- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
bak ben bi yazmaya başlarsam sen okumaktan yorulcan topram..:bbo:şimdi o 20 tülbenti yapıyorum..peşinden bi 20 tane daha var...ha bu arada sakallı ipten denefe tül yapıyorum... sonra komşumun kızının sözü var ondan 16 adet tepsi örtüsü sipariş aldım...fisfisfis peşinden düzcedende 20 tülbent gelecek sıraya koydum bakayım...:uhm:
oh oh mahşallah valla dokuma makinası gibisin topram hayde kolay gelehihoyyyt
sağol topram sanada kolay gelsin..sen nasıl yapıyorsun sakallı ipten tülü merak ettim anlatırmısın........
ben üst kısmını makreme ipi ile başladım zaten öyle başlanıyormuş
sonram mutfagın cam boy ölçüsüne göre ayarlayım kutucukların içinden sarkıtacam yani bir şal örüp püskül yapılıyor ya o şekil bağlıyacan bir kutu boşluk bırakarak sen bitirdiğinde resmini buraya koy bende bitireyim buraya resmini eklerim oldumu topram
günaydın düzcemmmmmmmmmmmmmmm
hadi bakalım hanginizinki daha güzel olcak? özeleştiriye açıkmısınız kızlar atmayın beni bu topikten sonra :hooray:
gündüzcüm haydeçle sen perde örüyomuşsunuzya fotolarını koyacakmışsınızya işte ben o anlamda espri yapayım dediydim ama heba oldu gitti vallakaydirigubbakcemile2
gündüzcüm haydeçle sen perde örüyomuşsunuzya fotolarını koyacakmışsınızya işte ben o anlamda espri yapayım dediydim ama heba oldu gitti vallakaydirigubbakcemile2
ben anladım canım..sende bizim noterimiz ol bakalım hangisi güzel olacak..ben pazar günü denefe gidicem ve tülünü takıcam fotosunuda eklerim .gündüz de bitirirse ekler. sanırım 2side güzel olur .emek var çünkü...sevgilerimle.....Şeniz
sevgili haydeç ben ikisininde güzel olacağına inanıyorum çünkü seninde dediğin gibi içinde emek ve sevgi var ama tatlı bir rekabette fena olmazdı hanikaydirigubbakcemile3
herkese günaydın.... gündüz bugün senden önce geldimmm oleyyyyysüprizzzzz
ne o kız topram senle yarış içerisinemi girdik:roflol:
neyse sen ekle bende ekliyecem ama ben daha bitiremedim biliyon topram
konuyu işte genede eklerim bitsin
topram sen boncuk işini ne yaptın ben hazır dizilmişlerinden aldım canım daha hesaplı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?