Düzce///81

gündüzcüm bizim henüz bi plan yok
kurbanı 4-5 yıldır orada kesiyoruz ama geçen yıl çok soğuktu çok zorlandık eğer bu yılda orada kesersek erkenden gideriz duruma göre net belli değil yani 15 tatil ne zaman bilmiyorum arası çok yoksa kurbanda burda kesilirse 15 tatilde gelirim zaten 1 ay kala falan netleşir kesin yazarım eğer gelirsem mutlaka görüşme ayarlayalımhihoyyyt

inşallah canısı
sanırım 15 gün tatili kurbandan çok sonra yani ocak ayının sonuna denk olacak galiba
neyse sen çay mahallesindeydin diymi
neyse daha 2 ay var kurbana haberleşiriz gülüm

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
garip kalmasın bayri bu topinğ:ecrin_bebek:

slm düzceliler bayadır ugrayamadım buraya cok yogun calısıyoruz özledim kızlar sizileri:1hug:a.s.

yeşil düzcem günaydın
günaydın yurdumun güzel insanları günaydınhihoyyyt

kimsecikler gelmemiş gene senağlama
ne zaman adam gibi toplanıp bol bol sohbet edecez yaaaaaaaasenağlama
neyse sevgili düzce///81 sayfası ben bu akşam akşam hayırlı geceler dileyim sanasenağlama

kimsecikler gelmemiş gene senağlama
ne zaman adam gibi toplanıp bol bol sohbet edecez yaaaaaaaasenağlama
neyse sevgili düzce///81 sayfası ben bu akşam akşam hayırlı geceler dileyim sanasenağlama

guzum sende olmasan bu topik en son sayfalarda kalır.sagolasın...
herkese günaydın.....düzcem de herşey güzel olsun.sevgilerimle

guzum sende olmasan bu topik en son sayfalarda kalır.sagolasın...
herkese günaydın.....düzcem de herşey güzel olsun.sevgilerimle

canım benim sen bugün yerleşiyorsun ha allah kolaylık versin yeni evinde huzur dolu bir şekilde oturman dileğimle
artıkın bol bol görüşürük senle:1hug:

herkese hayırlı günler düzceli arkadaşlarım nasılsınız inşallah iyisinizdir nekadarda olsak topragız halhatırmızı soralım herkese iyi haftalar

kızlar nerdesiniz yaw...hadi ben temizlik yapıyodum ya siz...boynu bükük kalmış buralar gündüzüm sana ne oldu bugün hiç uğramamışsınCADIARZU

kızlar nerdesiniz yaw...hadi ben temizlik yapıyodum ya siz...boynu bükük kalmış buralar gündüzüm sana ne oldu bugün hiç uğramamışsınCADIARZU

rahatsızdım canım ya
evet senden başka kimse gelmemiş sayfamıza neyse yarın fırca atayım da gelirler o zaman

günaydın yeşil düzcem günaydın
sakın ben yokken ağlama oldiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
oğlanı dr ye götürcen anca yarın uğrarım sana
düzce///81 sayfası by

günaydın düzcem..hayat güzel .herşey gönlünüzce olsun.sevgilerimle
gündüzüm geçmiş olsun..

düzce topğim nerelere düşmüş öyle..nerdesiniz hanımlar... hadi denef taşındı ..işleri çok ama sanırım buraya geceleri de gelecek artık....kaydirigubbakcemile

düzce topğim nerelere düşmüş öyle..nerdesiniz hanımlar... hadi denef taşındı ..işleri çok ama sanırım buraya geceleri de gelecek artık....kaydirigubbakcemile

bende onu bekliyom zaten hihoyyyttek başıma
anca topingi ayakta tutabiliyorumhihoyyyt

[
topram hoşgeldin cicim..nasılsın bakalım... kış geldi işler çoğaldı.benim bu ara işlerim çok sıkıştı..valla kafayı yemeden bitseydi bu işler ..hayırlısı....gamyoncuiremsu

tülbent oyalıyorsun diymi kolay gelsin
ne kadar yaptın bakam 20 tane yapacaktın azaldımı
bende sakallı ipten perde yapmaya başladım umarım benimle yaşlanmaz:roflol:

[

tülbent oyalıyorsun diymi kolay gelsin
ne kadar yaptın bakam 20 tane yapacaktın azaldımı
bende sakallı ipten perde yapmaya başladım umarım benimle yaşlanmaz:roflol:

bak ben bi yazmaya başlarsam sen okumaktan yorulcan topram..:bbo:şimdi o 20 tülbenti yapıyorum..peşinden bi 20 tane daha var...ha bu arada sakallı ipten denefe tül yapıyorum... sonra komşumun kızının sözü var ondan 16 adet tepsi örtüsü sipariş aldım...fisfisfis peşinden düzcedende 20 tülbent gelecek sıraya koydum bakayım...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…