Düzce///81

slm kızlar ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum yarın düzceye gidiorum annemde net olmadığı için daha yazamıcam inş buluşmaya bende gitmeye çalışıcam keşke herkes gelebilseydi olsun birdahaki sefere inş .hepinizin sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerima.s.

insallah herkes buluşmaya gelebilir.şimdiden bayramınız mübarek olsun.

» Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

aloooooooo ama böle olmuyo.bu düzce topigini.2.sayfadan buldum.ya bu kadar vefasızmıyız ya...düzcemizi bu kadar mı seviyoz....:1no2:

slm düzcenin güzel bayanları nasılsınız ? bayram yorgunluğumu nedir uramıyosunuz buraya denef72 ye katılıorum 2. sayfaya gerilemesin ya topiğimiz hadi biraz eller çalışsın:roflol:

herkese iyi akşamlar daha eve dönemedinizmi arkadaşlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti benimki çok güzeldi annem babam kızkardeşlerimle beraber güzeldi insanın sevdikleriyle vakit geçirmei çok güzel halamda geldi çok güzel geçti bayramım ama allah kötü geçirenlerede yardıım etsin çokta trafik kazaları oldu o yönleri kötüydü

topraklarım bu ne ya düzce topiği yerlerde....hadin biraz ilgilenelim topiğimizle....ne yapıyorsunuz ...tatil bitti... öğrencisi olanlar erken kalkmaya başlıcaklar...hadi bakalım herkese kolay gelsin.....Şeniz

arkadaşlar nerdesiniz düzce çok soğuk anladık napıyorsunuz bayram telaşıda bitti nirdesiniz özledik sayfayı zor buldum araya araya

selam düzcem, selam düzceli topraklarım,selam düzce dışında yaşayan düzceli arkadaşlarım.selam olsun yurdumun insanına...

slm bayanlar bende dün döndüm düzcemden bayram çok soguk geçti düzce çok soguktu ama yinede çok eglendim çok güzel bir bayram geçirdim umarım hepinizin bayramı güzel geçmiştir.

hoşgeldin kedicik81,ne güzel bayağı kalmışsın ben eşimin işi dolayısıyla erken dönmek zorunda kaldım doyamadım valla, 4 günlük tatilde arkadaşlarlada tanışma fırsatı buldum keşke sende olsaydın neyse birdahaki buluşmaya inş senaydada hac dan döndü bidahaki buluşmada oda olur mutlaka neyse hadi öpüyorum sizi bayanlar:1hug:

burfe sen çerkezmisin.denef72 benim kardeşim...belki bahsetmiştir.

evt bahsetmişti gülsede ablanız tanışmak nasip olur inş ben çerkez diilim ama çerkez arkadaşlarım oldu çerkezlere karşı ayrı bi sempatim var umarım bidahaki buluşmada sizlerde olursunuz ve gelemeyen herkes .a.s.

inşallah canım..birdahaki buluşmada neden olmasın..anca yaza olur belki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…