- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
merhaba arkadaşlar düzceyi anlatın biraz ne haberler va neler oluyor düzcede
kızlar anlatcak bieşy yokkı duzce aynı düzce:)
gündüzüm cok dogrus yazmıssın kımsecıkler anlatmıyor duzcemızı bayramda ben bır gıdeyım havadıslerı verırım resımde eklerım sızlere tabı nasıp olurda gıdersem
eskiden bayramlar bir başka olurdu. her köyün bayramı bayramın belli günlerinde olurdu birinci günü başka köyde ikinci günü başka yerde sırayla olurdu ilk önce bayram namazından dönünce babamla dedem bayramlaşırdık ben sabah kalkar bügün bayram erken kalkın çocuklar diyerek kardeşlerimi kaldırırdım birde annem kına yakardı elimize sabah yıkardık heyecanla çocukluk işte bayrmda bütün köyü gezer bayramlaşırdık sonra bayrama giderdik nerdeyse bayram gençler toplanırdı kızlı erkekli devamını sonra nalatırım öptüm hepinizi sizde anlatın
eskiden bayramlar bir başka olurdu. her köyün bayramı bayramın belli günlerinde olurdu birinci günü başka köyde ikinci günü başka yerde sırayla olurdu ilk önce bayram namazından dönünce babamla dedem bayramlaşırdık ben sabah kalkar bügün bayram erken kalkın çocuklar diyerek kardeşlerimi kaldırırdım birde annem kına yakardı elimize sabah yıkardık heyecanla çocukluk işte bayrmda bütün köyü gezer bayramlaşırdık sonra bayrama giderdik nerdeyse bayram gençler toplanırdı kızlı erkekli devamını sonra nalatırım öptüm hepinizi sizde anlatın
güzel düzcemin güzel insanları günaydınnnn ..bayadır okuyamamıştım topigi ancak okudum biçok kişi bayramda bu tarafa geliyomuş bakın aklıma ne geldi ortak bigünde kararlaştıralım ve buluşalım 9 gün tatil var elbet bi günde karar kılabilirz sanırım.. daha öncekilere ben katılamadm 6 gün çalşıyrum pazar günüde kafkas derneginde çalşmam oluyo bi göremedim sizleri ne dersinz kızlarr
kaymakçı köyüne , .beycilere ,hacıahmetler köyüne birde darıcı köyünde çok eğlenceli olurdu evet :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ah nerde o günler nerde capsi oynardı gençlerhe ya atika ya nerde şimdi o bayramlar
en güzelini biz yaşadık bayramların köy köy gezerdik vallah akşama kadar eve gelmezdik ya
ilk bayram bizim köyde olurdu kaymakçı köyünde ne güzel eğlenirdik oyunlar oynanırdı
kızlı erkekli arkadaşlarla bir olur güzel vakit geçirirdik
ikinçi gün ishaklar köyü üçüncü gün dikmeli köyünde olurdu
bilmem bilirmisin buraları
sonran kahveler yanına giderdik akçalar filan çavuşlar köyü filan gezmediğimiz bayram köyleri kalmazdı beyçiler filan ah ah eski bayramlar ah
unutulmaz onlar ah anlatmakla bitmez yaşamakta lazım yani
şimdi her köyde kalkmış bayramlar sadece dikmeli köyünde yapılıyormuş ama tatsız tuzsuzmuş eeeeeeeeeeee şimdi bekar olcektik ki şimdiki gençler bayram eğlencesi göreceklerdi
nirde bizim zamanımızdaki gençliğin yaşattığı bayram eğlençeleri ah ahhhhhhhhhhhhsenağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?