Düzce///81

poşetlerde satılan bonçuklardan alacaktım baktım hazırları var dizilmiş
cam boncuk benimki
bir tanesini 6 ytl eye aldım topram
aynı fiyata geldi birde onları dizmek beçeremiycez birde aman dedim hazır al
sizin oradan bula bilirsin belkim perdeçileri dolaş hazır dizilmiş vardır
ben eminönünden aldım sana ulaştırabilecegimi bilsem
yollardım bulamazsan yada acele etme bana renklerini söyle
ben burdan alam denefe ulaştırırım bayramda

gündüzcüm sanırım özelimi açtım bide kilo çizelgesi nerden yapılıyor biliyorsan bana yardımcı olursan çok sevinirim bu arada günaydın yakaydirigubbakcemile3

yapmışsın arkadaşım aferim sana :teselli:

sağol canım ya çok uygun almışsın burda pahalı boncuklar.bugün kızım bakacak poşet içinde ben uçlarına takmak istiyorum ..ip sanki biraz kıvırcık gibi duruyor ..uçlarına takarsam eğer aşağı doğru ağırlık verecek daha düzgün olu. cam açıldığındada fazla uçuşmaz diye düşündüm canım....ama kızım alamazsa eğer biz senden isteriz ben parasını ptt ile gönderirim canım. çokta iyi olur..saydım bana 300 tane boncuk lazım....

paranın ne önemi var mühim olan insanlıka.s

arkadaşlar ya kilo ve doğum tarihi takip çizelgesini nerden yapabiliriz biriniz bana yardımcı olabilirse çok sevinirim sölemesi ayıp diyet yapıyorum biraz kilo verdimde kaydirigubbakcemile2

kızlar 2 satlik uğraşın sonunda becerdim nihayet aslında 1kg 600 gr gidecekti ama küsüratları aldıramadım neyse bunada şükür diyete başladım ve benim için çok önemli giden kilolar hatta gramlar idare edin artık hihoyyyt

ablaaaaaaaaaaaaaaaaa yakaladım seni.bide msn açıyom diyosun.saatlerdir seni bekliyom açacan diye
paranın ne önemi var mühim olan insanlıka.s

öle bacum.sen bi tanesin...sırnaşık şey

denef hanım söbeledim seni burdasın ha görüyem
naber kız yeni evinin resimlerini ne zaman aktarcan bize göstermek için haaaaaaa.s.

sağol gündüzcüm teşekküe ediyorum ben öylesine takılatım dedim sana günaydınıda unutmayalım tabikaydirigubbakcemile5

slm düzceli arkadaşlar ben kediciğin yanımdayım şu anda beraber meyve yiyip kadınlar kulübündeyiz herkese slm

hoşgeldin üçkalp
anladım kediçiğin denen beni aramayıp slm vermediğinia.s
yanında üçkalp varmışta yalnızlık cekmiyormuş:roflol:
iyi eğlenceler kızlar sizlere
uzak olmasaydık damlardım şimdi oraya yağmur damlası gibi:roflol:

ula gızzzzlar genemi uğramamaya başladınız bakem siz
bi gelmedik boş bırakmışsınız burayı kızcam bak gene sizlereklava:kötükedihüso

gündüz bizim internette sorun vardı yeni düzeldi hiç bi şey yapamadık bayramda niye gelemiyorsun önemli bişey yok inşallah fisfisfis

gündüzüm ben seni unuturmuyum hiç keşke dedigin gibi yakın olsak bende isterdim konusur kaynasırdık özledim sizleri buara pek vakit bulamıyorum ama sizleri unuttum sanma gızlıden takıpteyım hıcde merak etmıyosun gündüz hanım noldu bu kedicige diye.:dilcikar: darıldım şimdi bak

ay canım ya haklısın gülüm ben kendimi unutmuşum :roflol:
seni nasıl hatırlayım :roflol: dermişim şaka bir yana sahi ne oldu gülüm misafirin varmış ya onun için girmediğini düşündüm umarım kötü
birşey olmamıştır sanırım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…