluşmamı kim organize ediyo acep....kısmetse gelirik sizlerimi kıracaz yani....:smiley-cool:

gündüzüm noldu sabah sabah bune sinir burdayız sen yorma kafanı

ay sinirlenmemek elde değil şekerçiğim giren bir daha gelmiyo kayboluyor ya
elalem bangır bangır memmleketlileriyle sohbet ediyorlar ya
bize bak kıymık kıymık sohbet

gündüzüm herhalde ramazandan gelen gıden oluyoyoya herkez yogun sanırım su sıralar ben ev ıslerı ıftar yemegı derken bır bakıyorum aksam olmus gercı genelde ıftarda yanlızım ama yınede pek vakıt bulamıyorum bırde cocukla ılgılenmek var tabı yınede arada bakıyorum nevar neyok dıye

Arkadaşlar merhaba nasılsınız:teytey:4-5 gündür giremiyorum beni özledinizmi bakalım.Oğlum okul konusunda sorun çıkarıyor.Onunla uğraşıp duruyorum.Hala adaptasyon sorunumuz var.Nasıl davranmalıyım bilemiyorum.Çok sıkıntıdayız yani:çok üzgünüm:

ÜÇKALP merhaba muhabesiciymişsin.Yaşlarımız aynı seninle.Ben ticaret meslek lisesi 96 mezunuyum.Yüksekokuluda düzcede okudum.Muhasebe bölümünü bitirdim.Düzcedede 2-3 yerde çalıştım.Evlenince ankaraya gelmek zorunda olduğum için işten çıktım.Belkide birbirimizi tanıyoruzdur.Şimdi nerede çalışıyorsun?Sende ticaret lisesi çıkışlımısın?pardon ya çokmu soru sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…