Düzce///81

oh oh mahşallah valla dokuma makinası gibisin topram hayde kolay gelehihoyyyt

sağol topram sanada kolay gelsin..sen nasıl yapıyorsun sakallı ipten tülü merak ettim anlatırmısın........

ben üst kısmını makreme ipi ile başladım zaten öyle başlanıyormuş
sonram mutfagın cam boy ölçüsüne göre ayarlayım kutucukların içinden sarkıtacam yani bir şal örüp püskül yapılıyor ya o şekil bağlıyacan bir kutu boşluk bırakarak sen bitirdiğinde resmini buraya koy bende bitireyim buraya resmini eklerim oldumu topram

ok bende aynen makrome ipi ile ördüm üst tarafını..şal püskülü yapar gibi sakallı ipleride taktım...uçlarına boncuk bağlıcam..haftaya düzceye denefe gidicem salonunun camına takar fotosunu eklerim canım. seni çok öptüm. kolay gelsin..ben çıkıyorum hayırlı geceler canım..bayyyŞeniz

hadi bakalım hanginizinki daha güzel olcak? özeleştiriye açıkmısınız kızlar atmayın beni bu topikten sonra :hooray:

gündüzcüm haydeçle sen perde örüyomuşsunuzya fotolarını koyacakmışsınızya işte ben o anlamda espri yapayım dediydim ama heba oldu gitti vallakaydirigubbakcemile2

gündüzcüm haydeçle sen perde örüyomuşsunuzya fotolarını koyacakmışsınızya işte ben o anlamda espri yapayım dediydim ama heba oldu gitti vallakaydirigubbakcemile2

ha anlamışam canım hele bitsinde
oh be kavuştum kk ma ve arkadaşlarıma öyle özlemişem ki sizleri canlarım benim ya:1hug:

ben anladım canım..sende bizim noterimiz ol bakalım hangisi güzel olacak..ben pazar günü denefe gidicem ve tülünü takıcam fotosunuda eklerim .gündüz de bitirirse ekler. sanırım 2side güzel olur .emek var çünkü...sevgilerimle.....Şeniz

sevgili haydeç ben ikisininde güzel olacağına inanıyorum çünkü seninde dediğin gibi içinde emek ve sevgi var ama tatlı bir rekabette fena olmazdı hanikaydirigubbakcemile3

herkese günaydın.... gündüz bugün senden önce geldimmm oleyyyyysüprizzzzz

güanydın düzce günaydın atahan....kk mız açıldı şükür kavuştuk dostlarımıza.ALLAH bi daha ayırmasın bizi kk dan ...:enbuyukkk:

sevgili haydeç ben ikisininde güzel olacağına inanıyorum çünkü seninde dediğin gibi içinde emek ve sevgi var ama tatlı bir rekabette fena olmazdı hanikaydirigubbakcemile3

ne o kız topram senle yarış içerisinemi girdik:roflol:
neyse sen ekle bende ekliyecem ama ben daha bitiremedim biliyon topram
konuyu işte genede eklerim bitsin
topram sen boncuk işini ne yaptın ben hazır dizilmişlerinden aldım canım daha hesaplı oldu

günaydın arkadaşçıklarım ve günaydın düzcemmmmmmmmmmma.s.

herkese günaydın.... gündüz bugün senden önce geldimmm oleyyyyysüprizzzzz

allah razı olsun kankim hoşgeldin ha böyle işte hadi bakem neşelr gelsin nen
ben sizlerin sayesinde neşe bulam azcuk ya
atahan cım şu özel mesajını ve ziyaret mesajını açsana canısı seni arkadaş listene alam
ne dersin istersen yani

gündüzcüm ben bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum tabikide özelimi açar seni arkadaş listeme eklerim ama önce nasıl yapıldığına bi bakayım bana diğerlerinide kardeşim biraz gösterdikten sonra kaptım zamanla ilerleteceğim inşallah ama en kısa zamanda yazdıklarını yapmaya çalışacağım kaydirigubbakcemile5

slm düzcem...rekabet güzeldir topram..atakan yaptı bak ben masumum:jeyyar:canım bo0ncuk işini daha halledemedim...sen kaça aldın bilgi verirmisin..be uçlarına cam boncuk takayım diye üşündüm..olurmuki..daha onlarıda halledemedim..senin durumunu biliyorum topram..rabbim yardımcınız olsun canım:Saruboceq:

gündüzcüm sanırım özelimi açtım bide kilo çizelgesi nerden yapılıyor biliyorsan bana yardımcı olursan çok sevinirim bu arada günaydın yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…