- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
slm düzcem...rekabet güzeldir topram..atakan yaptı bak ben masumum:jeyyar:canım bo0ncuk işini daha halledemedim...sen kaça aldın bilgi verirmisin..be uçlarına cam boncuk takayım diye üşündüm..olurmuki..daha onlarıda halledemedim..senin durumunu biliyorum topram..rabbim yardımcınız olsun canım:Saruboceq:
gündüzcüm sanırım özelimi açtım bide kilo çizelgesi nerden yapılıyor biliyorsan bana yardımcı olursan çok sevinirim bu arada günaydın yakaydirigubbakcemile3
poşetlerde satılan bonçuklardan alacaktım baktım hazırları var dizilmiş
cam boncuk benimki
bir tanesini 6 ytl eye aldım topram
aynı fiyata geldi birde onları dizmek beçeremiycez birde aman dedim hazır al
sizin oradan bula bilirsin belkim perdeçileri dolaş hazır dizilmiş vardır
ben eminönünden aldım sana ulaştırabilecegimi bilsem
yollardım bulamazsan yada acele etme bana renklerini söyle
ben burdan alam denefe ulaştırırım bayramda
sağol canım ya çok uygun almışsın burda pahalı boncuklar.bugün kızım bakacak poşet içinde ben uçlarına takmak istiyorum ..ip sanki biraz kıvırcık gibi duruyor ..uçlarına takarsam eğer aşağı doğru ağırlık verecek daha düzgün olu. cam açıldığındada fazla uçuşmaz diye düşündüm canım....ama kızım alamazsa eğer biz senden isteriz ben parasını ptt ile gönderirim canım. çokta iyi olur..saydım bana 300 tane boncuk lazım....
ablaaaaaaaaaaaaaaaaa yakaladım seni.bide msn açıyom diyosun.saatlerdir seni bekliyom açacan diyesağol canım ya çok uygun almışsın burda pahalı boncuklar.bugün kızım bakacak poşet içinde ben uçlarına takmak istiyorum ..ip sanki biraz kıvırcık gibi duruyor ..uçlarına takarsam eğer aşağı doğru ağırlık verecek daha düzgün olu. cam açıldığındada fazla uçuşmaz diye düşündüm canım....ama kızım alamazsa eğer biz senden isteriz ben parasını ptt ile gönderirim canım. çokta iyi olur..saydım bana 300 tane boncuk lazım....
paranın ne önemi var mühim olan insanlıka.s
niye kimse cevap yazmıyo yaaa küsüzde benim heberimmi yok :1no2:
denef hanım söbeledim seni burdasın ha görüyem
naber kız yeni evinin resimlerini ne zaman aktarcan bize göstermek için haaaaaaa.s.
gündüzüm ben seni unuturmuyum hiç keşke dedigin gibi yakın olsak bende isterdim konusur kaynasırdık özledim sizleri buara pek vakit bulamıyorum ama sizleri unuttum sanma gızlıden takıpteyım hıcde merak etmıyosun gündüz hanım noldu bu kedicige diye.:dilcikar: darıldım şimdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?