Düzce///81

slm bayanlar nasılsınız eski bayramlar yok çünkü gençler artık başkamekanları tercih ediyo cafe vs gibi.
ben memleketime gideyimde işte ozaman bana bayram zaten annecimide çok özledim onu görsem yeter yoksa ist.de bayrammı dgilmi onu bile anlamıyorum

bayanlar size inanamıyorum dünden beri sayfaya kimse girmemiş noldu nerelerdesiniz bayram telaşımı var hayırdır huuu iki ara birdere yinede ugruyorum bende slm herkeze

katılımın fazla olabilecegini zannetmiyom ben.çünki tam bayram gelen giden.tabi benim durumumuda biliyon...kısmetse giderizzhihoyyyt

hadi bakalım kolay gelsin gidersin kız niye haydeç te geliyormuş
bi kaçamak yaparsınız
en azından benim gibi mahkum değilsinsenağlama

çok güzel olurdu bu buluşma ama.. bakalım ben fazla kalamıcam..denk gelirse nasip diyelim....

haket ya atika81 ne güzel günlerdi diymi o günler ahhhh
biz bir bayram arkadaşlarla bir çok arkadaşımız olmuştu
her bayram bulurduk birbirimizi o kalabalığın için de
hatta oyunlarda bile meşhur olurduk da
yinede bulunan ve aranan kişi oluduk şimdi gözüm de çanladı o koskoca yılların bayramı
unutulmaz ve unutulmayacak bayram tatı geçirmiştik
o zaman bu denli azgın değillerdi gençler ve kızlar şimdi nirde
o yüzden kalkmadımı bayramlar
olsun biz gene eğlendik ya o yeter bize değilmi atika en
azından torunlarımıza anlatacağımız bir bayram anılarımız var yaniiiiii :roflol::roflol:

slm kıslarr nasılsınız bakalım çok yanlız kalıyor topiğimiz

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

slm bayanlar buluşmalar falan düzenlenmiş ama malesef bayramda biraz zor olucak sanırım bakalım kısmet dıyelım

iyi geceler arkadaşlar gerçekten bayramda zor olur buluşma gerçi başka günde olsa özel nedenlerden gelemem sizleri burda sitede de tanıdığıma seviniyorum herkes çok samimi vede içten ayrıca herkes temizlik yapıyor galiba pek bakamıyor düzce sayfası gerilemiş

sorma, ben daha yeni yapacam çarşı işlerini...yarında temizlik.çalışınca son dakikada oluyo malesef..senağlama

canım benım kolay gelsın sana :1hug:
kızlar bayramınızı en içten dıleklerımle kutluyorum hepınızı ayrı ayrı öpuyorum selam ve saygılarımla a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…